Yok blender kullanmiyorum. Oyle yedi. Ama bir sonraki sefere sehriyeyi kullanirken pisirmeden bolmeyi dusunuyorum elimle. Cunku agzindan yuzunden sarktı hep
Ya kizlar bir de su var. Hani ben kendi mi bildim bileli okumayi arastirmayi cok severim. Dogru oldugunu dusundugum konuda da diretirim. Ama oyle kuralci biride degilim. Efsunuda kuralsiz yetistirmeye calisiyorum. Bazi hayati seylere dikkat etmeye calisiyorum. Mesela kullandigim d vitamini kaliteli olsun istiyorum demiri ozel getirtiyorum vs ama mesela domatesli menemeninde suyuna ekmegi banip vermisligim var efsuna. Yani hergun cocuga sucuklu menemen itelersem olmaz tabi. O yuzden duzgun beslemeye calisiyorum ama allahin emride degil duzenim. Kurbanda kavurmada yedi. Menemenin suyunada bandim. Cokta kaale almayin beni. Ben dogrusunu okursam paylasiyorum illa ki ama harfi harfine de gitmiyorum. Suan icin tek kuralim var sacma bulamaclar yapmamak. Efsun benim yiyemeyecegim hicbir seyi yemiyor. Icinde 35 farkli sebzeler olan sacma corbalar yapmiyorum ona ozel. Sadece tuzsuz besleme gayem var. Taze yedirme gayem var. O kadar.