- 11 Mart 2010
- 727
- 610
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.561
Bende öyle düşünüyorum ama babam emekli 3 yaşında cocuk gibi sürekli yemek bişiler ister annemden bide 9 yaşında tekne kazıntısı kardeşim var öğle arasında eve yemeğe felan geliyo ben bize gel diyemem açıkcası gel desemde annem gelemezbizim durum mecburi yani
Uyku duzeni bozulduktan ne kadar sure sonra cikti disler 1,5 aydir uyku haram banaKizlar bizim alt iki disimiz cikmisti simdi ust iki cikiyor.emerken isirdigina mi yanayim uyku duzeninin bozulduguna mi yanayim sasirdim
Abooo inceliyorlar seni cagiriyorlar hele bide belli olabilen biseyse niye yaptirmadin fln diye hesap soruyorlar dersine calis ta git benceUlan heyet raporu aldim.meb demis tum rapor alanlari ust kurula gondereceklermisss.nolacakk pekii simdi.bilen biri varsa yesillendirsin hele.ben bakici mi aramaya basliyayim yoksa
Deme kızz ay ne güzel çocuğunda hep yanında olur inşallah yaparsınız hakkınızda hayırlısı olsun :)İste bu planimiz tam olarak :) daha cok gündüz kahvaltı akşam cafe tarzı bahceli bir mekan :) insallah bir aksilik çıkmazsa
Beni bu cc mahfediyo. Şansımdan mıdır nedir gittiğim doktor da sormadan günlük şu cc içecek en az diyo ister istemez düşünüyorum. Bende hiç ısrar etmiyorum sadece kendim takıyorum. Ona sunuyorum ister yer ister yemez saati geliyo teklif ediyorum sadece geneldede yemiyo. Aman saldım artık açlıktan ölecek değil ya :)estherr şimdiye kadar hiç zorlamadım ben bu çocuğu yeme konusunda. Benimki ek gıdaya geçemedi sayılır. Hiçbir şeyi beğenmiyor. Azıcık peyniri, yoğurdu beğenir gibi oldu o da alerji yaptı. CC hesabı asla yapmıyorum. Acıktı diye beslemeye çalışıyorum yemiyor bırakıyorum mesela. Asla zorlama yok. Beslenemese benimki beslenemez ama maşallah hepimizi tokatlıyor
Mecbur olunca alışıcaz canım bizde. Başka şans yok çünküCnm ben kv nin evine goturuyorum alisiliyo ya saatleri az bucuk ona gore ayarliyosun.
Uyku duzeni bozulduktan ne kadar sure sonra cikti disler 1,5 aydir uyku haram bana
Abooo inceliyorlar seni cagiriyorlar hele bide belli olabilen biseyse niye yaptirmadin fln diye hesap soruyorlar dersine calis ta git bence
Bi şey olmazUlan heyet raporu aldim.meb demis tum rapor alanlari ust kurula gondereceklermisss.nolacakk pekii simdi.bilen biri varsa yesillendirsin hele.ben bakici mi aramaya basliyayim yoksa
Sizin evin karşısınaNerde açacaksınız biz de geliriz oturmaya
Aynen canim bakalim insallah nasip ya.. Ben monoton hayattan kocam da deli gibi calismaktan yorulduk artık. Nasip kısmet insallah hayal olarak kalmazDeme kızz ay ne güzel çocuğunda hep yanında olur inşallah yaparsınız hakkınızda hayırlısı olsun :)
Amin canım inşallahAynen canim bakalim insallah nasip ya.. Ben monoton hayattan kocam da deli gibi calismaktan yorulduk artık. Nasip kısmet insallah hayal olarak kalmaz
Benimde var bazı hayallerim. Çocuklar okula başlasınlar hele. Sabit iş bana göre değil. Oturmak ta bana göre değil. İşe hep zeki adamları alacam. Çok akılsız insanlarla uğraşıyorum. Mesai bitirmicek iş bitiricek. Hayaller gerçekler bakalım sonuç ne olur.İste bu planimiz tam olarak :) daha cok gündüz kahvaltı akşam cafe tarzı bahceli bir mekan :) insallah bir aksilik çıkmazsa
Keşke benim olsa polislik hariçbenim ne bok yediğim belli değil. bi müdür olurum bi polis olurum bi zabıta olurum bi mühendis olurum bi memur olurum. hedefte öğretim üyeliğim var tabi gene memurluktan istifa etmezsem
Cnm Kaç haftalık heyet raporu almıştın?Gercekci olsun diye film cekilde bana halbuki.bakici da hemen bulamam ki
KUZum cok geçmiş olsun İpek de ateşlemek 3 gun sonra bronsitolis olduKızlar bu gece ateşten uyuyamadık Sıla'm her yarım satte bir inleyerek uyandı emzirdim sürekli en son ateşi 38,2 di calpol verdim saat 4 te 5 gibi uyudu 8'e kadar ama halimiz kalmadı sabah dr.a gittik baktı görünürde birşey yok kan verdik ama idrar veremedik poşet torba çişini yapınca kayıyor dışına beze akıyor kız bebeklerde bu sorun çok okluyormuş 3 saat bekledik artık yavrum perişan oldu baktım eve geldik poşeti alıp ben işe geldim hala yapmamış yavrum,onlarda temiz çıkarsa dişten olabilir dedi ama daha dişte ses seda yok yaşayan oldumu böyle yaa sonuçlarımız daha çıkmadı ama perişan oldu kuzum.
KuZum çorba iciyÖr mü et veya tavuk suyuna çorba hap çorba içer belkiKaşık maması veren anneler kaç cc veriyosunuz ve kaç saatte bir yiyo bizimki biberonu artık tamemen redetti mamayıda sütüde sadece uykuda 60 cc zor içiyo kaşık maması kabul ediyo. Onu da 11 da yedi saat 4 oldu hala yemiyo normal mi arası kaç saat olması lazım ki?
3 saat olayını 40 günden sonra bıraktık acıkınca kalkar dedi doktor hatta 4 aylıkken İpek 6 saat emmedi dedim 10 saat bile olabilir artık kendi belirler dedi acıkınca sarılır biberona sa kaşığa da bence2 sene mi arada dinlensek ya valla yoruyo böyleya aslında 1 kase şeyi ben yesem bende baya yemem bu 3 saat olayı kasıyo beni. Artık kendi istediği sürece yese 4 5 saatte bi sorun olmaz mı? Ya huzursuz olunca acaba aç ondan mı diyorum bulamıyorum ne olduğunu ? Calpol aldım bugün içircem bakalım ağrısı mı var edepsiz mi
Ben hiç hesap yapmadım. Bazı günler minik bir kase irmikli muhallebi+anne sütü bazu günler 3-4 kaşık sebze+anne sütü bazı günler küçük kase meyve ve azcık çorba içiyor. Kahvaltıya başlayacağım 2 hafta sonra. Benimle 2 hafta okula gidecek. Yani ek gıda olayını ve karnı doydumu mevzusunu hiç sorun etmedim. Dediğin gibi teklif var ısrar yokBeni bu cc mahfediyo. Şansımdan mıdır nedir gittiğim doktor da sormadan günlük şu cc içecek en az diyo ister istemez düşünüyorum. Bende hiç ısrar etmiyorum sadece kendim takıyorum. Ona sunuyorum ister yer ister yemez saati geliyo teklif ediyorum sadece geneldede yemiyo. Aman saldım artık açlıktan ölecek değil ya :)
Otururum yese uyuyoEum kamburum çıktı her yerim dökülüyor diyene bak kuduruk NeclaBenimde var bazı hayallerim. Çocuklar okula başlasınlar hele. Sabit iş bana göre değil. Oturmak ta bana göre değil. İşe hep zeki adamları alacam. Çok akılsız insanlarla uğraşıyorum. Mesai bitirmicek iş bitiricek. Hayaller gerçekler bakalım sonuç ne olur.
Bi adam olamadım yahu. Ah baba ahhKeşke benim olsa polislik hariç
Kız hayalden pilav işte yağı bol olsun. Umut fakirin ekmeğidir. Başka ne var ajitasyonlu özlü sözlerOtururum yese uyuyoEum kamburum çıktı her yerim dökülüyor diyene bak kuduruk Necla
Daha hiç denemedim desemKuZum çorba iciyÖr mü et veya tavuk suyuna çorba hap çorba içer belki
Gece kendisi kalkar gündüz artık dışarı ilgisi arttı sen 4 saati geçirme dedi doktor da bana. Gerçi böylede kendi istediğinde yiyo sadece ama günlük 1000 cc içen cocuk 600 e düşünce normal mi ki diyo insan3 saat olayını 40 günden sonra bıraktık acıkınca kalkar dedi doktor hatta 4 aylıkken İpek 6 saat emmedi dedim 10 saat bile olabilir artık kendi belirler dedi acıkınca sarılır biberona sa kaşığa da bence