2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şu Blw olayını denemekten korkuyorum yaa. Arada elini ekmek veriyoruz. Meyve emziğine meyve koyuyoruz ama daha farklı yaklaşmam lazım olaya ama nasıl? Büyük parça koparırsa benim gibi panik biri napar bilemiyorum
aynen cnm bende ayni dusubutorum ama onun da teknikleri varmis zaten. hersey de verilmiyor eline yesin diye.ögrenmek lazim sanirim.

Doktor demişti parmak uçları pembe olduğu için kansızlık yoktur diye
Bakıyorum pespembe
:)
Zaten deviti ihmal etmiyorum artı sürekli güneş gördü tatilde 15 gün
Normaldir inşallah ya

Anladım canım. Geriden geliyorum Ne durumda ek gıda? İnşallah ilerleme olmuştur....
Haşlama tatsız tuzsuz şeyleri yemiyoruz bende meyve veriyorum aşıdan sonra tamamen iştah kesildi. Kaşık maması yapıyorum meyve atıyorum yiyo. Kendi yemeklerimizi baharatsız az salçalı domatesli yapıyorum yiyo suan garezi mamaya. Bıraktım artık demekki benimki az gıdayla doyuyo. Kilo alımı bu ay 400 gr ama boyu uzamış demekki yetiyo yoksa gelişmez diye düşümüyorım

kızlar selam, 3 gün sebepsiz ateş yaşadık şimdi ateş yok ama dün yüzü kızarıktı sıcaktan diye düşündüm gece geçmişti şimdi yine yüzünde var ve omuzlarına kollarına yayılmış ateşin döküntüsümü acaba? yaşayan oldumu ?

Doktorun verdiği program bu 7aylık şuan bebeğim sizcede fazla değilmi

Eklentiler

• C8A499A5-238C-4C0C-A5C2-DF9EB888ED0B.png
    328,2 KB · Görüntüleme: 122

Emerken efor çok sarfediyorlar. Uyurkende oda sıcaksa terler canım. Ama içim rahat olsun dersen bi baktır

Şu Blw olayını denemekten korkuyorum yaa. Arada elini ekmek veriyoruz. Meyve emziğine meyve koyuyoruz ama daha farklı yaklaşmam lazım olaya ama nasıl? Büyük parça koparırsa benim gibi panik biri napar bilemiyorum

Blw Türkiye kitabını okuyun mutlaka. Öğürme refleksleri çok güçlü bebeklerin. Blw de boğulma püreden daha az. Yani püeede boğulma riski daha fazla. Dün elimden muzu aldı. Bir bütün kolundan kalın muz kemirdi biraz ucundan. Kocaman parça koptu o esnada ay uy edersen bebek panikler. Yüzüne bile baktığımı çaktırmadan hiç müdahale etmedim. Öğürdü tiksindi, titredi etti tu! diye 2 metre öteye fırlattı aşırı eğlenceli bir süreç :)

Ahahah benimkide sırtımı dönünce ağlıyor bazen yanından yarım metre öteye geçtiğim an kıyamete kopuyor. Hele odaya bez almaya gitmiyim. Oyyyy

Benimki de 70 aylık raporla erteledik biz de. 2 yıldır özele gidiyordu bu yıl devlete gidecek. 67 ay çok erken bence de iyi etmişsin

Son düzenleme:
Cabuk yorulmasi varmi varsa tiroid testi yapıyorlar. Bence genel bir kan testi yaptir.

Canim 3gun atesten sonra vucutta dokuntu olusursa 6.hastalik.burda da bi arkadasin yavrsusu gecirdi.benim buyuk oglan da gecirmisti.dokuntuden sonra bi seyi kalmiyo artik.ama ates yuksek seyirlerde geziyo.gecmis olsunn kuzuya.

Iyi yapmissin canim.kucuk daha yavruu.gerek yok erken gondermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…