2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anti hümanist seni

Benim esimde sevgiliyken garantide kredi karti satiyordu. Biliyorum cektikleri cileyi. Birde kredibilitem yuksek aninda onaylaniyor kartlar. Aliyorum 3 ay sonra iptal ettiriyorum.sonra yine yaziyorlar hele bi cocuk var finansbankta totosu sikistikca arayip birilerine ek kart yaziyor.8 tane ek kart geldi eve. Birde diyor ki eskilerini iptal ettir abla.kota dolmasin. 8 son nokta

Kizlar bizim alt iki disimiz cikmisti simdi ust iki cikiyor.emerken isirdigina mi yanayim uyku duzeninin bozulduguna mi yanayim sasirdim

Hele eşinin işi daha da zormuş canım. Hahahha sen bankacıların aradığı ideal anlayışlı müşterisin ozaman dur ben seni arkadaşlara da diyip sıkıştıkça arasınlar

İnşallah inşallah olur canım hayalim gerçeklesecek olursa.. Ben petrol dağıtım şirketinin muhasebesinde çalışıyordum akşama kadar yatiyordum maaşı da güzeldi. Ama her insanın icinde bir hayal vardır onu gerceklestirmek için bütün riskleri göze almak lazım..

Kızlar bu gece ateşten uyuyamadık Sıla'm her yarım satte bir inleyerek uyandı emzirdim sürekli en son ateşi 38,2 di calpol verdim saat 4 te 5 gibi uyudu 8'e kadar ama halimiz kalmadı sabah dr.a gittik baktı görünürde birşey yok kan verdik ama idrar veremedik poşet torba çişini yapınca kayıyor dışına beze akıyor kız bebeklerde bu sorun çok okluyormuş 3 saat bekledik artık yavrum perişan oldu baktım eve geldik poşeti alıp ben işe geldim hala yapmamış yavrum,onlarda temiz çıkarsa dişten olabilir dedi ama daha dişte ses seda yok yaşayan oldumu böyle yaa sonuçlarımız daha çıkmadı ama perişan oldu kuzum.

Kemdiniz mi bi yer açmayı düşünüyorsunuz benimde hayalim aşçılık mutfağı çok severim ama hayal işte eşim bana diyo bi cafe açalım geç mutfağa diye ama bende hiç ticaret kafası yok hemde riski hiç sevmem garanticiyimdir :)

Kaşık maması veren anneler kaç cc veriyosunuz ve kaç saatte bir yiyo bizimki biberonu artık tamemen redetti mamayıda sütüde sadece uykuda 60 cc zor içiyo kaşık maması kabul ediyo. Onu da 11 da yedi saat 4 oldu hala yemiyo normal mi arası kaç saat olması lazım ki?

İsim olarak hatırlamıyorum ama sebebsiz ateş yaşayıp sonra geçen ve hiç bişey çıkmayanlar oldu canım. İnşallah temiz çıkar sizinde geçmiş olsun

Valla islak odunla dovcem ha artik seni. Boyle dinlene dinlene hemde.cocugu bi rahat birak. Zorla yemek reddine sokacaksin. Bugun ek gida olarak 1 tatli kasigi kabak havuc tarator yedi efsun 1 tatli kasigi kadarda lorlu omlet. O kadar. Toplam 2 tatli kasigi yani. Ustelik bu istahli gunu..

Bacım gece 12 den beri biberon la 120 cc süt içti bide 11 de 150 cc lik kaşık maması yedi daha tık yok ne mama içiyo ne başka bişey yiyo normal mi çok huzursuz açıktı ondan biliyorum ama yemiyo ben anlamıyom. Rahat bırakacam da bırakamıyom zorlamıyorum onu teklif var ısrar yok ama kendimi zorluyom ben acep neden diye 1 aydır diş mi olur ya :)

2 sene surecek o dis
Ac olsa yer. 150 cc kasik mamasi diyosun.normalde 140 cc suyla yapiliyor kasik mamasi demek ki 1 porsiyonu yemis napsin daha cocuk. O mamalar gece 10 12 saat tok tutuyor cocugu yemez tabi.

2 sene surecek o dis
Ac olsa yer. 150 cc kasik mamasi diyosun.normalde 140 cc suyla yapiliyor kasik mamasi demek ki 1 porsiyonu yemis napsin daha cocuk. O mamalar gece 10 12 saat tok tutuyor cocugu yemez tabi.
2 sene mi arada dinlensek ya valla yoruyo böyle ya aslında 1 kase şeyi ben yesem bende baya yemem bu 3 saat olayı kasıyo beni. Artık kendi istediği sürece yese 4 5 saatte bi sorun olmaz mı? Ya huzursuz olunca acaba aç ondan mı diyorum bulamıyorum ne olduğunu ? Calpol aldım bugün içircem bakalım ağrısı mı var edepsiz mi

3 saat olayi 40 gunlukken filan bitti zaten. Ne zaman acikirlarsa o zaman yemeliler artik.

Ulan heyet raporu aldim.meb demis tum rapor alanlari ust kurula gondereceklermisss.nolacakk pekii simdi.bilen biri varsa yesillendirsin hele.ben bakici mi aramaya basliyayim yoksa

3 saat olayi 40 gunlukken filan bitti zaten. Ne zaman acikirlarsa o zaman yemeliler artik.
E bana geçen doktor neden 3 4 saati geçirme geçirdikçe midesi küçülür vs felan dedi. Banada saçma geliyo s3 4 saat çünkü kuzenim cocugu 2 yaşında okadar çorba içiyo 5 saat duruyo e benimki neden durmasın ki

İste bu planimiz tam olarak :) daha cok gündüz kahvaltı akşam cafe tarzı bahceli bir mekan :) insallah bir aksilik çıkmazsa

estherr şimdiye kadar hiç zorlamadım ben bu çocuğu yeme konusunda. Benimki ek gıdaya geçemedi sayılır. Hiçbir şeyi beğenmiyor. Azıcık peyniri, yoğurdu beğenir gibi oldu o da alerji yaptı. CC hesabı asla yapmıyorum. Acıktı diye beslemeye çalışıyorum yemiyor bırakıyorum mesela. Asla zorlama yok. Beslenemese benimki beslenemez ama maşallah hepimizi tokatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…