- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.741
Ben indirdim canim kenarindan tutup kalkiyordu. Ben de korktum nasil yatirir kaldiririm diye ama sorun olmadi. En azindan şimdi kafam rahatKızlar kıs geliyor İpek’e kışlık alacağım indirim yakalarsın haber eder misiniz
Bi de kızlar park yatakları en asagiya indirdiniz mi
İpek kalmaya çalışıyor yandan düşeceksin iten korkuyorum ama en asagiya da acayip asagida koyarken uyanır diye korkuyorum yatağına geçireceğim ev değiştirmeden yapmak istemiyorum iki ucu noklj değnek oldu
Kuzum senin bebe hala bu minik besikte nasil uyuyor şimdi döne döne yattiklari dönem. Uykusunda huzursuzluk yapiyorsa bence yeri dar olmasindandir. Benim bebe koca park yatağı tavaf ediyor sabaha kadar. Bence bir an önce büyük yataga geçmelisinbiz hala bunda yatıyoruz altını doldurmuştum azalta azalta en düşükte yatıyor şuan.dolap yanı ile bizim yatağın araya sıkıştırdık kalksa bile düşemez yani bende kendi yatağına geçince napıcam onu düşünüyorum o çok yüksek tutup kalkınca düşerse diye uykularım kaçıyor.2.si kendi odasındaki yatağı
valla gören şaşırıyor ama yatıyor halaKuzum senin bebe hala bu minik besikte nasil uyuyor şimdi döne döne yattiklari dönem. Uykusunda huzursuzluk yapiyorsa bence yeri dar olmasindandir. Benim bebe koca park yatağı tavaf ediyor sabaha kadar. Bence bir an önce büyük yataga geçmelisin
Direkt alt kademesine koy bebeği. Benim tarzan bir kere düşünce hemen indirdim yatagivalla gören şaşırıyor ama yatıyor halagece uyanması ateşindendi bu gece iyiydik o kadar fazla kalkmadı ama bunun içindede dönüyor zaten,bu aralar almayı düşünüyorum yatağına ama korkuyorumda
içinde kendi yatağı var işte onu çıkarırsam neyde yatacak ?Direkt alt kademesine koy bebeği. Benim tarzan bir kere düşünce hemen indirdim yatagi
Anam iyi yatıyormuş İpek’i düz yatırıyoruz sabah tam tersi buluyoruz bazen enine yatıyor done ne yapacağımı şaşırdımbiz hala bunda yatıyoruz altını doldurmuştum azalta azalta en düşükte yatıyor şuan.dolap yanı ile bizim yatağın araya sıkıştırdık kalksa bile düşemez yani bende kendi yatağına geçince napıcam onu düşünüyorum o çok yüksek tutup kalkınca düşerse diye uykularım kaçıyor.2.si kendi odasındaki yatağı
Hhahah kız onu ben içmiyorum bebeme hiç yapamam herldeY
ok tabi ko evde yokken ocak açık birakilmaz kuzum. Ama bagisikligina falan iyi gelir kullan yani. Hele bir dişleri çıksın kelle paça çorbası yapacam oğlusuma
Darısı bize canım bende yedirdim bakalım bugün bi parça beklemedeyimbenim ablam bakıyor sıla'ma dün dmates çorbası yedirmiş çok sevdi diyor,bugün sabah kakası sarı kırmızıydı çok korktum kan diye iyice inceledimki domatesaleji olmadı çok şükür
Nasil yani anlamadim cok mu kalin yatak ondan da mi çıkar. Benimkinin yatagi da bir karış kadar ama park yatak derin bayaiçinde kendi yatağı var işte onu çıkarırsam neyde yatacak ?
Ben kellepacayi agzima sokmadim hiç ama o içecek aslanım benim babasiyla oturup bir tencereyi içeceklerHhahah kız onu ben içmiyorum bebeme hiç yapamam herldemaşallah sen bi kaç ay sonra pirzola felan da tutuşturursun eline
Doğru valla Sıla'da öyle küçücük beşikte enine yatıyor buluyorum dört büklüm kıyamıyorum :) sobeden ben çok memnunum birde mağazalarından uygun oluyor umarım sende seversin.Anam iyi yatıyormuş İpek’i düz yatırıyoruz sabah tam tersi buluyoruz bazen enine yatıyor done ne yapacağımı şaşırdım
Sobeye bakayım hemen cok teşekkürler
normal kalın yatak 1 karış evetNasil yani anlamadim cok mu kalin yatak ondan da mi çıkar. Benimkinin yatagi da bir karış kadar ama park yatak derin baya
Kız ahahhaanormal kalın yatak 1 karış evet
Kız ahahhaabak ben LAZ'ım kafam cabuk karışıyor sen niye bebegi büyük yatagina koymaya korkuyorsun anlamadim ben onu ahahah hatlar karıştı
Üzülme canım yumurta beyazı alerjen zaten bir kaç ay sonra tepki vermez o da sarısı gibi insallahYumurta beyazına cilt tepkisi verdi kızlar oğlumsarıyı sorunsuz geçtik. Onu geçince ben bitti gitti heralde diye çok sevindim. Dün beyaz yedim. Bugün komple kabardı tepki verdi.
Daha kendiside yemedi hiç ben yiyorum.
Anne sütünden verdi bu tepkiyi yani.
Ek gıdaya 7. Ay bitince başlıycam zaten. Çok üzgünüm çok
Ben beşiğe koyamıyorum ne zaman uyansa kalkmış buluyorum aşağı sarkıp düşecek diyeAnam iyi yatıyormuş İpek’i düz yatırıyoruz sabah tam tersi buluyoruz bazen enine yatıyor done ne yapacağımı şaşırdım
Sobeye bakayım hemen cok teşekkürler