2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İş bankası bize göre daha rahat ama banka sonuçta çekilecek çile değil. Ben bide kobi portföyüm firmalara bakıyorum büyük firmaların afedersin ama mevduatı var diye bitarafını yalamadığımız kalıyo. Müşteri herzaman çalışandan önde. Ve sürekli firma ziyareti mecburi e her firma düzgün değil müteahhit adam ben inşaattayım diyo şantiyeye gidiyosun tek başına konteynırın içine adam kapatıyo kapıyı ama benim kalp güm güm. Maaş iyi sağlık olanakları iyi ama okadar. Akşam en erken 8 de çıkıyorum firma analizleri bitmiyo bazen eve getirip evde yapıyorum eşimle ilişki sıfır istifa etmeden önce cocuk bile yapamadık çünkü ne zaman var ne halim. Hatırladıkça içime sıkıntı giriyo hiç sevmiyorum ama tek maaşlada olmuyo. Sen en güzelini yapmışsın keske bende okul bitince bankaya atlamak yerine biraz düşünseydim o an çalışma isteği insanı kör ediyo işte
Kiz madem garanticisin acikla bana bu garanti me nedir :KK70: kobiydim me oldum :KK70:

kizlar alakasiz olacak benim de ama, yaa bu kilolar kaldi sinirim bozuk. tatile gitcez gecen seneki sortlar totomdan geçmiyor:KK43: tisortlerde ustumden :KK43:
eskiden de balik etliydim ama yine zayıfmışım 38 beden oluyomus simdi 42 olmusum. internette de sinir oluyorum bazilari diyor ya su ictim kendiliginden gitti benimkiler gitmiyor valla yogun caba gosterneden. bizim zayiflama topigide yalan oldu sanirim :KK45:

Sana bunu çalışan mı söyledi me oldun diye ki yada md oldun felan demiş olmasın. Sende parayı karlılığı felan yüksek gördülerse belki sıfatını değiştirmişlerdir :KK70:
Evet calisan soyledi. Garanti me (mi) seklinde telafuz etti. Ama belki md demistir ben anlamamisimdir. Pek dinlemiyorum genelde arayanlari.paso bisey iteleme derdindeler cunku :KK70:

Kızlar aranızda bankacı olan var ni bir şey soracagim şimdi bizim ev kredili evi satsak başka yerden ev alacak olsak günümüz faizlerinden mi kredimiz devam eder yoksa eski çektiğimiz kredinin faizinden mk devam eder krediyi kapatmak gerekir degil mi mesela kapattık diyelim başka ev icin o kredi devam etmez mi yeni kredi mi çekilmesi gerekir yeni güncel faizle mi alırız krediyi
Canim ben benkacilik okudum ama hic bankada calismadim. Tecrubelerimden faydalanarak söyleyeyim kredili evinin kredisini kapatmadan tapuyu alamazsin ve satamazsin. Önce onu kapatmaniz gerekir ve yeni ev alacaginiz zaman da yeni bir kredi açılır güncel

Evet calisan soyledi. Garanti me (mi) seklinde telafuz etti. Ama belki md demistir ben anlamamisimdir. Pek dinlemiyorum genelde arayanlari.paso bisey iteleme derdindeler cunku :KK70:
Hahaha şimdi plus diye bi sisteme geçildi vergi levhası olanlar ve bişey kakalamak için gözden kaçanlar hep kobiydi. Ama yeni sistemle fazla iş yaptıkları ki daha az iş yapılan ticari hacmi daha küçük olanlara md bakıyo büyük ihtimal onu demiştir :) en temel ihtiyaç o canım bankacılıkta kime ne bulursan itele. Çünkü aylık iteleme hedefin var yapmazsan ağzına ediyolar :KK70: e çalışanda benim ağzıma edilene kadar müşteriye ederim diyo :KK70:

Hahaha şimdi plus diye bi sisteme geçildi vergi levhası olanlar ve bişey kakalamak için gözden kaçanlar hep kobiydi. Ama yeni sistemle fazla iş yaptıkları ki daha az iş yapılan ticari hacmi daha küçük olanlara md bakıyo büyük ihtimal onu demiştir :) en temel ihtiyaç o canım bankacılıkta kime ne bulursan itele. Çünkü aylık iteleme hedefin var yapmazsan ağzına ediyolar :KK70: e çalışanda benim ağzıma edilene kadar müşteriye ederim diyo :KK70:
Iste o yuzden prensip olarak dinlemiyorum arayani. 3 kere arka arkaya hayir tesekkurler diyorum. Sonrada 3 kere sormaniz gerektigini biliyorum ama vaktim yok kusura bakmayin deyio cevaba yer birakmadan kapatiyorum suratina. Napayim yav yildim yeminle...

Iste o yuzden prensip olarak dinlemiyorum arayani. 3 kere arka arkaya hayir tesekkurler diyorum. Sonrada 3 kere sormaniz gerektigini biliyorum ama vaktim yok kusura bakmayin deyio cevaba yer birakmadan kapatiyorum suratina. Napayim yav yildim yeminle...
İnan bankacı olarak bende yıldım. Yani bi ihtimal ikna edebiliriz diye atmadım takla kalmıyo çünkü başında zebani gibi bekleyen müdür bölge yönetmeni vs var. Şimdi diyorum ki biliyorum hedefleriniz var ama ben ilgilenmiyorum. Bazen sıf zor durumdayım son 3 tane kaldı felan ditince neyse gel anlıyorum halinden diyip tamam diyorum. lanet olsun bu sisteme :işsiz:

İnan bankacı olarak bende yıldım. Yani bi ihtimal ikna edebiliriz diye atmadım takla kalmıyo çünkü başında zebani gibi bekleyen müdür bölge yönetmeni vs var. Şimdi diyorum ki biliyorum hedefleriniz var ama ben ilgilenmiyorum. Bazen sıf zor durumdayım son 3 tane kaldı felan ditince neyse gel anlıyorum halinden diyip tamam diyorum. lanet olsun bu sisteme :işsiz:
Canım başka bir işe yönelsen olmuyor mu ben de iki kere sınava girip kazandim mulakati da gectim ama ne bileyim hep vazgectim sonunda. Gercekten kafa utuleyici bir meslek ki bende ikna etme yetenegi hiç yoktur atar falan yaparim müşterilere neme lazım:KK70: evlenene kadar muhasebecilik yaptim ama evde oturmak da çok sıkıcı. Nasipse önümüzdeki bahara bomba bir iş planımız var eşimle bakalim inşallah gerçekleşir

Sirf kiramiyorum diye her bankanin kredi karti var bende :KK70:

Canım başka bir işe yönelsen olmuyor mu ben de iki kere sınava girip kazandim mulakati da gectim ama ne bileyim hep vazgectim sonunda. Gercekten kafa utuleyici bir meslek ki bende ikna etme yetenegi hiç yoktur atar falan yaparim müşterilere neme lazım:KK70: evlenene kadar muhasebecilik yaptim ama evde oturmak da çok sıkıcı. Nasipse önümüzdeki bahara bomba bir iş planımız var eşimle bakalim inşallah gerçekleşir
Benim ikna kabiliyeti yüksek bazdn bende çıkışıyorum müşterilere ama benimkiler hep belirli müşteriler olduğu için artık arkadaş gibi oluyosun amcalarla gelmiş yine buna diyolar. Hele mevduat istediğimde felan bi getirmesinler çenemden kurtulamıyolar gidip başkalarını getiriyolar müşteri olarak benden kurtulmak için :KK70: aklıma geliyo azarlarım felan çok anlatıpta anlamazlarsa tabi bu nazım geçenlere sıf gönlüm olsun diye sigorta bile yapıyolar. :KK70: ama ben işimi sevmiyorum mutsuzum buda normal hayatıma yansıyo o yüzden Aklımdaki plan öyle zaten canım ekim gibi başka iş bakıcam olmazsa mecbur banka evde oturmak güneyle eğlenmek de güzel ama bana göre değil kendimi iyi hissetmiyorum evde otururken. Muhasebecilik benimde aklımda yada bi firmanın finans işleri idari işlerine de bakabilirim ama su dönemde iş bulması da zor. İnşallah aklında ki iş olur özel sektör çok kötü

stay strong26 stay strong26 selinden derine
son durum bilgisi istiyorum
Canim giremiyorum hic baya da birikti neler oldu buralarda hic takip edemedim derin uyudugu gibi aksam bende uyuyorum yoksa uykumu hic alamiyorum üzerimde cok felaket bi bitkinlik halsizlik var uykusuzlukta tuzu biberi..kilolar cok canimi sıkıyo biraz moralim bozuk 67 kilo oldum gobekten kiyafet bulamiyorum üzerime eve kapandim iyice :KK43: tatile gittik geldik yine hayata devam..6 ay asilarimizi olduk ek gidalara 1 ay once baslamistik zaten corba yogurt meyve püreleri kaşık ve hipp in kavanoz mamalarini yiyoruz :) onun harici biberon mamasina ve emmeye devam ediyiruz..şimdilik iyiyiz bakalim umarim herkeste iyidir biraktigim gibi bi sorun sıkıntı yoktur :KK30:

X