2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım şu an 3 saat ya iznimiz genelde öğle arasınıda dahil ediyorlar o 3 saate müdürüne kalmış. Yarın mutlaka konuş. Resmî yazılarda iki tarafında mağdur edilmemesi lazım diyor. Derseki sana öğretmen yok biz napcaz çocuklar falan filan bende mağdur oluyorum de geri adım atma

Erken kapama faizi yok ki artik. Daha dogrusu pazarliga bakiyor sanirim.Ben garantiden 55 bin kredi cektim acil bir is icin. 2 ay sonra kapattim. Almadilar oyle bir faiz. Garanti me musterisiyim.

Diş çıkarırken çok zorlanıyoruz kızlar gece uykumuz kalmadı yavrum inleyip duruyor
2 saatte bir ağlayarak uyanıyor rahat etmesi için bi öneriniz var mı çok üzülüyorum
Gündüz keyfi yerinde bişeyler kemiriyo geçiyo ağrı kaşıntı ama gece de heralde emerek rahatlıyor

Çok zorlandığı günler calpol içirsen canım belki fayda eder. Bizim de ne huzurumuz ne uykumuz kaldı calpol içirdim bize fayda etmedi ama belki senin bebeğini rahatlatır

Soğuk dişliklerden almışsındır mutlaka. Hani şu buzdolabını konuluyor. Soğukken kemirince rahatlatıyor galiba. Gece ne yapılır bilemedim cnm.

Çok zorlandığı günler calpol içirsen canım belki fayda eder. Bizim de ne huzurumuz ne uykumuz kaldı calpol içirdim bize fayda etmedi ama belki senin bebeğini rahatlatır
Dün değil önceki gün 6. Ay aşımız vardı o gece diş çıkardı calpol verdim etki etmedi o yüzden boşuna vermek istemedim bol bol emziriyim ağrı kesici özelliği varmış ya inşallah rahat uyur miniklerimiz

Yok kapatıyor musuz tekrar kredi çeliyormuşuz güncel faizden şimdi ben 120 cektim atıyorum 110 kalmış kapattım elime 80 kaldı e 200 e ev almak icin tekrar kredi cekiyorum 120 Onuda güncel faizli olarak çekip ödüyor musum

Acık olarak 1 ayı geçtiyse carpol etkinleşmez etkisiniz yitirir
Ağzı açıldıktan 1 ay sonra etkisi gidiyor

Eşim ve bende ipekin evde bakılmasını istiyoruz ya anneme götürmem söyle başka evde bakılınca çocuk değişiyor iyi olmiyor ki biz evden çıkarken belki İpek uyuyor olacak kaldır giyindik karda indir anneme hasta olur
Benim
Görüşüm her cocuk kendi evinde ev ortamında yetiştirilmeli bakılmalı olduğundan annem gelecekti ama otobüs dolmuş kadına zor

Bende öyle düşünüyorum ama babam emekli 3 yaşında cocuk gibi sürekli yemek bişiler ister annemden bide 9 yaşında tekne kazıntısı kardeşim var öğle arasında eve yemeğe felan geliyo ben bize gel diyemem açıkcası gel desemde annem gelemez bizim durum mecburi yani

Belki onunda huzursuzluğu vardır bizim de ayın 5 inde bakalım aşı. Bide o eklenecek Allah şifa versin yavrularımıza

Kız sen garantide çalışıyorsan neden tıpta doğum yaptın yavrum. Yada neden devlete muayeneye gidiyon. Banka bu konuda harika fırsatlar sunuyo size

Kız sen garantide çalışıyorsan neden tıpta doğum yaptın yavrum. Yada neden devlete muayeneye gidiyon. Banka bu konuda harika fırsatlar sunuyo size
Kuzum izin konusu sıkıntı oldu vermediler bende 9000 tazminat ödeme karşılığı istifa ettim denizbankla anlaştım şimdi ordada yerime bakan portföy bu senenin başında emekli olacak ozamana kadar süre verdiler sözleşme imzalanacak ha gönlüm var mı banka da çalışmaya bilmiyorum nasip artık

Kızlar trendyoldan sipariş verdim fazla incelemedim açıkcası gelince seçerim diye bi baktıö 1300 tl felan tutmuş. Şimdi bazısını inceledim geri iadede sorun çıkmıyo demi yani sorun yaşamadım daha önce ama iade edeceklerim hiç bu kadar çok olmamıştı :)

Banka zor bir iş. Ben iş bankasını kazanmıştım sözleşme imzalamaya gideceğim gün polislik açıklandı. Düşünmeden polisliği seçmiştim

Belirli limit ustunde cikiyor sorun. Neden iade istediniz diyorlar. Birde taksitle aldiysan para taksit taksit geri geliyorm

Banka zor bir iş. Ben iş bankasını kazanmıştım sözleşme imzalamaya gideceğim gün polislik açıklandı. Düşünmeden polisliği seçmiştim
İş bankası bize göre daha rahat ama banka sonuçta çekilecek çile değil. Ben bide kobi portföyüm firmalara bakıyorum büyük firmaların afedersin ama mevduatı var diye bitarafını yalamadığımız kalıyo. Müşteri herzaman çalışandan önde. Ve sürekli firma ziyareti mecburi e her firma düzgün değil müteahhit adam ben inşaattayım diyo şantiyeye gidiyosun tek başına konteynırın içine adam kapatıyo kapıyı ama benim kalp güm güm. Maaş iyi sağlık olanakları iyi ama okadar. Akşam en erken 8 de çıkıyorum firma analizleri bitmiyo bazen eve getirip evde yapıyorum eşimle ilişki sıfır istifa etmeden önce cocuk bile yapamadık çünkü ne zaman var ne halim. Hatırladıkça içime sıkıntı giriyo hiç sevmiyorum ama tek maaşlada olmuyo. Sen en güzelini yapmışsın keske bende okul bitince bankaya atlamak yerine biraz düşünseydim o an çalışma isteği insanı kör ediyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…