- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- Konu Sahibi Homely_angel
Bende kovayım eşim balık kızım yengeç 2 numaradaa kova evde hepimiz inatçı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün mu gidecektin doktora canımBende kovayım eşim balık kızım yengeç 2 numaradaa kova evde hepimiz inatçı
iyiym çok şükür sabah biraz midem bulandı çubuk krakerle geçtiEvet turtam ya artık dayanamıyorum keseyi görüp rahat ediyim de sen nasılsın
ben kova eşim kova bebiş kovabende kovayım. çocukta kova olacak sçtı benim kociş
nemesis Aynen bende aynı şeyi düşündüm Balık burcu kocama yazık olcak
Evet turtam ya artık dayanamıyorum keseyi görüp rahat ediyim de sen nasılsın
bende kovayım. çocukta kova olacak sçtı benim kociş
nemesis Aynen bende aynı şeyi düşündüm Balık burcu kocama yazık olcak
ben kova eşim kova bebiş kova
Kızlar vajinal muaynede kese görüldü minicik daha :)
Darısı basınıza 1 hafta sonra karından bakılıcak doktor güzel yere yerleşmiş dedi
Hadi gözün aydın için rahat etmiştir sağlıkla yerinde dursun inşallahKızlar vajinal muaynede kese görüldü minicik daha :)
Darısı basınıza 1 hafta sonra karından bakılıcak doktor güzel yere yerleşmiş dedi
İNŞ canım sagol gittim gördüm rahatladım bebişimin kesesini görünceHadi gözün aydın için rahat etmiştir sağlıkla yerinde dursun inşallah
Amin canım cok sağol inş sizdende kesemizi gördük diye haberinizi alırımHadi gözün aydın, darısı bizlere :)
Gozun aydin canimm :) darisi benim basima artik yarin aksama kadar vakit gecmiyor resmen :)Kızlar vajinal muaynede kese görüldü minicik daha :)
Ögle kuzum ben bile cumartesi diyordum dayanamadım :) darısı basına saglıkla inşallahGozun aydin canimm :) darisi benim basima artik yarin aksama kadar vakit gecmiyor resmen :)
Hoşgeldinnnn ne demek C Cansu____ :)Merhaba kizlar bende 5.haftamda oldugumu yeni öğrendim araniza katildim teşekkür ederim cilekliturta_33
Bende cumartesii gidecektim cumaya cektim gozulur dedi diye :) acaba aksam doktora gitmeden sabahtan bir dahami kan versemm diyorumÖgle kuzum ben bile cumartesi diyordum dayanamadım :) darısı basına saglıkla inşallah
İnşallah canım sağlıkla dolsun kucaklarımız. Zaman geçmiyor beklemek zor ama görünce de müthiş bi sevinç. Allahım herkese yaşatsınBenim de sat 8 Mayıs ti en son Pazartesi yaptırdım 302 diydi Pazartesi gideceğim inşallah bende keseyi görürürm insanın içi daha daha ediyor dimi
Bilmem ki canım vajinal bakmak isterse baksın hiç sıkıntı etme benim baktı zaten cok sokmuyorBende cumartesii gidecektim cumaya cektim gozulur dedi diye :) acaba aksam doktora gitmeden sabahtan bir dahami kan versemm diyorum
Teşekkür ederimmm sabaha kadar dayanamadim aksam yaptırdım 509.4 çıktı değer allah inşallah hepimize saglikla k avusmayi nasip etsin cnm benimSen de hoşgeldiiiin :) yarın güzel bir değerle gelirsin inşallah. Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederimmmmo zaman öncelikle hayırlı olsun diyorum. sonrada hoşgeldin :)