2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Alla alla ben arkasını okudum formül mamaya suyu katın sonra kaşık mamasına yazıyor
Sütle yaZiyor
Bir de sut ve suyla yazıyor ben mi yanlış anladım acsba
5
Tahıllı ve Elmalı iyi geveler aldim hipp

Kasik mamalar genelde suyla oluyor ustunde yazar suyla yapiniz veya sutle yapiniz diye.

Is yerinde uyuycan
Bizim şef surekli nöbetçi öğretmen gibi dolanır pc bakar internette bir yerde dolanıyor muyuz diye masam cok iyi yerde uyurken göremiyordu o gekesiye arkadaşlar kaldırıyordu ama şimdi masamda başkası oturuyor yer değişikliği olmuş izne çıkanlar ise başlayanlar olunca umarım dönünce ayni masama dönerim :) yoksa digerleri direk gözünün önünde

KuZum benim önceden adetim heo 2 gündü şimdi cok oluyorum onda yorum yapmayacağım
Ama İpek’te ek gıda da cok iyi degil
Fakat nemesisin dediği gibi ne zaman et tavuk suyu ısın içine girdi bir kase yârim kase içmiyor ama en azından avent kaşıkla 5 kaşık iciyor
Artık et kemik suyu karistirabikirsin
Kıyma koyabilirsin kuzu köfte verebilirsin
Yoğurtan Nefret ediuor İpek aktivia bile verdim dusun bebe ağzına değince bile titriyor
Geçen dışarı çıktık semizotu sarımsaklı yoğurtlu mezeden parmak parmak yedi manyak
Mezeyi sevdi resmen :) ama evde yaptım yemedi cok tuhaflar bence hic takılma

Allh yardımcınız olsun kuzum
İnsallah her şey gönlünce olur
Birimden annem gelirim diyor ama yan çizecek gibi hayirlisi artık diyorum bakalim

Ay suan cok sinirlendim
Gerizekalı bakıcı şimdi bi haber veriyor
Tövbe tövbe
KuZum allah yardımcınız olsun insallah biri çıkar annen kaynan gelse kalsa olmaz mi bir iki hafta

Bu arada cok geçmiş olsun şimdi nasıl agrisi olabilir ondan ağlıyordur bence

Ben kahvaltı icin yapsam mi biomiyorum doktor karşı bizim ama ben severse yesin diye uğraşıyorum

Ben kahvaltı icin yapsam mi biomiyorum doktor karşı bizim ama ben severse yesin diye uğraşıyorum
Kuzum günde 10 kere vermiyoruz ki yahu eczanede satilanlardan al at iki tane arada kahvaltisina çok kasmama taraftariyim ben. Eskiden cocuklara gunde beş kere biberon verilir içi cici bebe doldurulurdu. Şimdi biz öyle yapmıyoruz ki her şeyin dogalini vermeye calisiyoruz zaten.

Blw de 8. Ay bizim doktor 7. Ayda başlattı yanı suan 7 bitti 8 içindeyiz ama blw de 8 bitip 9 içinde
Her doktor farklı bizim doktor mesela tahıllara başla dedi arkadaşıma tahıl ve baklagiller 9 demjs
Domates 1 yas arkadaşımın doktoru 8. Ayda domates verebilesiniz demis
Mesela bi Arkadaşımın doktoru da 8. Ayda yoğurta başlatmis alerji açısından
Valla doktora sormadım domatesi ama ben şimdiden İpek’e denedim 3 gun baktım alerji yok beklemedim 1 yası verdim domatesi emdi sevdi de
Cunku kimle konuşsam domatese geç başladık domaates yemedi menemen yemedi dedi
Menemen en kurtarıcı öğünlerden biri bende verdim gitti

Kiz bir musaot oldugunda bahsettiin biskuvinin icindekiler kisminin resmini atarmisin bana. Bende almayi dusunuyordum hipp organik olandan ama bir arastirdim icinde yok yok doktorumuzda onermedi cok katki maddesi var diye onu. Senin ki ne baktim netten daha dogal gibi duruyor belki ondan alirim.

Kuzu kiyma 8+aslinda. Ama ben kiymayi 3 kere cektirdigim icin kullandim. Efsunda bayildi zaten. Kemik suyunu ben bulyon gibi kullaniyorum 1 tablet genelde. Ama mesela dun yarim su bardagi yazıyordu tarifte tamami kemik suyundan oldu.
Anladım canım su kemik suyu işine felan bende başlayım yavaştan ozaman bizimkide farklı tatları çol seviyo

Domates benim de aklımda ama cesaret edemedim ama vercem bi ama salçalı seyler verdim alerji çıkmadı. Bizde 6. Ay bitti 1 aya bende başlıcam kemik suyuna ben doktora göre değil daha çok iç güdülerime göre veriyorum

Kurbandan ayırdım bende ama buzlukta duruyo. Bende fazla kaynatmak iyi diye okumuştum evde bi duramadım ki kaynatıyım bırakıp gitmeye de içim eahat değil yanar felan

Kuzum kutusunu attim malum alali iki ay oldu çok sık vermiyorum. Ama kisaca bahsedeyim..
Keçi sütü
Keçiboynuzu unu
Tam buğday unu
Keciboynuzu pekmezi..
Ve ilave şeker icermiyor.. Zaten Hünnap marka varken ben baskalarini hiç arastirmadim bile

Y
Kurbandan ayırdım bende ama buzlukta duruyo. Bende fazla kaynatmak iyi diye okumuştum evde bi duramadım ki kaynatıyım bırakıp gitmeye de içim eahat değil yanar felan
ok tabi ko evde yokken ocak açık birakilmaz kuzum. Ama bagisikligina falan iyi gelir kullan yani. Hele bir dişleri çıksın kelle paça çorbası yapacam oğlusuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…