-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.501
Canım şu an 3 saat ya iznimiz genelde öğle arasınıda dahil ediyorlar o 3 saate müdürüne kalmış. Yarın mutlaka konuş. Resmî yazılarda iki tarafında mağdur edilmemesi lazım diyor. Derseki sana öğretmen yok biz napcaz çocuklar falan filan bende mağdur oluyorum de geri adım atmaÖğretmen olan analar sorum sizegeçen gün konuşulmuştu ama tam ayrıntılı değildi bu süt iznini nasıl kullacağız diğer memurlarla aynı mı şimdi benim analık izni bittikten sonraki ilk 6 ayım kasım 24 te doluyor nasıl 3 saat kullanacağım izin
Erken kapama faizi yok ki artik. Daha dogrusu pazarliga bakiyor sanirim.Ben garantiden 55 bin kredi cektim acil bir is icin. 2 ay sonra kapattim. Almadilar oyle bir faiz. Garanti me musterisiyim.Ekin in yerine cevap vermek gibi olcak ama yanlış anlamazsa söyle diyim ben anladığım kadarıyla kredi bitmemiş saatığı paranın bi kısmıyla krediyi kapatacak eline de ev alacak kadar para kalmıyo o yüzden tekrar kredi çekecek. Ve krediyi kapattığında kalan yılların faizi düşmez maalesef çünkü uyanık bankalar önce sana toplam faizi ödetir sonra ana borcu. Çok ufak bi indirim olur ama erken kapama faizi de alırlar krediyi erken kapadığı için az da olsa
Bireysel kredilerde yok canım sadece konutta var çok ucuk rakamlar değil amaErken kapama faizi yok ki artik. Daha dogrusu pazarliga bakiyor sanirim.Ben garantiden 55 bin kredi cektim acil bir is icin. 2 ay sonra kapattim. Almadilar oyle bir faiz. Garanti me musterisiyim.
Çok zorlandığı günler calpol içirsen canım belki fayda eder. Bizim de ne huzurumuz ne uykumuz kaldı calpol içirdim bize fayda etmedi ama belki senin bebeğini rahatlatırDiş çıkarırken çok zorlanıyoruz kızlar gece uykumuz kalmadı yavrum inleyip duruyor
2 saatte bir ağlayarak uyanıyor rahat etmesi için bi öneriniz var mı çok üzülüyorum
Gündüz keyfi yerinde bişeyler kemiriyo geçiyo ağrı kaşıntı ama gece de heralde emerek rahatlıyor
Soğuk dişliklerden almışsındır mutlaka. Hani şu buzdolabını konuluyor. Soğukken kemirince rahatlatıyor galiba. Gece ne yapılır bilemedim cnm.Diş çıkarırken çok zorlanıyoruz kızlar gece uykumuz kalmadı yavrum inleyip duruyor
2 saatte bir ağlayarak uyanıyor rahat etmesi için bi öneriniz var mı çok üzülüyorum
Gündüz keyfi yerinde bişeyler kemiriyo geçiyo ağrı kaşıntı ama gece de heralde emerek rahatlıyor
Var canım içinde su olanlardan demi dolaba koyup vermedim şimdiden atayım bariSoğuk dişliklerden almışsındır mutlaka. Hani şu buzdolabını konuluyor. Soğukken kemirince rahatlatıyor galiba. Gece ne yapılır bilemedim cnm.
Dün değil önceki gün 6. Ay aşımız vardı o gece diş çıkardı calpol verdim etki etmedi o yüzden boşuna vermek istemedim bol bol emziriyim ağrı kesici özelliği varmış ya inşallah rahat uyur miniklerimizÇok zorlandığı günler calpol içirsen canım belki fayda eder. Bizim de ne huzurumuz ne uykumuz kaldı calpol içirdim bize fayda etmedi ama belki senin bebeğini rahatlatır
Yok kapatıyor musuz tekrar kredi çeliyormuşuz güncel faizden şimdi ben 120 cektim atıyorum 110 kalmış kapattım elime 80 kaldı e 200 e ev almak icin tekrar kredi cekiyorum 120 Onuda güncel faizli olarak çekip ödüyor musumama simdi 190 a alici bulduysaniz kredi borcunuzu kapatabilirsiniz bence cnm cunku suan nakit oduyor gibi olunca faizler siliniyor ilerideki 200 e alacaksaniz zaten 10 liraya fazla birsey gelmezki. yani soyle diye biliyorum alici simdiki faizi kabul ettiyse zaten kredisi onaylaninca o para size gelecek ve sizin gelecek 10 yillik borcunuzun faizleri de siliniyor vadesi gelmedigi icin. eger yuksek fiyata ev alirsaniz faizlerden etkilenirsiniz. yanlis mi düşünüyorum
Acık olarak 1 ayı geçtiyse carpol etkinleşmez etkisiniz yitirirDün değil önceki gün 6. Ay aşımız vardı o gece diş çıkardı calpol verdim etki etmedi o yüzden boşuna vermek istemedim bol bol emziriyim ağrı kesici özelliği varmış ya inşallah rahat uyur miniklerimiz
Eşim ve bende ipekin evde bakılmasını istiyoruz ya anneme götürmem söyle başka evde bakılınca çocuk değişiyor iyi olmiyor ki biz evden çıkarken belki İpek uyuyor olacak kaldır giyindik karda indir anneme hasta olurTüh ya iki ucu boklu değnek yani. Annen ne güzel size gelcekmiş ben çalışırsam hergün güneyi sabah Anneme bırakıcam olmadı karda kışta sende öyle yaparsın dolmuş sabahın köründe zor iş. Bende bu anne bakacak mevzuau yüzünden ilçeden ankaraya gelemiyorum hergün 1 saat yol çekmek zorundayım eşimde bende
Yaaa bilmiyordumAcık olarak 1 ayı geçtiyse carpol etkinleşmez etkisiniz yitirir
Ağzı açıldıktan 1 ay sonra etkisi gidiyor
Bende öyle düşünüyorum ama babam emekli 3 yaşında cocuk gibi sürekli yemek bişiler ister annemden bide 9 yaşında tekne kazıntısı kardeşim var öğle arasında eve yemeğe felan geliyo ben bize gel diyemem açıkcası gel desemde annem gelemezEşim ve bende ipekin evde bakılmasını istiyoruz ya anneme götürmem söyle başka evde bakılınca çocuk değişiyor iyi olmiyor ki biz evden çıkarken belki İpek uyuyor olacak kaldır giyindik karda indir anneme hasta olur
Benim
Görüşüm her cocuk kendi evinde ev ortamında yetiştirilmeli bakılmalı olduğundan annem gelecekti ama otobüs dolmuş kadına zor
Belki onunda huzursuzluğu vardır bizim de ayın 5 inde bakalım aşı. Bide o eklenecek Allah şifa versin yavrularımızaDün değil önceki gün 6. Ay aşımız vardı o gece diş çıkardı calpol verdim etki etmedi o yüzden boşuna vermek istemedim bol bol emziriyim ağrı kesici özelliği varmış ya inşallah rahat uyur miniklerimiz
Kız sen garantide çalışıyorsan neden tıpta doğum yaptın yavrum. Yada neden devlete muayeneye gidiyon. Banka bu konuda harika fırsatlar sunuyo sizeBende öyle düşünüyorum ama babam emekli 3 yaşında cocuk gibi sürekli yemek bişiler ister annemden bide 9 yaşında tekne kazıntısı kardeşim var öğle arasında eve yemeğe felan geliyo ben bize gel diyemem açıkcası gel desemde annem gelemezbizim durum mecburi yani
Kuzum izin konusu sıkıntı oldu vermediler bende 9000 tazminat ödeme karşılığı istifa ettim denizbankla anlaştım şimdi ordada yerime bakan portföy bu senenin başında emekli olacak ozamana kadar süre verdiler sözleşme imzalanacak ha gönlüm var mı banka da çalışmaya bilmiyorum nasip artıkKız sen garantide çalışıyorsan neden tıpta doğum yaptın yavrum. Yada neden devlete muayeneye gidiyon. Banka bu konuda harika fırsatlar sunuyo size
Banka zor bir iş. Ben iş bankasını kazanmıştım sözleşme imzalamaya gideceğim gün polislik açıklandı. Düşünmeden polisliği seçmiştimKuzum izin konusu sıkıntı oldu vermediler bende 9000 tazminat ödeme karşılığı istifa ettim denizbankla anlaştım şimdi ordada yerime bakan portföy bu senenin başında emekli olacak ozamana kadar süre verdiler sözleşme imzalanacak ha gönlüm var mı banka da çalışmaya bilmiyorum nasip artık
Belirli limit ustunde cikiyor sorun. Neden iade istediniz diyorlar. Birde taksitle aldiysan para taksit taksit geri geliyormKızlar trendyoldan sipariş verdim fazla incelemedim açıkcası gelince seçerim diye bi baktıö 1300 tl felan tutmuş. Şimdi bazısını inceledim geri iadede sorun çıkmıyo demi yani sorun yaşamadım daha önce ama iade edeceklerim hiç bu kadar çok olmamıştı :)
İş bankası bize göre daha rahat ama banka sonuçta çekilecek çile değil. Ben bide kobi portföyüm firmalara bakıyorum büyük firmaların afedersin ama mevduatı var diye bitarafını yalamadığımız kalıyo. Müşteri herzaman çalışandan önde. Ve sürekli firma ziyareti mecburi e her firma düzgün değil müteahhit adam ben inşaattayım diyo şantiyeye gidiyosun tek başına konteynırın içine adam kapatıyo kapıyı ama benim kalp güm güm. Maaş iyi sağlık olanakları iyi ama okadar. Akşam en erken 8 de çıkıyorum firma analizleri bitmiyo bazen eve getirip evde yapıyorum eşimle ilişki sıfır istifa etmeden önce cocuk bile yapamadık çünkü ne zaman var ne halim. Hatırladıkça içime sıkıntı giriyo hiç sevmiyorum ama tek maaşlada olmuyo. Sen en güzelini yapmışsın keske bende okul bitince bankaya atlamak yerine biraz düşünseydim o an çalışma isteği insanı kör ediyo işteBanka zor bir iş. Ben iş bankasını kazanmıştım sözleşme imzalamaya gideceğim gün polislik açıklandı. Düşünmeden polisliği seçmiştim