- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.521
Yine bi 600 tl lik felan alırıö heralde zaten geneli ayakkabı 3 parça şey 900 tl inş sorun olmazBelirli limit ustunde cikiyor sorun. Neden iade istediniz diyorlar. Birde taksitle aldiysan para taksit taksit geri geliyorm
Kiz madem garanticisin acikla bana bu garanti me nedirİş bankası bize göre daha rahat ama banka sonuçta çekilecek çile değil. Ben bide kobi portföyüm firmalara bakıyorum büyük firmaların afedersin ama mevduatı var diye bitarafını yalamadığımız kalıyo. Müşteri herzaman çalışandan önde. Ve sürekli firma ziyareti mecburi e her firma düzgün değil müteahhit adam ben inşaattayım diyo şantiyeye gidiyosun tek başına konteynırın içine adam kapatıyo kapıyı ama benim kalp güm güm. Maaş iyi sağlık olanakları iyi ama okadar. Akşam en erken 8 de çıkıyorum firma analizleri bitmiyo bazen eve getirip evde yapıyorum eşimle ilişki sıfır istifa etmeden önce cocuk bile yapamadık çünkü ne zaman var ne halim. Hatırladıkça içime sıkıntı giriyo hiç sevmiyorum ama tek maaşlada olmuyo. Sen en güzelini yapmışsın keske bende okul bitince bankaya atlamak yerine biraz düşünseydim o an çalışma isteği insanı kör ediyo işte
Valla bişi anlamadım ki bişey açıklayım hahahKiz madem garanticisin acikla bana bu garanti me nedirkobiydim me oldum
Sana bunu çalışan mı söyledi me oldun diye ki yada md oldun felan demiş olmasın. Sende parayı karlılığı felan yüksek gördülerse belki sıfatını değiştirmişlerdirKiz madem garanticisin acikla bana bu garanti me nedirkobiydim me oldum
Faydası olmaz canim evde bir tane açıkken dolapta acık olmayan yedek olsun hep ben oyle yapıyorum bir de kutusuna açtığım tarihi yazıyorumYaaa bilmiyordum
Tam 1 ay oldu sünnet olduğunda yenisini almıştım
Tüh boşuna verdim yavruma
Sen polis misin bacım ben seni üniversitede memur sanıyorum :)Banka zor bir iş. Ben iş bankasını kazanmıştım sözleşme imzalamaya gideceğim gün polislik açıklandı. Düşünmeden polisliği seçmiştim
Evet calisan soyledi. Garanti me (mi) seklinde telafuz etti. Ama belki md demistir ben anlamamisimdir. Pek dinlemiyorum genelde arayanlari.paso bisey iteleme derdindeler cunkuSana bunu çalışan mı söyledi me oldun diye ki yada md oldun felan demiş olmasın. Sende parayı karlılığı felan yüksek gördülerse belki sıfatını değiştirmişlerdir
Canim ben benkacilik okudum ama hic bankada calismadim. Tecrubelerimden faydalanarak söyleyeyim kredili evinin kredisini kapatmadan tapuyu alamazsin ve satamazsin. Önce onu kapatmaniz gerekir ve yeni ev alacaginiz zaman da yeni bir kredi açılır güncelKızlar aranızda bankacı olan var ni bir şey soracagim şimdi bizim ev kredili evi satsak başka yerden ev alacak olsak günümüz faizlerinden mi kredimiz devam eder yoksa eski çektiğimiz kredinin faizinden mk devam eder krediyi kapatmak gerekir degil mi mesela kapattık diyelim başka ev icin o kredi devam etmez mi yeni kredi mi çekilmesi gerekir yeni güncel faizle mi alırız krediyi
benim ne bok yediğim belli değil. bi müdür olurum bi polis olurum bi zabıta olurum bi mühendis olurum bi memur olurum. hedefte öğretim üyeliğim var tabi gene memurluktan istifa etmezsemSen polis misin bacım ben seni üniversitede memur sanıyorum :)
Hahaha şimdi plus diye bi sisteme geçildi vergi levhası olanlar ve bişey kakalamak için gözden kaçanlar hep kobiydi. Ama yeni sistemle fazla iş yaptıkları ki daha az iş yapılan ticari hacmi daha küçük olanlara md bakıyo büyük ihtimal onu demiştir :) en temel ihtiyaç o canım bankacılıkta kime ne bulursan itele. Çünkü aylık iteleme hedefin var yapmazsan ağzına ediyolarEvet calisan soyledi. Garanti me (mi) seklinde telafuz etti. Ama belki md demistir ben anlamamisimdir. Pek dinlemiyorum genelde arayanlari.paso bisey iteleme derdindeler cunku
Iste o yuzden prensip olarak dinlemiyorum arayani. 3 kere arka arkaya hayir tesekkurler diyorum. Sonrada 3 kere sormaniz gerektigini biliyorum ama vaktim yok kusura bakmayin deyio cevaba yer birakmadan kapatiyorum suratina. Napayim yav yildim yeminle...Hahaha şimdi plus diye bi sisteme geçildi vergi levhası olanlar ve bişey kakalamak için gözden kaçanlar hep kobiydi. Ama yeni sistemle fazla iş yaptıkları ki daha az iş yapılan ticari hacmi daha küçük olanlara md bakıyo büyük ihtimal onu demiştir :) en temel ihtiyaç o canım bankacılıkta kime ne bulursan itele. Çünkü aylık iteleme hedefin var yapmazsan ağzına ediyolare çalışanda benim ağzıma edilene kadar müşteriye ederim diyo
İnan bankacı olarak bende yıldım. Yani bi ihtimal ikna edebiliriz diye atmadım takla kalmıyo çünkü başında zebani gibi bekleyen müdür bölge yönetmeni vs var. Şimdi diyorum ki biliyorum hedefleriniz var ama ben ilgilenmiyorum. Bazen sıf zor durumdayım son 3 tane kaldı felan ditince neyse gel anlıyorum halinden diyip tamam diyorum. lanet olsun bu sistemeIste o yuzden prensip olarak dinlemiyorum arayani. 3 kere arka arkaya hayir tesekkurler diyorum. Sonrada 3 kere sormaniz gerektigini biliyorum ama vaktim yok kusura bakmayin deyio cevaba yer birakmadan kapatiyorum suratina. Napayim yav yildim yeminle...
Canım başka bir işe yönelsen olmuyor mu ben de iki kere sınava girip kazandim mulakati da gectim ama ne bileyim hep vazgectim sonunda. Gercekten kafa utuleyici bir meslek ki bende ikna etme yetenegi hiç yoktur atar falan yaparim müşterilere neme lazımİnan bankacı olarak bende yıldım. Yani bi ihtimal ikna edebiliriz diye atmadım takla kalmıyo çünkü başında zebani gibi bekleyen müdür bölge yönetmeni vs var. Şimdi diyorum ki biliyorum hedefleriniz var ama ben ilgilenmiyorum. Bazen sıf zor durumdayım son 3 tane kaldı felan ditince neyse gel anlıyorum halinden diyip tamam diyorum. lanet olsun bu sisteme
Sirf kiramiyorum diye her bankanin kredi karti var bendeİnan bankacı olarak bende yıldım. Yani bi ihtimal ikna edebiliriz diye atmadım takla kalmıyo çünkü başında zebani gibi bekleyen müdür bölge yönetmeni vs var. Şimdi diyorum ki biliyorum hedefleriniz var ama ben ilgilenmiyorum. Bazen sıf zor durumdayım son 3 tane kaldı felan ditince neyse gel anlıyorum halinden diyip tamam diyorum. lanet olsun bu sisteme
Anti hümanist seniSirf kiramiyorum diye her bankanin kredi karti var bende
Benim ikna kabiliyeti yüksek bazdn bende çıkışıyorum müşterilere ama benimkiler hep belirli müşteriler olduğu için artık arkadaş gibi oluyosun amcalarla gelmiş yine buna diyolar. Hele mevduat istediğimde felan bi getirmesinler çenemden kurtulamıyolar gidip başkalarını getiriyolar müşteri olarak benden kurtulmak içinCanım başka bir işe yönelsen olmuyor mu ben de iki kere sınava girip kazandim mulakati da gectim ama ne bileyim hep vazgectim sonunda. Gercekten kafa utuleyici bir meslek ki bende ikna etme yetenegi hiç yoktur atar falan yaparim müşterilere neme lazımevlenene kadar muhasebecilik yaptim ama evde oturmak da çok sıkıcı. Nasipse önümüzdeki bahara bomba bir iş planımız var eşimle bakalim inşallah gerçekleşir
Hahaha al kız aidat istemeyenleri ne kaybetcen ki yazık sna birsürü dua ederlerSirf kiramiyorum diye her bankanin kredi karti var bende
Canim giremiyorum hic baya da birikti neler oldu buralarda hic takip edemedim derin uyudugu gibi aksam bende uyuyorum yoksa uykumu hic alamiyorum üzerimde cok felaket bi bitkinlik halsizlik var uykusuzlukta tuzu biberi..kilolar cok canimi sıkıyo biraz moralim bozuk 67 kilo oldum gobekten kiyafet bulamiyorum üzerime eve kapandim iyice