2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ulann 2. Kiz olacak diye yaptim.benim gibi hatunun kizi olmaliydi cunku.onu susleyecek pusluyecektim.ne oldu evime 3.bocek girdi.az once buyuk oglanla evde tek kale mac yaptik.ediz de kucagimda aglayan cocuk topu gorunce sevincten ciglik atmalar kahkahalar havada ucustu.benim gunlerim boyle gececek anlasilan..cok mutluyum:işsiz::KK53:
4.cuye insallah bacim :KK70:

Et suyu veya tereyağı gibi şeyler koyunca ileriki aylarda severler inşallah bizde de durum ayni

Annem dün yürütec almış ilk başta ayakları degmiyordu yere sonra degdirdi 5 dk durdu sevdi baya
Aşırı olmadığı sürece yürütec yürümeyi cabuklastiriyor bence
Yürüteç konusunda kararsızım çok bunalıyorum 15 dakikaya bile ihtiyacım var su sıra 6. Ay kontrolünde bi sorcam bakalım doktora yok derse ilk adım arabası alıyım diyorum ondada sürekli tutmam gerek

Ulann 2. Kiz olacak diye yaptim.benim gibi hatunun kizi olmaliydi cunku.onu susleyecek pusluyecektim.ne oldu evime 3.bocek girdi.az once buyuk oglanla evde tek kale mac yaptik.ediz de kucagimda aglayan cocuk topu gorunce sevincten ciglik atmalar kahkahalar havada ucustu.benim gunlerim boyle gececek anlasilan..cok mutluyum:işsiz::KK53:
Ahaha aynen ben de coj2 kiz bebek duskunuyum senin kziin2 olmayacak diyorlar.olana kadar devam diyorum ben de :rapci:

Bu da cok guzel yaaa

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-16-13-27-40-1.png
    Screenshot_2018-08-16-13-27-40-1.png
    288,2 KB · Görüntüleme: 63
Yurutec ben denizim de kullandim.o da cok hareketliydi.mecburen kullandim.ama 7aylikken kullandim.gun icinde 10dak gecmiyecek seklinde.cok zorlandigim anlarda.zaten 8aylikken de yurudu.
Ediz de kullanirmiyim bilmiyorum.su an icin kucukler zaten.7aylikken belkii.
Bi de hoppala tarzi bisey cikmis.kullanisli olur mu bilmiyorum.

Kizlar dun uyku egitimine baslamis bulunuyorum.9da odasina goturdum isiklar kapali tam bir saatte anca uyuttum o agladi ben sakinlestirdim derken en son ben kazandim saat 10da uyudu ama ne uyku 10.30 da geri uyandi bu sefer emzirmedim ama yataktada sakinlesmedi kucagima aldim sakinlesince geri yatirdim uyudu sonra yine 11de uya di ayni yontemle geri uyuttum sonraki uyanma saatlerimiz 11.30
12.40
2.40
4.30
5.30
6.20
8.15 uyanis sadece 2.40da emzirdim gerisi sakinlestirip uyuttum insallah bugun daha az uyanir
Canım uyku eğitiminden önce nasıl uyutuyofun o zaman kaç saatte bir kalkıyordu bende seminerden sonra başlıcam inşallah bir ay var önümde basarı lı olursun umarım
Canım

X