- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 33
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.461
Evet öyle hepsi farklı farklı çok erken döndü bizimkide ama şimdi tık yok :)) iyice ağlak oldu herşeye ağlıyor bu seferde kucağıma alıyorum ya da oyuncağı önüne veriyprum acaba kötü mü yapıyorum iyice ağlmayı mı öğretiyorum diyorumKuZum hepsinin gelişimi cok farklı İpek Haziran’da döndü mesela etkinin kızı 5 aylıkken oturdu ama 8 aylıkken döndü sen bol bol yere koy kuzum
İpek’te gidemeyince agliyor yapamayınca sinirleniyor normal sanirim
Bende korkuyodum ama çok rahat oluyo. Takılırkende hissetmiyosun felan. Eşim hissetmiş öyle diyo hatta tahriş olmuşAyy canım ya ben korkarim spraldenn sen hissediyomusun peki..
Bende öyle korunuyorummama nereye kadar kacacaz adam ustume kuma getirmesin diye mecbur kalıyorum napiyim sağlık ocağında hemşire prezervtf verdi ama eşim hayatta kullanmaz bende kullanmiyosan git uzak dur dedim ama nereye kadar
bende anlamadim acaba rutin kontrol yapilsin diye mi dedi bilmiyorumNiye oyle demiski doktor. Sut emzirdiginden prolaktin hormonun yuksek ve regl olmana engel. Bende olmadim hala 6 bucuk aylik oglum. Kizimdada 9. Ay oldum
6 aylikken rutin kontrol oluyor.bende anlamadim acaba rutin kontrol yapilsin diye mi dedi bilmiyorum
tesekur ederim cnm. neyse 2 saat uyanik tuttuk sabaha kadar da kontrol ettim cok sukur iyi sanirim.Geçmiş olsum canım evet hiç bırakmamak lazım ama oluyor böyle kazalar
tesekkurler cnm.Cok geçmiş olsun
Gsm nin kini biliyorum canim şükür başka olan olmamis demek.. Yaşlı insanlarin kemikleri kırılgan oluyor malesef iyilesmesi de zaman aliyor. Allah yardimcisi olsun anannenin kuzum
Benim minigin birkac kere oldu canim mide usutmesi olabilir ya da midesi çok doluyken öğürmesinden olabilir. Bizim bebe o durumlarda yapti çünkü ama bişey olmadı yani burnunu sil- devam :))Kızlar bebeğin burnundan kusması hangi durumlarda oluyor
Brbegin agzindan burnundan fismirarak kusmasi genelde reflu oluyor.ama 2 den fazla kustuysa ve daha once boyle sorunu yoksa acil doktora git.Kızlar bebeğin burnundan kusması hangi durumlarda oluyor
Beynim yandi o nasil soru. Ev kredili derken ipotekli mi demek istedin. Eski evin kredisi devam ediyor mu. Eger oyle ise biraz kredibiliteye odeme duzenime bakar. Eskibevi satip krediyi kapatip yeninkredi cekersinizm yada krediyi guncellersiniz ama her turlu guncel faiz olur. Birde ev ipotekli ise zaten banka onay vermeden satamazsiniz.Kızlar aranızda bankacı olan var ni bir şey soracagim şimdi bizim ev kredili evi satsak başka yerden ev alacak olsak günümüz faizlerinden mi kredimiz devam eder yoksa eski çektiğimiz kredinin faizinden mk devam eder krediyi kapatmak gerekir degil mi mesela kapattık diyelim başka ev icin o kredi devam etmez mi yeni kredi mi çekilmesi gerekir yeni güncel faizle mi alırız krediyi
AhahhaaaaBende korkuyodum ama çok rahat oluyo. Takılırkende hissetmiyosun felan. Eşim hissetmiş öyle diyo hatta tahriş olmuşdedim sende ne emmeye geliyosun ne gömmeye bi gitcem bakalım doktora dicem benim spiral eşimin şeyini şey etmiş hahah
Gurbetlik zor canım insan hiç alışamıyor ama mecburuz işte maalesef umarım biter bir gün birde bizim şehir derdimiz var eşimin ailesi başka bir yerde benimli başka bir yerde eşim şimdilik kendi memleketinde çalışamıyor daha doğu görevimizde var ikinciye başlıyoruz bu yıl zor yani hayat :))Evimize donduk.alisamadim su gurbetlige.ediz de evin icinde anneanne dedeyi aradi resmen.deli oluyodu onlara.
Ev de berbat.hemen evi sildim ama ediz emekliyecek diye.bir suru is var.2aydir tembellige iyi alismisim.
Sanirim ipotekli degil cubku biz evin tamamına kredi çekmedik elden verdiğimiz olduBeynim yandi o nasil soru. Ev kredili derken ipotekli mi demek istedin. Eski evin kredisi devam ediyor mu. Eger oyle ise biraz kredibiliteye odeme duzenime bakar. Eskibevi satip krediyi kapatip yeninkredi cekersinizm yada krediyi guncellersiniz ama her turlu guncel faiz olur. Birde ev ipotekli ise zaten banka onay vermeden satamazsiniz.
Bacim biraz daha spesific anlatman lazim. Eski krediniz diyelim 100 bin. 100 binlik yrni kredi cekecekseniz yeni faizden olur.Sanirim ipotekli degil cubku biz evin tamamına kredi çekmedik elden verdiğimiz oldu
Çektiğimiz kredinin 1 kira fazlasını çekmeyeceğiz ayni şekilde devam edeceğiz
Çıkarmak istediğinde hemem çıkarıyolar diye biliyorum. Sadece adet dönemi gidiyosun benimki bakır 10 yıllık. Bence taktır hiç bişi yok yani korkulacak sonrası çok rahatAhahhaaaaAyyy bende mı taksam ama çok korkuyomm bide belli süresi var mı çıkartmak için yani istediğimiz zaman çıkartırlar mi
KrediKızlar aranızda bankacı olan var ni bir şey soracagim şimdi bizim ev kredili evi satsak başka yerden ev alacak olsak günümüz faizlerinden mi kredimiz devam eder yoksa eski çektiğimiz kredinin faizinden mk devam eder krediyi kapatmak gerekir degil mi mesela kapattık diyelim başka ev icin o kredi devam etmez mi yeni kredi mi çekilmesi gerekir yeni güncel faizle mi alırız krediyi
bankacı olarak cevap veriyorumSanirim ipotekli degil cubku biz evin tamamına kredi çekmedik elden verdiğimiz oldu
cnmSanirim ipotekli degil cubku biz evin tamamına kredi çekmedik elden verdiğimiz oldu