-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.481
Abaza eski kredi devam etmiyor mu çektiğimiz şekildeKredi
bankacı olarak cevap veriyorumher kredi o eve özel ve o zamanın şartları ile olur. Eğer konut kredisi ise bi kısmını elden vermiş bile olsan yani tamamına çekmemiş bile olsan ipotek alınır. Ki mevzuat gereği hepsine kredi çekilemiyo. Önce o evi satıp ipotek kaldırman lazım sonrada istediğin bankadan istediğin eve kredi çekebilirsin ama güncel oranlarda. Yani garanti bankasında böyle. Diğer bankalarda aynı diye biliyorum ve şuanda faizler çok yüksek kredi kısmını iyi düşün derim
Hayır canım o imkan yok maalesef. Eşin esnaf dimi sorsana bireysel kredi mi çekti konut kredisi mi yada vadesini öğren kaç yıllık anlarız zaten.Abaza eski kredi devam etmiyor mu çektiğimiz şekilde
Şimdi biz 120 cekmistik 60 elden verdik bugun 190 Alici çıktı
Bizde 200 e ev bakıyoruz
Eşime biri krediniz devam eder demis ödemeye devam edersiniz demis bizde ondan satılığa çıkardık
Ben bileydik suan ki faiz ilerden olacağını hic evi satmazdık bugun kaporada birakti adam
Biz 0.69 cekmistik şimdi ebesinin gözü hayatta biz ev alamayız o zaman mictkk Demektir
Ev kredisi çektik 10 yıl kuzumHayır canım o imkan yok maalesef. Eşin esnaf dimi sorsana bireysel kredi mi çekti konut kredisi mi yada vadesini öğren kaç yıllık anlarız zaten.
Ekin yine totosunun üstüne oturdu kaldı :/ ağlamak istiyorum şansıma edemBacim biraz daha spesific anlatman lazim. Eski krediniz diyelim 100 bin. 100 binlik yrni kredi cekecekseniz yeni faizden olur.
Kasik istemiyorsa parmaginla yedir o muhallebileri canim kardesimin ogluna oyle oyle alistirdik oda ilactan tiksinmisti kasiktan falan. P Prime18Cnm ağzını kilitlemesi büyük sıkıntı. Önyargısını kırmanın tek yolu şekerli muhallebi veya sütlsç yap. Eleştirilecek belki ama onun ve senin psikolojin önemli şuan. Ondan yedir bir iki gün azar azar. Öyle öyle önyargısını kırabilirsin diye düşünüyorum.
O zaman dediğim gibi canım ipotekli bireysel kredi olsa ipotek değişimi olur ama konut kredisinde öyle bişey mümkün değil bende üzüldüm. Yarın bana araba alacaktık herseyi ayarladık sıf araba buraya yakın diye kaç gündür sıcakta yazlıktayız adam biraz önce msj atmış başkasıma sattım ben diye. Bende oturdum totomun üstüne çok mutsuzum ve yarın otobüsle gidicem 10 saatlil yolu ofEv kredisi çektik 10 yıl kuzum
Yerim ben bu bayram bebesini masallahhBu da bizden olsun toren bebesiilk zafer bayramimiz.Eki Görüntüle 2183729
Cok kötü oldu ya cok uzuldim suan eve de 9 aydır 4 kere müşteri geldi satamıyorduk tam da Alici çıkmışken valla sinirlerim bozulduO zaman dediğim gibi canım ipotekli bireysel kredi olsa ipotek değişimi olur ama konut kredisinde öyle bişey mümkün değil bende üzüldüm. Yarın bana araba alacaktık herseyi ayarladık sıf araba buraya yakın diye kaç gündür sıcakta yazlıktayız adam biraz önce msj atmış başkasıma sattım ben diye. Bende oturdum totomun üstüne çok mutsuzum ve yarın otobüsle gidicem 10 saatlil yolu of
Ya perşembeden beri oyalıyodu ama anlamadık yok düğünümüz var vs diye ama çok iyi niyetli gelmişti kesin gözüyle bakıyoduk herseyi ayarladık bide biz yarın geliyoeuz dedik sonra dedi pislik yaptı işte küfür etsen hak Ediyo.Cok kötü oldu ya cok uzuldim suan eve de 9 aydır 4 kere müşteri geldi satamıyorduk tam da Alici çıkmışken valla sinirlerim bozuldu
Seninde kötü olmjs adam da niye sattıysa deseydi bari de gitmeseydin
Millet bi alem ya
Annenlerin ev kredilimi onların kanına gir de size yakın aldır120 cekmistik 1780 ödüyorduk
şimdi hesaplamaya girdin yeni faizle
2566 lira cikiyor aylık ödeme
oha oha oha
Yemin ederim ben bahtsızım yıldızım dusuk şansım Yok tam müşteri çıkmışken ikna etmişken benim herifi of ya
Oyalamadan baştan söyleyip adam olsa ölurler bunlarYa perşembeden beri oyalıyodu ama anlamadık yok düğünümüz var vs diye ama çok iyi niyetli gelmişti kesin gözüyle bakıyoduk herseyi ayarladık bide biz yarın geliyoeuz dedik sonra dedi pislik yaptı işte küfür etsen hak Ediyo.
Şimdi kredi çeksen bi ev parası da faiz ödersin insanın içi gider yani daha bide diğerini kapattığın için erken kapama parası yok yeni evin yapu ücreti dosya masrafı felan e bide evde tadilat ödediğiniz 2 ev parasına 1 ev olur. Ortalık durulunca belki iner faizler ama en fazla 1.3 a felan düşer yine sizin oran olmaz gibi
Hayırlısı böyledir belki canım ben suan mecbur öyle düşünüyorum yoksa bi bira açıcam kederdenOyalamadan baştan söyleyip adam olsa ölurler bunlar
Valla cok uzuldim ya acayip yüksek faizler resmen 3 kati
Onunda kredi 3 yılı kaldı biz aslında 2/5 3 yaşına gelince İpek gideceğiz semt olarak bozdu buralar cunku daha iyi birbyerde yetişsin okusun diye Ümitköy düşünüyoruz Eşime kalsa işten ayrıl İpek’e bak oraya gidelim diyoAnnenlerin ev kredilimi onların kanına gir de size yakın aldır
ama simdi 190 a alici bulduysaniz kredi borcunuzu kapatabilirsiniz bence cnm cunku suan nakit oduyor gibi olunca faizler siliniyor ilerideki 200 e alacaksaniz zaten 10 liraya fazla birsey gelmezki. yani soyle diye biliyorum alici simdiki faizi kabul ettiyse zaten kredisi onaylaninca o para size gelecek ve sizin gelecek 10 yillik borcunuzun faizleri de siliniyor vadesi gelmedigi icin. eger yuksek fiyata ev alirsaniz faizlerden etkilenirsiniz. yanlis mi düşünüyorumAbaza eski kredi devam etmiyor mu çektiğimiz şekilde
Şimdi biz 120 cekmistik 60 elden verdik bugun 190 Alici çıktı
Bizde 200 e ev bakıyoruz
Eşime biri krediniz devam eder demis ödemeye devam edersiniz demis bizde ondan satılığa çıkardık
Ben bileydik suan ki faiz ilerden olacağını hic evi satmazdık bugun kaporada birakti adam
Biz 0.69 cekmistik şimdi ebesinin gözü hayatta biz ev alamayız o zaman mictkk Demektir
Tüh ya iki ucu boklu değnek yani. Annen ne güzel size gelcekmiş ben çalışırsam hergün güneyi sabah Anneme bırakıcam olmadı karda kışta sende öyle yaparsın dolmuş sabahın köründe zor iş. Bende bu anne bakacak mevzuau yüzünden ilçeden ankaraya gelemiyorum hergün 1 saat yol çekmek zorundayım eşimde bendeOnunda kredi 3 yılı kaldı biz aslında 2/5 3 yaşına gelince İpek gideceğiz semt olarak bozdu buralar cunku daha iyi birbyerde yetişsin okusun diye Ümitköy düşünüyoruz Eşime kalsa işten ayrıl İpek’e bak oraya gidelim diyo
Ama ayrılmak istemiyorum
E ayrılmayınca da anam bakacak mecbur annemde Ümitköye gelemez maddi açıdan karşılayamaz evini satsa orayla es değer degil ev alamaz e kadın da kiraya gelemez derken böyle bi cozum bulmuştuk
Biz evden 7:15 de çıkıyoruz Eşimle annem sabahın korunds otobüs dolmuş gelecek kadın zaten bıktı çalışmaktan valla canik sikild
Ekin in yerine cevap vermek gibi olcak ama yanlış anlamazsa söyle diyim ben anladığım kadarıyla kredi bitmemiş saatığı paranın bi kısmıyla krediyi kapatacak eline de ev alacak kadar para kalmıyo o yüzden tekrar kredi çekecek. Ve krediyi kapattığında kalan yılların faizi düşmez maalesef çünkü uyanık bankalar önce sana toplam faizi ödetir sonra ana borcu. Çok ufak bi indirim olur ama erken kapama faizi de alırlar krediyi erken kapadığı için az da olsaama simdi 190 a alici bulduysaniz kredi borcunuzu kapatabilirsiniz bence cnm cunku suan nakit oduyor gibi olunca faizler siliniyor ilerideki 200 e alacaksaniz zaten 10 liraya fazla birsey gelmezki. yani soyle diye biliyorum alici simdiki faizi kabul ettiyse zaten kredisi onaylaninca o para size gelecek ve sizin gelecek 10 yillik borcunuzun faizleri de siliniyor vadesi gelmedigi icin. eger yuksek fiyata ev alirsaniz faizlerden etkilenirsiniz. yanlis mi düşünüyorum
Canim konu disida sinif ogretmeniymissin ya bir konuda fikir istiyorum.Bende sınıf öğretmeniyim nasıl kullanacaksın ?
Canım bizde 10 yıllık kredi çektik 2 yıl bitti yalnız şu an oturduğumuz muhitten hiç memnun değiliz. Yeni yerleşim bölgesi. Sitede çocuk parkı var yanına kahve açmışlar sözde lüks site işçiler sürekli orda haliyle rahat edemiyorsun yeni gelenler nijeryalı falan türlü türlü insan var şu an satsak burayı elimizde kalan parayla da başka ev alamayız. Ama kızımında daha nezih bir yerde büyümesini istiyoruz. Şöyle bir çözüm bulduk seneye burayı kirayı verip gerekirse biraz üstüne koyup başka bir yere kiraya çıkalım diyoruz. Sayısaldan tutmadığı sürece başka alternatif YÖK bizim içinCok kötü oldu ya cok uzuldim suan eve de 9 aydır 4 kere müşteri geldi satamıyorduk tam da Alici çıkmışken valla sinirlerim bozuldu
Seninde kötü olmjs adam da niye sattıysa deseydi bari de gitmeseydin
Millet bi alem ya