Bence burda da biçok kişi o milenyum analarının kurallarına uymuyordur yazmaya çekiniyordur. Ben çoğuna uymuyorum. Korktuğumdan değil tepkiyle uğraşamam asabım fazlasıyla bozuk kavgaya çok müsaitim
ama dün birkez daha gördüm. 3-4 veli arkadaş toplandık. çok ilgilenilen duygusal yaklaşılan çocuklar daha duygusal mutsuz oluyorlar. Ama basmakalıp büyüyenler daha gelişi güzel yaşayan çocuklar.
Valla ben üç gün kuralı uyguladım cnm. Oğlumda ek gıdaya 4 aylıkken başladım. Doktorumuz oğlumun kilosu üst sınırda olmasına rağmen başlattı.Bende çok tuzlu yemem. Yaptığım şeylerden hep verdim. Merveye de veriyorum. Ama merveyi yerde ayrıca verebiliyorum. Sofrada abiyle uğraşırken olmuyor. Mama sandalyesi de yok. Ayrı bir seromoni olunca anne de bebekte stres oluyor. Masada hep beraber sıradan bir olay olunca herkes ağır ağır daha rahat oluyor. Bence çocuk yiyen birini görünce yemeğe yelteniyorsa ek gıda zamanı başlıyordur.
Bana tersiymiş gibi geliyor yaaa. Rahatlığına alışıyorlar sanki. Gerçi yakınımda yürüteç kullanan görmedim. Yorum yapmam çok doğru değil.
Aynen. Bize bu kadarı kafi. Tüplerimi bağlatmayı bile düşünüyorum o derece psikolojim allak bullak. Ama onun için gene ameliyat gerek sanırım. Ondan da korkuyorum.