- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 36
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.821
Anladım canım. Geriden geliyorum Ne durumda ek gıda? İnşallah ilerleme olmuştur....Denedim canım sadece bi kaç kaşık. Yani doyacak kadar hiç bişi yemiyo. Mama hiç içmiyo uykuda 60 cc içirirsem ne mutlu bana
Ben olmadım, ama normal diye biliyorumkizlar birsey soracagim hala regl olmayan var mi? internette emzirince 1 seneye kadar uzayabilir diyordu yine de doktora sorayim dedim oda normal degil gelin bakalim demis kafama takildi ya
aynen cnm bende ayni dusubutorum ama onun da teknikleri varmis zaten. hersey de verilmiyor eline yesin diye.ögrenmek lazim sanirim.Şu Blw olayını denemekten korkuyorum yaa. Arada elini ekmek veriyoruz. Meyve emziğine meyve koyuyoruz ama daha farklı yaklaşmam lazım olaya ama nasıl? Büyük parça koparırsa benim gibi panik biri napar bilemiyorum
Doktor demişti parmak uçları pembe olduğu için kansızlık yoktur diyeCanm bmm bebegimde kafasi ensesi cok terliyo iki doktora goturdum biri devlet hastanesinde biride ozel kendi doktoru ikiside normal dedi emerken hareket halinde kafasi ensesi zaten terler butun vucut olarak terlemeside normal cunku kemikler uzuyo oyuzden de terler dediler
Haşlama tatsız tuzsuz şeyleri yemiyoruz bende meyve veriyorum aşıdan sonra tamamen iştah kesildi. Kaşık maması yapıyorum meyve atıyorum yiyo. Kendi yemeklerimizi baharatsız az salçalı domatesli yapıyorum yiyo suan garezi mamaya. Bıraktım artık demekki benimki az gıdayla doyuyo. Kilo alımı bu ay 400 gr ama boyu uzamış demekki yetiyo yoksa gelişmez diye düşümüyorımAnladım canım. Geriden geliyorum Ne durumda ek gıda? İnşallah ilerleme olmuştur....
Valla ciddi soyluyorum ilk once sen yiyeceksin sandim bunlari niye kasik mamasi yiyeceksin diye düşündüm sonradan anladim bebegine oldugunu. Bana cok geldi ama doktorun daha iyi bilir.Doktorun verdiği program bu 7aylık şuan bebeğim sizcede fazla değilmi
O kadar mizmizki cok agliyo baktim dış etleri kip kirmizi olmus dış cikarticak galiba dedigin gibi bir ay oncesinden huzursuzlugu basladiBizde ara ara oyle oluyoruz.gorunurde dis de yok.annem bazi cocuklarda dis sikintisi 1ay once baslar.sonra cikartirlar der.
Normalmiş canm bnde kan ilacinide ihmal etmiyorum d vitaminde içiriyorrum ama hala terliyoDoktor demişti parmak uçları pembe olduğu için kansızlık yoktur diye
Bakıyorum pespembe
:)
Zaten deviti ihmal etmiyorum artı sürekli güneş gördü tatilde 15 gün
Normaldir inşallah ya
Günaydın hanımlar bebişimin kafası aşırı terliyor
Emerken uyurken sırılsıklam oluyor
D Vitamini ve kanı arada unutsak da veriyorum, kansızlık ya da vitamin eksikliği olamaz heralde
Sizin bebişler de terliyor mu??
Şu Blw olayını denemekten korkuyorum yaa. Arada elini ekmek veriyoruz. Meyve emziğine meyve koyuyoruz ama daha farklı yaklaşmam lazım olaya ama nasıl? Büyük parça koparırsa benim gibi panik biri napar bilemiyorum
Bizdr aynıyız sürekli gözünün önünde olcam yoksa ağlıyo. Yanına oturuyorum 10 dk oturuyo sonra al kucağına diyo. Yürüteç aldım onda bile al diyo kucağına. Hatta bazen okadar abartıyo ki arkamı döndüö diye ağlıyo ya yüzüm dönük olacakmış. Saklanarak oyun oynuyorum cee felan diye ama bize fayda etmedi hala ağlıyo hala ağlıyo
Doktorun verdiği program bu 7aylık şuan bebeğim sizcede fazla değilmi
Aynen benim çok canım sıkılıyo bu duruma ya hep bana bağımlı mı olcak diye valla bazen bilerek ağlasada gitmiyorum bende insanım yaniAhahah benimkide sırtımı dönünce ağlıyor bazenyanından yarım metre öteye geçtiğim an kıyamete kopuyor. Hele odaya bez almaya gitmiyim. Oyyyy
Benimki de 70 aylık raporla erteledik biz de. 2 yıldır özele gidiyordu bu yıl devlete gidecek. 67 ay çok erken bence de iyi etmişsin67 aylık. Vermedim erteleme dilekçesi verdim. Kaan okuldan sıkılmadı. O daha erken; 19 aylıkken başlamıştı kreşe. Evde duramaz. Ama koşturmacadan çok sıkıldı. İşe giderken bırakılmak falan yordu. Devlet anaokuluna yarım gün verdim busene. Hep özele tam gün gitti. 1. Sınıf öncesi dinlenmesini istedik gene de. Özlesin biraz daha.
Cabuk yorulmasi varmi varsa tiroid testi yapıyorlar. Bence genel bir kan testi yaptir.Normalde yerden kalkmaya çalışırken, bişeylere uzanırken filan terliyor efor sarfettiği için emerken aşırı terliyor ama sadece kafası ve ensesi yeğenim de böyle çok terliyor tedirgin olmayım dedim ama yine de götürmek istiyorum en azından kan değerlerine bakılsın bi
Canim 3gun atesten sonra vucutta dokuntu olusursa 6.hastalik.burda da bi arkadasin yavrsusu gecirdi.benim buyuk oglan da gecirmisti.dokuntuden sonra bi seyi kalmiyo artik.ama ates yuksek seyirlerde geziyo.gecmis olsunn kuzuya.kızlar selam, 3 gün sebepsiz ateş yaşadık şimdi ateş yok ama dün yüzü kızarıktı sıcaktan diye düşündüm gece geçmişti şimdi yine yüzünde var ve omuzlarına kollarına yayılmış ateşin döküntüsümü acaba? yaşayan oldumu ?
Iyi yapmissin canim.kucuk daha yavruu.gerek yok erken gondermeye.67 aylık. Vermedim erteleme dilekçesi verdim. Kaan okuldan sıkılmadı. O daha erken; 19 aylıkken başlamıştı kreşe. Evde duramaz. Ama koşturmacadan çok sıkıldı. İşe giderken bırakılmak falan yordu. Devlet anaokuluna yarım gün verdim busene. Hep özele tam gün gitti. 1. Sınıf öncesi dinlenmesini istedik gene de. Özlesin biraz daha.