Canım şu durumda bu soruyu sormak ne kadar doğru bilmiyorum ama sence nerden bulaştı bu rota ipeğe yani bi tahminin var mı?
Bence alt açma ünitesinden ellerini yıkıyordum slt açma dersem bile sağına soluna duvara sabitse duvarlara elliyor tırnak geçiriyor yıkıyordum sabunla ya da su yoksa ıslak medille siliyordum bence tırnağında kaldı
Ya da mama sandalyesi otelde ne kadar önünüze dezenfektanla temizleselerde bence kaldı
Herkes havuzdan diyor ama 6 gun tatil yaptık 6 gun boyunca bizle birlikte birçok bebek havuza girdi zaten kapar kapmaz 24 saat içinde belirtisi oluyormus yanı 6 gun boyunca hastalanan çocuk görmedim de otelde duymadım da
Biz ilk iki gun sokmadık havuza
Deniz rezaletti hem dalga vardı hem de yosun vardı ipekin sular hep ağzına girdi dalgadan bizden sabit duramadık sonra bi kadınla tanıştık 4 senedir buraya geliyoruz havuza da giriyor kızım 1 yasından veri 4 senedir hiç enfeksiyon kapmadı idrar yolu enfeksiyonu da olmadı dedi bizde onu baz alarakra cesaretlenip soktuk bizde girdik bulaşsa bize de bulaşırdı diye düşünüyorum havuzda ki bizde İpek’le oynarken su yuttuk rota cubku yetişkinlere de bulaşıp 7 gun kıvrandıran ve yetişkinleri de hastaneye yatıran bi virüs
Eşim ve bende ne orda ne sonrasında ishal olmadık
Her hangi biriyle temas etmiş olabilir dedi doktor siz temas edip ona tasımız olabilirsiniz dedi tokalaşıp el yıkamadan ipekin ağzına dokunmuş kendi ağzınıza dokunup sonra İpek’i öpmüş olabilirsiniz dedi
Ama bence alt açma ya da mama sandalyesi
Antalya hava alanının bebek bakım odası pislik içindeydi
Antalya’dan nefret ederdim voyagelerde bir orda yer var diye gitmiştik gitmez olaydık bi daha Antalya mi tövbe belki havuzdandir en küçük ihtimal Antalya bin denizi kötü olmasaydı hiç girmeyecektik
Artık havuz olsun olmasın 3 yasa kadar havuza sokmayı pek düşünmüyorum