- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 48
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.721
Aynen bende onu soracaktım birde prospektüste böyle bir uyarı yok göz damlalarında yazıyor açıldıktan sonra şu kadar gün kullanın filan diyeÇok saçma ya ozaman küçük boy çıkarsınlar koça şişe çöp
Koruyucu vs varmi icinde ki. Yani su e kodlu olan zimbirtilar.Kuzum kutusunu attim malum alali iki ay oldu çok sık vermiyorum. Ama kisaca bahsedeyim..
Keçi sütü
Keçiboynuzu unu
Tam buğday unu
Keciboynuzu pekmezi..
Ve ilave şeker icermiyor.. Zaten Hünnap marka varken ben baskalarini hiç arastirmadim bile
.Koruyucu vs varmi icinde ki. Yani su e kodlu olan zimbirtilar.
Icermiyormus canimKoruyucu vs varmi icinde ki. Yani su e kodlu olan zimbirtilar.
Aynen öyle canım en fazla üç taneyi karıştırmak daha uygun gibi benim kız patates havuç eti çok seviyor bugünde @nemesis in tarifiyle kahvaltıda labneyle yumurta sarısı tahin pekmez yedi keçiboynuzu pekmeziyle tahinin zararı olmaz değil mi zeytininin tadına baktırdımHah iste bak o bana dogru gelmiyor. Yani sen 5 tane sebzeyi bulguru pirinci karistirip yaptigin corbada cocuk hangi sebzenin yada bakliyatin tadini alacak ki. 1 2bsebzeyi karistirirsin ama fazlasi bana dogru gelmiyor.
Alla alla ben arkasını okudum formül mamaya suyu katın sonra kaşık mamasına yazıyor
Sütle yaZiyor
Bir de sut ve suyla yazıyor ben mi yanlış anladım acsba
5
Tahıllı ve Elmalı iyi geveler aldim hipp
Tahin susamdan yapiliyor. 2 yas oncesi icin alerjen diye uygun degil diye biliyorum.Aynen öyle canım en fazla üç taneyi karıştırmak daha uygun gibi benim kız patates havuç eti çok seviyor bugünde @nemesis in tarifiyle kahvaltıda labneyle yumurta sarısı tahin pekmez yedi keçiboynuzu pekmeziyle tahinin zararı olmaz değil mi zeytininin tadına baktırdım
Aynen bende oyle hissediyorum heralde hic emekli hayati yasayamayacagim diyorumYok kiz salcali degil. Kemik suyu ile yapiyorum. Kofteyi yagsiz kizarttim. Mucveri cok az zeytinyaginda kizarttim. Coktankural disi degil ki yaptiklarim. Hepsi blw tarifleri. Ha blw de baharat 1 yas sonrasi diyor ama efsun baharatli sevdi yemeklerine kimyon katiyorum o yuzden. Sokluk bir sey yok yani :)
Hic sorma ya bazen olene kadar calisacakmisim gibi geliyor
Dogrusuda bu bence ic gudulerinle gitmek. Benim oglanda yemiyor bulamaclari tatsiz seyleri. Dedigin gibi et suyu koymadan yaptigim corbayi yemedi etsuyuyla yaptim yedi.Yok blender kullanmiyorum. Oyle yedi. Ama bir sonraki sefere sehriyeyi kullanirken pisirmeden bolmeyi dusunuyorum elimle. Cunku agzindan yuzunden sarktı hep
Ya kizlar bir de su var. Hani ben kendi mi bildim bileli okumayi arastirmayi cok severim. Dogru oldugunu dusundugum konuda da diretirim. Ama oyle kuralci biride degilim. Efsunuda kuralsiz yetistirmeye calisiyorum. Bazi hayati seylere dikkat etmeye calisiyorum. Mesela kullandigim d vitamini kaliteli olsun istiyorum demiri ozel getirtiyorum vs ama mesela domatesli menemeninde suyuna ekmegi banip vermisligim var efsuna. Yani hergun cocuga sucuklu menemen itelersem olmaz tabi. O yuzden duzgun beslemeye calisiyorum ama allahin emride degil duzenim. Kurbanda kavurmada yedi. Menemenin suyunada bandim. Cokta kaale almayin beni. Ben dogrusunu okursam paylasiyorum illa ki ama harfi harfine de gitmiyorum. Suan icin tek kuralim var sacma bulamaclar yapmamak. Efsun benim yiyemeyecegim hicbir seyi yemiyor. Icinde 35 farkli sebzeler olan sacma corbalar yapmiyorum ona ozel. Sadece tuzsuz besleme gayem var. Taze yedirme gayem var. O kadar.
Normal insan koftesi bacim. Sadece icine tuz ve karabiber koymadim. Kiyma tam bugday ekmek ici sogan sarimsak kimyon biraz zeytin yagi. Karistir.sekillendir. yagsiz teflonda kizart. Tamamdir. Ben kendim yaptigimda bizde unonun siyez bugdayli tam tahilli ekmegi vardi onu kullandim. Bir kerede annemde yedi onda normal ekmek ici vardi. Bebek tatiflerinde genelde tam bugday unuda konuyor. Karar senin.Dogrusuda bu bence ic gudulerinle gitmek. Benim oglanda yemiyor bulamaclari tatsiz seyleri. Dedigin gibi et suyu koymadan yaptigim corbayi yemedi etsuyuyla yaptim yedi.
Kiz kofteyi nasil yaptin tarif atsana
bende e bebekten aldım hamm keçi sütlü bebe bisküvisi bugün deniycemKiz bir musaot oldugunda bahsettiin biskuvinin icindekiler kisminin resmini atarmisin bana. Bende almayi dusunuyordum hipp organik olandan ama bir arastirdim icinde yok yok doktorumuzda onermedi cok katki maddesi var diye onu. Senin ki ne baktim netten daha dogal gibi duruyor belki ondan alirim.
benim ablam bakıyor sıla'ma dün dmates çorbası yedirmiş çok sevdi diyor,bugün sabah kakası sarı kırmızıydı çok korktum kan diye iyice inceledimki domatesDomates benim de aklımda ama cesaret edemedim ama vercem bi ama salçalı seyler verdim alerji çıkmadı. Bizde 6. Ay bitti 1 aya bende başlıcam kemik suyuna ben doktora göre değil daha çok iç güdülerime göre veriyorum
canım bizimkide aynı doktor bu dönemde diş rahatsızlığından dolayı düzeni şaşar dedi 3 gündür uykusuz geziyorum.aynen beşiğe koyuyorum ehehe meme alıyor susuyor düşer diye yanımdada bırakamıyorum beşiğe koyuyorum tekrar sil baştanGece tam 11 kez kalktı3 hafta önce hastalanmıştı ondan sonra uykusu bozuldu ama gece artık çok sinirlendim emziriyorum yatağa koyuyorum ehe eheee ağlamaya başlıyo babası alıyo bu sefer katıla katıla ağlıyo normalde onda daha iyi uyurdu. Bi emmesi 15 20 dk çoğunda 2 çekiyo o kadar ama memeyi de bırakmıyor 10 gün sonra okullar açılıyor ne yapcam bilmiyorum delircem yakında uykusuzluktan
Sanirim gıda dedektifi bebek bisküvilerini incelemişti sitelerine ya da instagram hesabına bi bak kızımKiz bir musaot oldugunda bahsettiin biskuvinin icindekiler kisminin resmini atarmisin bana. Bende almayi dusunuyordum hipp organik olandan ama bir arastirdim icinde yok yok doktorumuzda onermedi cok katki maddesi var diye onu. Senin ki ne baktim netten daha dogal gibi duruyor belki ondan alirim.
Kiz benim bebek yemiyor zayif diye ne korkunc tarifler verenler oluyordu aklı çıkar insanınSanirim gıda dedektifi bebek bisküvilerini incelemişti sitelerine ya da instagram hesabına bi bak kızım
Normal cici bebelerden kesinlikle uzuk durun dedi doktor
Gıda dedektifi de incelediğinden hatırlıyorum instagram sayfasında görmüştüm %70 i neredeyse sekerdi
canım soobe nin internet sitesi çok uygun yazlıklarımızı ordan aldım kışıda ordan alıcam kumaşları çok kaliteli antialerjik birde bak istersenKızlar kıs geliyor İpek’e kışlık alacağım indirim yakalarsın haber eder misiniz
biz hala bunda yatıyoruz altını doldurmuştum azalta azalta en düşükte yatıyor şuan.dolap yanı ile bizim yatağın araya sıkıştırdık kalksa bile düşemez yani bende kendi yatağına geçince napıcam onu düşünüyorum o çok yüksek tutup kalkınca düşerse diye uykularım kaçıyor.2.si kendi odasındaki yatağıKızlar kıs geliyor İpek’e kışlık alacağım indirim yakalarsın haber eder misiniz
Bi de kızlar park yatakları en asagiya indirdiniz mi
İpek kalmaya çalışıyor yandan düşeceksin iten korkuyorum ama en asagiya da acayip asagida koyarken uyanır diye korkuyorum yatağına geçireceğim ev değiştirmeden yapmak istemiyorum iki ucu noklj değnek oldu
Olmadim bende 1 yasa kadar normalmisKızlar ben hala regl olmadım çok gecikmedi mi sizce?
Sizler oldunuz mu?