- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.581
Keşke benimkide emseydi hiç cc derdim olmazdı şimdi ne içiyosa gözümün önünde dişten sonra huy değiştirdi benimki. Bende kahvaltıya yeni başlıcam bakalım günlük öğün veriyim diyorum çünkü mama hiç yemiyo onu da geceleri vercem bakalımBen hiç hesap yapmadım. Bazı günler minik bir kase irmikli muhallebi+anne sütü bazu günler 3-4 kaşık sebze+anne sütü bazı günler küçük kase meyve ve azcık çorba içiyor. Kahvaltıya başlayacağım 2 hafta sonra. Benimle 2 hafta okula gidecek. Yani ek gıda olayını ve karnı doydumu mevzusunu hiç sorun etmedim. Dediğin gibi teklif var ısrar yok
45 gunluk vermisti drumCnm Kaç haftalık heyet raporu almıştın?
Insallah gercek olur canim benim ya hayalimizi gerçeklestiremesek de en azından denedik diyebilmek lazim bence şu hayattaBenimde var bazı hayallerim. Çocuklar okula başlasınlar hele. Sabit iş bana göre değil. Oturmak ta bana göre değil. İşe hep zeki adamları alacam. Çok akılsız insanlarla uğraşıyorum. Mesai bitirmicek iş bitiricek. Hayaller gerçekler bakalım sonuç ne olur.
Yemeyen cocuk yemiyor doktor abartmış sen teklif et yemezse yemez bu ara sıcaktan iştahları da yokGece kendisi kalkar gündüz artık dışarı ilgisi arttı sen 4 saati geçirme dedi doktor da bana. Gerçi böylede kendi istediğinde yiyo sadece ama günlük 1000 cc içen cocuk 600 e düşünce normal mi ki diyo insan
Canim benim bebek de ayni emmiyordu zaten simdi biberonu görünce bile tiksiniyor. Şükür ki kaşıga ilgisi var. Ben sadece geceleri biberon veriyorum o da en fazla iki defada toplam 200 cc.. Ben her gün farklı corbalar yapip bazilarinin icine minik minik ekmekler dogduyorum. Muhallebiydi meyveydi derken akşam oluyor zaten. Gündüz en fazla 3 öğün yiyor. Cc ye vursak benimki de azdır ama kaşık maması verdiğini söylüyorsun onlar bebegi tok tutar artık eskisi kadar yiyemezler sıvı mama su gibi gelip geciyordu midelerindenKeşke benimkide emseydi hiç cc derdim olmazdı şimdi ne içiyosa gözümün önünde dişten sonra huy değiştirdi benimki. Bende kahvaltıya yeni başlıcam bakalım günlük öğün veriyim diyorum çünkü mama hiç yemiyo onu da geceleri vercem bakalım
teşekkür ederim canım 5 tane taktık artık tahriş etti yapışkanı kızarttı valla kaldırdım attım,küvetini temizledim çıplak oturrum ona yaptı enjektörle çekip kabına boşalttım götürdük hastaneye en sonunda oda temiz çıktı kanda temizdi acaba nedenki ateşi yaa? birde temassız ateş ölçer kullanan varmı önerebileceğiniz marka varmı memnun olduğunuz ?KUZum cok geçmiş olsun İpek de ateşlemek 3 gun sonra bronsitolis oldu
İki ark bebesi 3 gun ateslydi sonra emdikçe gecti bu aralar olabiliyor dis harici sanirim
İdrar torbasını sisireeek taksınlar o zaman kaymıyo cok
45 gün sonra başlayacak mıydın? İnşallah sıkıntı çıkarmazlar. Ben bu sene ücretsiz izinli olacağım. Hiç kafamı ağrıtmak istemiyorum.45 gunluk vermisti drum
6.hastalık dedi doktor banaİsim olarak hatırlamıyorum ama sebebsiz ateş yaşayıp sonra geçen ve hiç bişey çıkmayanlar oldu canım. İnşallah temiz çıkar sizinde geçmiş olsun
Yok canim sonra baslamayacam diye dusunuyorum.ucretsiz izin almayi dusunuyorum ama maddi olarak zorluyacak bayagi.zaten bakici da yok.45 gün sonra başlayacak mıydın? İnşallah sıkıntı çıkarmazlar. Ben bu sene ücretsiz izinli olacağım. Hiç kafamı ağrıtmak istemiyorum.
hipp yulaflı hipp meyveli kaşık mamalarını deneyebilirsin canım severek yiyoruz bizBenim kız 2aydır kilo almıyo tam 7 aylık olduk.biraz mama vermk istyorm aptamili beğenmedi hiç önerebileceğiniz bi mama varmı bebeklern sevdiği
Bizden kötüsü de varmış. Biz hala 7 kiloyuzBenim kız 2aydır kilo almıyo tam 7 aylık olduk.biraz mama vermk istyorm aptamili beğenmedi hiç önerebileceğiniz bi mama varmı bebeklern sevdiği
Aynen canım ya aslında yemiyo değil iştahı çok kötü değil sadece arada inadı tutuyo bide su 1 aydır yemiyo yarın kontrolü var bakalım kilo aldı mıYemeyen cocuk yemiyor doktor abartmış sen teklif et yemezse yemez bu ara sıcaktan iştahları da yok
Bizimde öylr biberon dan nefret ediyo daha alıştırma bardağı almadım susadığı halde içmem diyo zorla ağzına sıkıyorum sonra alıyo biberonu. Bizim de gece 60 60 120 içiyo bende mecbur kaşık mamasının içine koyuyorum dvam sütü. Bizim sorun o çorbaları içmiyo. Bugün çorbacıda ezogelin verdim 4 yeme kaşığı içmiştir ama salçalı az tuzlu öğün olarak vermeye biraz içim el vermiyo yaC
Canim benim bebek de ayni emmiyordu zaten simdi biberonu görünce bile tiksiniyor. Şükür ki kaşıga ilgisi var. Ben sadece geceleri biberon veriyorum o da en fazla iki defada toplam 200 cc.. Ben her gün farklı corbalar yapip bazilarinin icine minik minik ekmekler dogduyorum. Muhallebiydi meyveydi derken akşam oluyor zaten. Gündüz en fazla 3 öğün yiyor. Cc ye vursak benimki de azdır ama kaşık maması verdiğini söylüyorsun onlar bebegi tok tutar artık eskisi kadar yiyemezler sıvı mama su gibi gelip geciyordu midelerinden
Emmeyle biberon farklı canım. Mesela ben eskiden emzirme danışmanına gitmiştim bi önce bi sonra tarttı kısa süre zorla emzirdik 40 cc emmişti. Biberon gibi olmuyo yani ondandırYaa siz 200cc lerden bahsediyosunuz benimki mama almıyo sağdım sütten 30ml içmiyoben hangi dünyada yaşıyorm acaba:))))
Bizde öyle işte 7aylık 7kiloBizden kötüsü de varmış. Biz hala 7 kiloyuz