2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben indirdim canim kenarindan tutup kalkiyordu. Ben de korktum nasil yatirir kaldiririm diye ama sorun olmadi. En azindan şimdi kafam rahat

Kuzum senin bebe hala bu minik besikte nasil uyuyor şimdi döne döne yattiklari dönem. Uykusunda huzursuzluk yapiyorsa bence yeri dar olmasindandir. Benim bebe koca park yatağı tavaf ediyor sabaha kadar. Bence bir an önce büyük yataga geçmelisin

valla gören şaşırıyor ama yatıyor hala gece uyanması ateşindendi bu gece iyiydik o kadar fazla kalkmadı ama bunun içindede dönüyor zaten,bu aralar almayı düşünüyorum yatağına ama korkuyorumda

valla gören şaşırıyor ama yatıyor hala gece uyanması ateşindendi bu gece iyiydik o kadar fazla kalkmadı ama bunun içindede dönüyor zaten,bu aralar almayı düşünüyorum yatağına ama korkuyorumda
Direkt alt kademesine koy bebeği. Benim tarzan bir kere düşünce hemen indirdim yatagi

Anam iyi yatıyormuş İpek’i düz yatırıyoruz sabah tam tersi buluyoruz bazen enine yatıyor done ne yapacağımı şaşırdım
Sobeye bakayım hemen cok teşekkürler

Y

ok tabi ko evde yokken ocak açık birakilmaz kuzum. Ama bagisikligina falan iyi gelir kullan yani. Hele bir dişleri çıksın kelle paça çorbası yapacam oğlusuma
Hhahah kız onu ben içmiyorum bebeme hiç yapamam herlde maşallah sen bi kaç ay sonra pirzola felan da tutuşturursun eline

benim ablam bakıyor sıla'ma dün dmates çorbası yedirmiş çok sevdi diyor,bugün sabah kakası sarı kırmızıydı çok korktum kan diye iyice inceledimki domates aleji olmadı çok şükür
Darısı bize canım bende yedirdim bakalım bugün bi parça beklemedeyim

Kızlar dün 6. Ay aşımızı olduk ve gece en korkunç gecelerimizdendi. Huzursuzluk vardı ateş yok diye ilaç vermedim sürekli mızmızlandı 2 de bir uyandı 5 e kadar uyuyo gözleri kapalı ama kendini bi sağa atıyo inliyo bi sola geçer belki diyr bekledim ama kucağımda bile uyuyamadı sürekşi inledi bende calpol verdim 1 saat geçmeden uyudu. Dün akşamdan beri bişey yemiyo gece 1 de 30 cc süt içmişti gündüz 3 e kadarr sadece su içti herşeyi reddediyo. Şimdi hıpp kavanoz maması var sebzeli tavuklu onu sevmişti ondan aldım şükür onu yedi. Ama huzursuzluk çok kötü kıyamam ya nasıl canı acıyosa insanın elinden bişey gelmiyo ama

Anam iyi yatıyormuş İpek’i düz yatırıyoruz sabah tam tersi buluyoruz bazen enine yatıyor done ne yapacağımı şaşırdım
Doğru valla Sıla'da öyle küçücük beşikte enine yatıyor buluyorum dört büklüm kıyamıyorum :) sobeden ben çok memnunum birde mağazalarından uygun oluyor umarım sende seversin.

Merhaba annişler
Herkes iyidir umarim.ben okula başladım 2cocuk ev is zormuş
Kızıma karşı komşum bakıyor iyi de gidiyor çok şükür.
Şimdi öğlen geldiğim için kahvaltı ve meyve veriyor ogleye kadar.ben eve gelince alıp çorbası yapıyorum.
Okul tam gün olunca corbalarini akşamdan ben yaparım dedim anladim ki zor ocak gerci ama seviyorum farklı tarifler denemeyi.yrtisemedigimde sen tarhana sebze çorbası vs yaparsın dedim..Taze taze icirmek en iyisi ama sizce bayat olur mu 1 gün önceden..bir tek yeşil yapraklı birseyler olursa onu pisirip eklmesini söyliycem.

Yumurta beyazına cilt tepkisi verdi kızlar oğlum sarıyı sorunsuz geçtik. Onu geçince ben bitti gitti heralde diye çok sevindim. Dün beyaz yedim. Bugün komple kabardı tepki verdi.
Daha kendiside yemedi hiç ben yiyorum.
Anne sütünden verdi bu tepkiyi yani.
Ek gıdaya 7. Ay bitince başlıycam zaten. Çok üzgünüm çok

Üzülme canım yumurta beyazı alerjen zaten bir kaç ay sonra tepki vermez o da sarısı gibi insallah

Ben beşiğe koyamıyorum ne zaman uyansa kalkmış buluyorum aşağı sarkıp düşecek diye
İncelttim yatağı bu kez sert diye uyumuyo
Yere yatak yaptım bu kez de emekleyerek geziyo uyanınca
Park beşik almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…