2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet öyle hepsi farklı farklı çok erken döndü bizimkide ama şimdi tık yok :)) iyice ağlak oldu herşeye ağlıyor bu seferde kucağıma alıyorum ya da oyuncağı önüne veriyprum acaba kötü mü yapıyorum iyice ağlmayı mı öğretiyorum diyorum

Bende korkuyodum ama çok rahat oluyo. Takılırkende hissetmiyosun felan. Eşim hissetmiş öyle diyo hatta tahriş olmuş dedim sende ne emmeye geliyosun ne gömmeye bi gitcem bakalım doktora dicem benim spiral eşimin şeyini şey etmiş hahah

bende anlamadim acaba rutin kontrol yapilsin diye mi dedi bilmiyorum
6 aylikken rutin kontrol oluyor.
Ben 4 aylikkrn hala regl olmadim sorun olur mu diye sordugumda 1 seneye kadsr normal demisti. Ama bende cok asiri sicak basmasi ailede de erken menepoz birde testte cift cizgi olunca gel bakalim dedi. Hormon kontrolu yapti. Sorun cikmadi. Ben ilk defa 5 aylliken lekelenme gibi olmustum.45 gun sonra bayramda oldum bu sefer tam anlamiyla.7 aylikken nerdeyse yani.

Geçmiş olsum canım evet hiç bırakmamak lazım ama oluyor böyle kazalar
tesekur ederim cnm. neyse 2 saat uyanik tuttuk sabaha kadar da kontrol ettim cok sukur iyi sanirim.
Cok geçmiş olsun
tesekkurler cnm.

valla ayaklanmalari da tehlike bizimki artik pusette durmak istemeyince de pusetin icinde ters donuyor bacagini disari atiyor kemerini takmayinca, hatta bi sure sonra besigin alt seviyesine gecmek lazim diye dusunuyorum bizimki daha tutunarak ayaga kalkamiyor ama bir kalksa pit yine düser valla dikkatli olmak lazim.

P Prime18 nin bebegi oldu. Rota kapti. 1 hafta filan hastanede yattilar ama iyi simdi.

Ananemde iyi. Kolu alcida. Ama ameliyat olmasi gerekecek gibi duruyor. Zaten bacagindan olacakti.2 3 sene once yine kirmisti.
Gsm nin kini biliyorum canim şükür başka olan olmamis demek.. Yaşlı insanlarin kemikleri kırılgan oluyor malesef iyilesmesi de zaman aliyor. Allah yardimcisi olsun anannenin kuzum

Kızlar aranızda bankacı olan var ni bir şey soracagim şimdi bizim ev kredili evi satsak başka yerden ev alacak olsak günümüz faizlerinden mi kredimiz devam eder yoksa eski çektiğimiz kredinin faizinden mk devam eder krediyi kapatmak gerekir degil mi mesela kapattık diyelim başka ev icin o kredi devam etmez mi yeni kredi mi çekilmesi gerekir yeni güncel faizle mi alırız krediyi

Beynim yandi o nasil soru. Ev kredili derken ipotekli mi demek istedin. Eski evin kredisi devam ediyor mu. Eger oyle ise biraz kredibiliteye odeme duzenime bakar. Eskibevi satip krediyi kapatip yeninkredi cekersinizm yada krediyi guncellersiniz ama her turlu guncel faiz olur. Birde ev ipotekli ise zaten banka onay vermeden satamazsiniz.

Ahahhaaaa Ayyy bende mı taksam ama çok korkuyomm bide belli süresi var mı çıkartmak için yani istediğimiz zaman çıkartırlar mi

Öğretmen olan analar sorum size geçen gün konuşulmuştu ama tam ayrıntılı değildi bu süt iznini nasıl kullacağız diğer memurlarla aynı mı şimdi benim analık izni bittikten sonraki ilk 6 ayım kasım 24 te doluyor nasıl 3 saat kullanacağım izin

Evimize donduk.alisamadim su gurbetlige.ediz de evin icinde anneanne dedeyi aradi resmen.deli oluyodu onlara.
Ev de berbat.hemen evi sildim ama ediz emekliyecek diye.bir suru is var.2aydir tembellige iyi alismisim.
Gurbetlik zor canım insan hiç alışamıyor ama mecburuz işte maalesef umarım biter bir gün birde bizim şehir derdimiz var eşimin ailesi başka bir yerde benimli başka bir yerde eşim şimdilik kendi memleketinde çalışamıyor daha doğu görevimizde var ikinciye başlıyoruz bu yıl zor yani hayat :))

Sanirim ipotekli degil cubku biz evin tamamına kredi çekmedik elden verdiğimiz oldu
Çektiğimiz kredinin 1 kira fazlasını çekmeyeceğiz ayni şekilde devam edeceğiz

Sanirim ipotekli degil cubku biz evin tamamına kredi çekmedik elden verdiğimiz oldu
Bacim biraz daha spesific anlatman lazim. Eski krediniz diyelim 100 bin. 100 binlik yrni kredi cekecekseniz yeni faizden olur.

Ahahhaaaa Ayyy bende mı taksam ama çok korkuyomm bide belli süresi var mı çıkartmak için yani istediğimiz zaman çıkartırlar mi
Çıkarmak istediğinde hemem çıkarıyolar diye biliyorum. Sadece adet dönemi gidiyosun benimki bakır 10 yıllık. Bence taktır hiç bişi yok yani korkulacak sonrası çok rahat

Kredi
bankacı olarak cevap veriyorum her kredi o eve özel ve o zamanın şartları ile olur. Eğer konut kredisi ise bi kısmını elden vermiş bile olsan yani tamamına çekmemiş bile olsan ipotek alınır. Ki mevzuat gereği hepsine kredi çekilemiyo. Önce o evi satıp ipotek kaldırman lazım sonrada istediğin bankadan istediğin eve kredi çekebilirsin ama güncel oranlarda. Yani garanti bankasında böyle. Diğer bankalarda aynı diye biliyorum ve şuanda faizler çok yüksek kredi kısmını iyi düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…