2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eveeet asiri terliyor hemde emerken uyurken degdigi yerlerde.

Cnm benim yegenim ocak dogumlu okula gonderse yasitlari arasinda en kucuk olacakti erkek bide. Sonra ablam kendi sinif ogretmeniyle gorustu. Kadinin dedigi siydu kizlarda yas problem olmuyor hemen uyum sagliyorlar ( ki bende okula erken basladim ve hic bir zaman bundan dolayi bir sorun yasamadim) ancak erkeklerde kendi aralarindaki yas muhabbetinden kucuk olanlari eziyorlarmis buda problem olur dedi. Ablam oyuzden 1 sene erteledi ama kiz yegenim vaktin de gitti mesela oda haziran dogumlu.

Cnm dik durmasi cok onemli dik durmazsa sandalyede daha cok oguruyor onu farkettim. Ama simdiden cigneme becerisi gelisti kizimin agzina attigi seyleri ceviriyor agzinda korkmayin derim cocuga endisenizi belli etmezseniz onlar cok huzel hallediyirlar oguruyo oksuruyo bisekilde buyuk parcayi cikartiyo. Bide yumusatiyorsun illaki sert bisey koymuyirsun onune

Doktorun verdiği program bu 7aylık şuan bebeğim sizcede fazla değilmi
Bu neyaaaa tobe tobe bebe bunu nasil yicek bide karistir bulamac yap ver demis resmen sen bilirsinde bence ayri ayri tadini alsin en azindan yaa.

Kızlar ben hala regl olmadım çok gecikmedi mi sizce?
Sizler oldunuz mu?

Bende olmadim daha pko luyum zaten beklemiyorum olmayi doktora gidicem bi ara vakit bulursam

Bu kalkma olayi bizde 6 aylik olduundan beri var yani 1 ayi geckin gece uykular bana haram. İlk basta her agladiginda meme veriyordum sonra sleep lady i okuyorun ondan etkilendim biraz her defasindan vermedim gercektende istemiyormus onu anladim. Bazen aranip duruyir aranma seviyesi baya oluyo ozman beriyorum 2 kere falan emiyi fazla emzirmiyorum kucagimda uykuya devam ediyor. Ayrilik kaygisi baslamis olabilir bizimkinde oyle sabirim cunku yataga alinca mis gibi uyuyo.
Tahin alerjen cnm dikkat et illa cilt tepkisi olmak zorunda degil kaka sayisi da artabilir.
Park yatagin altina indirdim hatta hemen emeklicekmis gibi bide fermuarini actim da oyle duruyor ama onunde alt acma malzemeleri var simdilik yoksa gece duser ordan :)) koyarkende alistim artik koyuyirum sadece beline biraz saha yuk biniyor

Yumurta beyazi baya alerjen ya bebeklwre bile 1 yas sonrasinda veriyorlar. Ben su an yumurta sarisi deniyorum beyazini daha denemicem oyle dedi doktor.

Ya cok değişik ti bu uc gundur bugunde sebepsiz çığlık atiyo agliyo kucaga aliyorum agliyo oturtuyorum aiyo yatiriyorum agliyo gozlerindsn uyku akiyor ama direniyor uyumamak icin insallah dıştendir canm ya
Damaginda belirti varmi canim. Genelde alt dis cikiyor once bizimkisinde cizgi gibi beyazdi dis yerleriama hemen gelmedi tabi baya oyaladi. En son dedigin gibi huysuzlandu gece bile uyumuyordu ertesi gun baktim cikmis

Iyi geceler herkese kızlar aramızda ücretsiz izne ayrılan var mı ne gibi işlemler yaptınız direk okula mı gittiniz yoksa ilçe mem e mi

Damaginda belirti varmi canim. Genelde alt dis cikiyor once bizimkisinde cizgi gibi beyazdi dis yerleriama hemen gelmedi tabi baya oyaladi. En son dedigin gibi huysuzlandu gece bile uyumuyordu ertesi gun baktim cikmis
bakmaya calistim canm ama agzini acmiyo yarin bi bakim insallah dış cikartiyordur

Kızlar ilikli kemik suyu kaynatıyorum. 24 saat kaynatıcam inş ama ilk defa yaptığımdan emin olamadım. Kaynayana kadar normal açtım ocapı kaynadı en kısığa getirdim ama suna hiç kaynamıyo 3 saniyede bir tane küçük baloncuk atıyo. Avaba ev soğukta suan kaynamak yerine ısısını mı koruyo normal mi yani fokurdaması gerekiyo mu?

Iyi yapmissin canim.kucuk daha yavruu.gerek yok erken gondermeye.
Benimki de 70 aylık raporla erteledik biz de. 2 yıldır özele gidiyordu bu yıl devlete gidecek. 67 ay çok erken bence de iyi etmişsin
Normal bir çocuk değil ki. 2 haneli sayıları kafasında topluyor. Bir yılı geçti sanırım okumaya başlayalı. 1.sınıfa kadar nolur bilmiyorum. Evet zihinsel açıdan erken değil belki geç bile. Ama dürtülerini kontrol etme olgunluk gösterebilme başkalarıyla uyum iletişim konularında çok çok geride kalıyor. Çok ta hassas çokta sinirli. Ama biz de pedagog gibi düşünüyorduk. İletişim en önemli şey. O yüzden dediğiniz gibi en mantıklısı böyle oldu

Yaa oldum olası bu okul işlerini hiç bilmiyorum yaa çocuk yardımı çocuk parası dalan varmış biz alamıyoruz sanitodum karı koca çalışan olunca ama arkadaşım alıyorum dedi ben niye öyle düşündüm acaba

Bu arada beni blw de korkutan boğazına kaçması gelan değil pis olması. Bugün omlet verdim heryere attı altına örtü serdim ama fırlattı felan heryeri yumurta oldu. Benimde yumurta kokusuna karsı hassaslığım vardır çok midem bulanır sonrada alırsam e çamaşır suyuyla yıkayamıyorum önündeki tablayı. Diğer türlü de hep koku alıyorum sirkeli suyla yıkayınca. Meyve veriyoruö boğazına kolladına kadar her yeri batıyo her ek gıda sonrası yıkıyorum. Daha tek güneyi yıkamayı beceremiyorum hiç durmuyo mecbur bende soyunup giriyorum bildiğin bana işkence oluyo. Siz nasıl sabrediyosunuz bu kadar

Maşallah canım çok zeki galiba senin oğlan zeki olanlarında genel sorunu hep uyum oluyo ama. Nasıl öğrendi bu kadar kreşte mi?

Maşallah canım çok zeki galiba senin oğlan zeki olanlarında genel sorunu hep uyum oluyo ama. Nasıl öğrendi bu kadar kreşte mi?
Yok cmm zatalisi çok inatçıdır kendisine bişi öğretmek namümkündü. Sürekli burda ne yazıyor orda ne yazıyor diye sorarken öğrendi. Bizim evde kitap boldur. Onada hamileyken başlamıştım masal okumaya. O yüzden meraklıydı. Matematiği okulda tek haneli sayıları öğrettiler. Çiftleri kendi geliştirdi. Uyum konusu gerçekten büyük problem. Oda bizde hep mutsuz oluyoruz. Ha bu seneki öğretmeni sağolsun inat konusunda geliştirdi kaanı.

Maşallah valla boşver iyi yönden düşün sen hiç hadi şunu öğrenelim felan diye peşinde dolaşmıcaksın kendisi zaten istekli. İnşallah ilerdede iyi öğretmenlere düşer zeka dan önemli diğer konuda doğru öğretmen bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…