2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cnm son zaman benimkinin de kabiz gibi olmustu. ilk cikan hatta silindir gibi cikmisti düşün. doktor dedi ki incir verebilirsin.azcik ezip yedirdim , yarim saate baktim kakasini yapmis kivami da iyiydi. dene istersen. siyah incir kullandim.

kasik mamasi pirincliyse oda kabiz yapiyomus ayrica. ben de yulafli falan alicam artik
He o gün önce muz ezdim ben yemedi ben de pirinçli kaşık mamasına koydum.hem muz hem pirinç ondan oldu sanırım...Aklımda olsun yaptı sonra ama yine olursa incir de veririm incir memleketimin meyvesi zaten çok yeriz biz de:kk77:

Benim koca kafa doğdu 38 mi ne 3 hafta ileriydi kafa ondan gelemedi zaten zoddiri :KK70: %95 persitil mk ne diyorlar ha ondaymks biz korktuk baya büyüyor diye ama doktor sıkıntı yok dedi
Şapka alıyorum büyük diğer ay olmuyor
Kafa büyüyor bizde boy falan hak getire :)
Bizim de boy yüzünden persentil zımbırtısı 90 mış :) amaan yüzde 30 olsa ne yazar 50 olsa ne yazar.. Hepsi şahsına münhasır :KK66: hepsi farklı farklı özelliklerden fazla ya da az alıyor işte. Sağlıklı olsunlar da... Benim arkadaşının oğlunun da kafası iri biraz sağdan soldan aa büyük bunun kafası diye diye, bi gün korktum doktora koştum gittim artık dedi. Doktor da bişey yok, her çocuğun büyüme hızı ve yapısı farklıdır demiş. Hay yarabbim ya .. Yani siz koca kafalılar maşallah demek düşer bize :)

Canım meraba benim oğlum da emeklemeye calisiyor beceremiyor oturamıyor da halen..bugün tam 6 aylık olduk ama ben bi 15 gündür tattiriyorum havuç patates yoğurt falan.. kilo alımını pek etkilemedi hatta 200gr almış bu ay geçen aylara göre çok çok düşük.. ek gıdayı henüz doyurucu olarak vermiyoruz genelde çoğunluk böyle su anda..

Offff direk beni özetlemişsn :KK9:arada bi gidip kitaplığa bakıyorum ve diyorum ki az kaldı yakında bu moda gecicemm insallahh:kahve::kahve::kahve: o kitap götürüp getirmeyenleri de allah bildiği yapsın valla geceleri uykumu kaciriyolar bazen ya yine gelirlerse kitaplarima göz dikerlersee....
Ben de çok özlüyorum kitap okumayı nasıl özlüyorum anlatamam...okul acilsin bi tenefuste öğle arasında okucam diye bekliyorum..

Aaa valla ben çocuğumu sabah yedirdikten sonra tekrar uykuya daldirip dogru mutfaga gidip dolapları açıp hevesle inceliyorum bugün ne pisirsem diye :) ben var bayilmak böyle şeylere :21: valla oglusum şanslı anası çeşit çeşit çorbalar hazirlayip termosla yaninda gezdiriyor
Bacım senin burcun ne? Aslan ya da başak? Yükselen de etkiler tabi. Başka bir burç mümkün :)

Canım meraba benim oğlum da emeklemeye calisiyor beceremiyor oturamıyor da halen..bugün tam 6 aylık olduk ama ben bi 15 gündür tattiriyorum havuç patates yoğurt falan.. kilo alımını pek etkilemedi hatta 200gr almış bu ay geçen aylara göre çok çok düşük.. ek gıdayı henüz doyurucu olarak vermiyoruz genelde çoğunluk böyle su anda..

Offff direk beni özetlemişsn :KK9:arada bi gidip kitaplığa bakıyorum ve diyorum ki az kaldı yakında bu moda gecicemm insallahh:kahve::kahve::kahve: o kitap götürüp getirmeyenleri de allah bildiği yapsın valla geceleri uykumu kaciriyolar bazen ya yine gelirlerse kitaplarima göz dikerlersee....
aslaaa vermem kitaplarımı :)

Yememesi çok normal küçük daha kuzum
İp l ağzını açmıyor
Eline aldığında mercimek kadar ısırıyor bir iki o kadar
Çoğumuzun bebesi böyledir Emin’im
Arkadaşımın bebesi 10 ağlık 7 8 de tam ağzını açıyor yemek yemek istiyorlar kendileri bölüp bölüp yemek istiyorlar yemek saati gelince anlayıp seviniyorlar demişti ben de açıkcası onu bekliyorum
Ben yedirdim ama sor nasıl yedirdim. Gönülsüz.. Sağdan gelirse kaşık kafayı sola, soldan gelirse sağa çeviriyor :) minik minik verdim ama tam gaz şebeklik ve ben de yeyip bayılıyorum gibi yaparak... Yarısı da önlükte kaldı, dilinle ittiriyor ben de o ittirdiğini kaşıkla alıp tekrar sokuyorum ağzına :) zor yani...

Bir kerede bana kazık atan kızın ev adresine kadar verip gel bekliyorum demiştim :KK70: oğlan gitmişti evin önünde beklemiştik :KK70:
Ben nomu veremem gizliden arayim dedim çocuğu gizliden aradım
Tava getirdim tabi :KK70: sonra çık gel dedim o da geldi salako :) apartmanın karışımda bekliyoruz arabaları perde ettik kendimize :KK70: oğlan diyor ben geldim aç kız diyor sen kimsin e dedi konuştuk ya gel dedin ne gelmesi sen kimsin diyo ya kapı numarana kadar bile verdin be kızım doyo sen ne diyon derken babasıyla indiler asagi tabi sonrası biz yandan yandan topuk:KK70:
Valla bacım... Hakedene yakışır. Taktir ettim :KK5:taktikler güzel :)

Bu arada ne güzel smiley ler var yav bu uygulamada, di mi, bayıldım, tatlı yani ve de akılcı, şu bile çok ince olmamış mı:cool:

Öyle deme sayılı bir kitap arşivim var
5 denecik :KK70:
Bebeyken okumuştum
Capriol ile clodin
Genç kızken yanı lise de
bir genç kızın gizli defteri oda tek kitabı ilk kitabını devamını okumadım üşendim :KK70:
Sonra Şenay düdek yaşanmış şehir hikayeleri onu sevmiştim ünlüleri başka adlarla yazdığı icin çok merak esip almıştım
Sadece bir gecelik bu kitaba bayılmıştım 1 gecede okumuştum öyle ağlamıştım ki annem yataktan gelip ne oluyor kızım iyi misin demişti
Bir de klasik Canan tan kitabı
Piraye :KK70:
Ha babamın zorla okuttuğu okutmaya çalıştığı okudum diye yalan attığım kitapları saymıyorum onlardan bi kütüphane vardı attım
Nasi l kıydın nasıl nasillll:mad::KK42:

Hiç onu düşünmedim bak
böyleleri yüzünden kitaplarımı gizliyorum şizofren hasta ruhlu oldum yaa:))

Ben de çok özlüyorum kitap okumayı nasıl özlüyorum anlatamam...okul acilsin bi tenefuste öğle arasında okucam diye bekliyorum..

aslaaa vermem kitaplarımı :)
Aynenn asla aslaa

Kızlar ben yatar başka bir intikam itiraf gününde görüşmek üzere :KK70:
Ah ah eskiden neymişim dedirttiniz lan bana :KK70:
Cidden sen neymişsn böyle korktum vallaa..
Bu arada çoğunluk öğretmen herhalde:) fenci var mı aramızda

Ben ve eşimden yemek yemeği sevmeyen emmeyi de sevmeyen iştahsız nasıl bi bebe çıktı anlamıyorum
Gerçi o kadar kebap hamburger yedim mi hamileyken belki onları yemek istiyordur çocuk sebze neredeyse yemezdim :KK70:
İnsallah Benim bebe de sever ya

Öyle deme sayılı bir kitap arşivim var
5 denecik :KK70:
Bebeyken okumuştum
Capriol ile clodin
Genç kızken yanı lise de
bir genç kızın gizli defteri oda tek kitabı ilk kitabını devamını okumadım üşendim :KK70:
Sonra Şenay düdek yaşanmış şehir hikayeleri onu sevmiştim ünlüleri başka adlarla yazdığı icin çok merak esip almıştım
Sadece bir gecelik bu kitaba bayılmıştım 1 gecede okumuştum öyle ağlamıştım ki annem yataktan gelip ne oluyor kızım iyi misin demişti
Bir de klasik Canan tan kitabı
Piraye :KK70:
Ha babamın zorla okuttuğu okutmaya çalıştığı okudum diye yalan attığım kitapları saymıyorum onlardan bi kütüphane vardı attım
Kız kitap atılır mı. Günah valla. :olamaz:

X