2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende öyle düşünüyorum ama babam emekli 3 yaşında cocuk gibi sürekli yemek bişiler ister annemden bide 9 yaşında tekne kazıntısı kardeşim var öğle arasında eve yemeğe felan geliyo ben bize gel diyemem açıkcası gel desemde annem gelemez :KK43: bizim durum mecburi yani

Cnm ben kv nin evine goturuyorum alisiliyo ya saatleri az bucuk ona gore ayarliyosun.

Kizlar bizim alt iki disimiz cikmisti simdi ust iki cikiyor.emerken isirdigina mi yanayim uyku duzeninin bozulduguna mi yanayim sasirdim
Uyku duzeni bozulduktan ne kadar sure sonra cikti disler 1,5 aydir uyku haram bana :eğlence:
Ulan heyet raporu aldim.meb demis tum rapor alanlari ust kurula gondereceklermisss.nolacakk pekii simdi.bilen biri varsa yesillendirsin hele.ben bakici mi aramaya basliyayim yoksa:KK17:
Abooo inceliyorlar seni cagiriyorlar hele bide belli olabilen biseyse niye yaptirmadin fln diye hesap soruyorlar dersine calis ta git bence :halay:

estherr estherr şimdiye kadar hiç zorlamadım ben bu çocuğu yeme konusunda. Benimki ek gıdaya geçemedi sayılır. Hiçbir şeyi beğenmiyor. Azıcık peyniri, yoğurdu beğenir gibi oldu o da alerji yaptı. CC hesabı asla yapmıyorum. Acıktı diye beslemeye çalışıyorum yemiyor bırakıyorum mesela. Asla zorlama yok. Beslenemese benimki beslenemez ama maşallah hepimizi tokatlıyor :işsiz:
Beni bu cc mahfediyo. Şansımdan mıdır nedir gittiğim doktor da sormadan günlük şu cc içecek en az diyo ister istemez düşünüyorum. Bende hiç ısrar etmiyorum sadece kendim takıyorum. Ona sunuyorum ister yer ister yemez saati geliyo teklif ediyorum sadece geneldede yemiyo. Aman saldım artık açlıktan ölecek değil ya :)

Cnm ben kv nin evine goturuyorum alisiliyo ya saatleri az bucuk ona gore ayarliyosun.

Uyku duzeni bozulduktan ne kadar sure sonra cikti disler 1,5 aydir uyku haram bana :eğlence:

Abooo inceliyorlar seni cagiriyorlar hele bide belli olabilen biseyse niye yaptirmadin fln diye hesap soruyorlar dersine calis ta git bence :halay:
Mecbur olunca alışıcaz canım bizde. Başka şans yok çünkü

İste bu planimiz tam olarak :) daha cok gündüz kahvaltı akşam cafe tarzı bahceli bir mekan :) insallah bir aksilik çıkmazsa
Benimde var bazı hayallerim. Çocuklar okula başlasınlar hele. Sabit iş bana göre değil. Oturmak ta bana göre değil. İşe hep zeki adamları alacam. Çok akılsız insanlarla uğraşıyorum. Mesai bitirmicek iş bitiricek. Hayaller gerçekler bakalım sonuç ne olur.

Kızlar bu gece ateşten uyuyamadık Sıla'm her yarım satte bir inleyerek uyandı emzirdim sürekli en son ateşi 38,2 di calpol verdim saat 4 te 5 gibi uyudu 8'e kadar ama halimiz kalmadı sabah dr.a gittik baktı görünürde birşey yok kan verdik ama idrar veremedik poşet torba çişini yapınca kayıyor dışına beze akıyor kız bebeklerde bu sorun çok okluyormuş 3 saat bekledik artık yavrum perişan oldu baktım eve geldik poşeti alıp ben işe geldim hala yapmamış yavrum,onlarda temiz çıkarsa dişten olabilir dedi ama daha dişte ses seda yok yaşayan oldumu böyle yaa sonuçlarımız daha çıkmadı ama perişan oldu kuzum.
KUZum cok geçmiş olsun İpek de ateşlemek 3 gun sonra bronsitolis oldu
İki ark bebesi 3 gun ateslydi sonra emdikçe gecti bu aralar olabiliyor dis harici sanirim
İdrar torbasını sisireeek taksınlar o zaman kaymıyo cok

Kaşık maması veren anneler kaç cc veriyosunuz ve kaç saatte bir yiyo bizimki biberonu artık tamemen redetti mamayıda sütüde sadece uykuda 60 cc zor içiyo kaşık maması kabul ediyo. Onu da 11 da yedi saat 4 oldu hala yemiyo normal mi arası kaç saat olması lazım ki?
KuZum çorba iciyÖr mü et veya tavuk suyuna çorba hap çorba içer belki

2 sene mi arada dinlensek ya valla yoruyo böyle :KK70: ya aslında 1 kase şeyi ben yesem bende baya yemem bu 3 saat olayı kasıyo beni. Artık kendi istediği sürece yese 4 5 saatte bi sorun olmaz mı? Ya huzursuz olunca acaba aç ondan mı diyorum bulamıyorum ne olduğunu ? Calpol aldım bugün içircem bakalım ağrısı mı var edepsiz mi :KK70:
3 saat olayını 40 günden sonra bıraktık acıkınca kalkar dedi doktor hatta 4 aylıkken İpek 6 saat emmedi dedim 10 saat bile olabilir artık kendi belirler dedi acıkınca sarılır biberona sa kaşığa da bence

Beni bu cc mahfediyo. Şansımdan mıdır nedir gittiğim doktor da sormadan günlük şu cc içecek en az diyo ister istemez düşünüyorum. Bende hiç ısrar etmiyorum sadece kendim takıyorum. Ona sunuyorum ister yer ister yemez saati geliyo teklif ediyorum sadece geneldede yemiyo. Aman saldım artık açlıktan ölecek değil ya :)
Ben hiç hesap yapmadım. Bazı günler minik bir kase irmikli muhallebi+anne sütü bazu günler 3-4 kaşık sebze+anne sütü bazı günler küçük kase meyve ve azcık çorba içiyor. Kahvaltıya başlayacağım 2 hafta sonra. Benimle 2 hafta okula gidecek. Yani ek gıda olayını ve karnı doydumu mevzusunu hiç sorun etmedim. Dediğin gibi teklif var ısrar yok

Benimde var bazı hayallerim. Çocuklar okula başlasınlar hele. Sabit iş bana göre değil. Oturmak ta bana göre değil. İşe hep zeki adamları alacam. Çok akılsız insanlarla uğraşıyorum. Mesai bitirmicek iş bitiricek. Hayaller gerçekler bakalım sonuç ne olur.
Otururum yese uyuyoEum kamburum çıktı her yerim dökülüyor diyene bak kuduruk Necla :KK70:

KuZum çorba iciyÖr mü et veya tavuk suyuna çorba hap çorba içer belki
Daha hiç denemedim desem :işsiz: yeni 6 aylık olduk ya öğün olarak kaşık maması harici bişey vermedim. Yeni dönüyoruz ankaraya gidince denicem bakalım. Önce habuçlu patateşli sarımsaklı bal kapağı çorbası ve yayla çorbası yapmıştım tadımlık beğenmemişti bende ara verdim hepsine yeniden başlıcam bakalım

3 saat olayını 40 günden sonra bıraktık acıkınca kalkar dedi doktor hatta 4 aylıkken İpek 6 saat emmedi dedim 10 saat bile olabilir artık kendi belirler dedi acıkınca sarılır biberona sa kaşığa da bence
Gece kendisi kalkar gündüz artık dışarı ilgisi arttı sen 4 saati geçirme dedi doktor da bana. Gerçi böylede kendi istediğinde yiyo sadece ama günlük 1000 cc içen cocuk 600 e düşünce normal mi ki diyo insan

X