• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kitapp...:KK200:dogumdan beri okuyamadigimm hasret cektigimmm tek sey diyebilirim.ediz kolikti.zaten huysuz bi bebekligi var.ee bi de buyuk yavru olunca.bi de anne-ler evine devamli gidip geliyoruz memlekete.yarin yolcuyuz yine.okul acilana kadar yokum.bi turlu alip okuyamadim.kitaplarimi kimseye vermem.lise yillarimda bi arkadasim aldi 3tane kitabimi.hala aklima geldikce deli olurum.
:kahve::kahve:cok ozledimm sunu yapmakk

Çok güzel bir soru bence :) mavi en sevdiğim renk uçurtma da bana umut verir önceki hamileliğimde bebeğimin kalp atışları durmustu kürtaj olmak zorunda kalmıstım tekrar bebeğim olması biraz zaman aldı maviuçurtma benim umudumdu yani. sadece maviuçurtma yı kabul etmedi mersinli olunca 33 ekledim
Allah ömür versin canım bebelerimize.. Güzelmiş... Umut...

Benim nicktee buyuk oglumun adi Deniz.
18.haftaya kadar bu yavruya da kiz demislerdi Gunes koyacaktimm.Ee direk benim nick DenizzkummGuness oldu.
18.haftadan sonra pipi ciktii.Gunes oldu Ediz.nickte oyle kaldii.
Deniz ismi çok güzel Güneş i ben de istemiştim, eşim tercih etmedi. Güzel isimler bence..

Kizlar corbalara hangi sebzeler katilabilir bu donem.
Havuc kabak patates....???
Ben kattiklarimi yazayim canim
Patates
Havuç
Kabak
Pancar yapragi - sapı
En fazla bir bamya
Kırmızı- yeşil biber
Sarımsak
Semiz otu
... Evde bulduklarim bunlar vardi simdiye kadar. Ama bence elerjen olmayan bircok sebze daha koyulabilir.
Bezelye . pirasa. Ispanak. Brokoli. Kereviz vs..

Ben kattiklarimi yazayim canim
Patates
Havuç
Kabak
Pancar yapragi - sapı
En fazla bir bamya
Kırmızı- yeşil biber
Sarımsak
Semiz otu
... Evde bulduklarim bunlar vardi simdiye kadar. Ama bence elerjen olmayan bircok sebze daha koyulabilir.
Bezelye . pirasa. Ispanak. Brokoli. Kereviz vs..
Sagol canim.semiz otuda denedik.yavas yavas digerlerine de gecelimm o zaman

Kizlar simdi yeni gundemimizi aciyorum :)) disarida kullanilan mama sandalyeleri oldum olasi oralarin kirliligi beni eahatsiz eder normalde titiz birisi degilim camasir suyu kullanmam mesela ama onlar bana bi batiyo bugun oturrtun kiZimi muSlin bez orttum ustune ki agzina verdigim dis kasiyicilarini falan onun ustune koydu. Sonra dedim su mama sandalyesi ortuleri vardi kullan at anam ne pahaliymis onlar oyle yok tam geciyomus bilmemneymia kollari varmis bes tanesine 16 tl diyo en ucuz yer sonra bende madame coco da gezerken kullan at masa ortusu vardi indirime girmis 10 tanesi 20 tl onlardan aldim kolsa keser kol bile yaparim koca ortu :bicak::halay: deneyecegim bakalim zaten disarilara gidip yemek bile yiyemiyorum su alerji diyetinden de neyseee :63:
Nasıl bsy kuzum foto atsana

Kizlar e bebekte dehset guzel bir seri baslamis. Bayildim hepsine. Birde tekstilde yuzde 50 indirim varmis. Hepsinden aldim ben :)
Benim Arkadaşın çok yakın arkadaşı bunu dizayn eden gordum tanıtımına gitmişti çok güzel seyler var ama e Bebek’e baktım Çarşamba günü daha gelmemişti

Kizlar bizim kız gece çok huysuzdu neden oldugunu sabah anladim kakasi çok az ve cok katıydi.poposu da pisik olmuş. Sadece 1 kere kaşık mamasına muz koyup verdim baya yemisti.o yaptı sanirim.Corbasina zeytinyağı katıyorum da pek çorba yemiyor. Kayısı ve armut mu vereyim
cnm son zaman benimkinin de kabiz gibi olmustu. ilk cikan hatta silindir gibi cikmisti düşün. doktor dedi ki incir verebilirsin.azcik ezip yedirdim , yarim saate baktim kakasini yapmis kivami da iyiydi. dene istersen. siyah incir kullandim.

kasik mamasi pirincliyse oda kabiz yapiyomus ayrica. ben de yulafli falan alicam artik

Selam arkadaşlar, bayadır girmiyordum, ek gıdalara geçilmiş mevzular derin..
Benim bebeğim 6aylık oldu 4 gün önce ek gıdaya geçecektim ama ne yazık ki hasta oldu, ateşi 39,7lere çıktı, anlayamadık sebebini, çok şükür 3-4gün sürdü şuan geçti, doktor iyice düzelsin aşısını yaparız ek gıdayı konuşuruz dedi.
Size bir kaç sorum var, benim bebeğim henüz oturamıyor, devriliyor, emekleme pozisyonuna geçince direk ağlıyo, kucak istiyor genelde, yutabilirmi acaba, ek gıda için erken mi? Sadece anne sütü verdim bu zamana kadar, kilo alımı azaldı, gecede çok uyanıyor, ek gıdaya geçince umarım rahatlarım biraz..
Sizde durum nedir? Nasıl başladınız ek gıdaya, neler veriyorsunuz?
Canım meraba benim oğlum da emeklemeye calisiyor beceremiyor oturamıyor da halen..bugün tam 6 aylık olduk ama ben bi 15 gündür tattiriyorum havuç patates yoğurt falan.. kilo alımını pek etkilemedi hatta 200gr almış bu ay geçen aylara göre çok çok düşük.. ek gıdayı henüz doyurucu olarak vermiyoruz genelde çoğunluk böyle su anda..
Kitapp...:KK200:dogumdan beri okuyamadigimm hasret cektigimmm tek sey diyebilirim.ediz kolikti.zaten huysuz bi bebekligi var.ee bi de buyuk yavru olunca.bi de anne-ler evine devamli gidip geliyoruz memlekete.yarin yolcuyuz yine.okul acilana kadar yokum.bi turlu alip okuyamadim.kitaplarimi kimseye vermem.lise yillarimda bi arkadasim aldi 3tane kitabimi.hala aklima geldikce deli olurum.
:kahve::kahve:cok ozledimm sunu yapmakk
Offff direk beni özetlemişsn :KK9:arada bi gidip kitaplığa bakıyorum ve diyorum ki az kaldı yakında bu moda gecicemm insallahh:kahve::kahve::kahve: o kitap götürüp getirmeyenleri de allah bildiği yapsın valla geceleri uykumu kaciriyolar bazen ya yine gelirlerse kitaplarima göz dikerlersee....

Ya kızlar benim çocuk ek gıdayı reddediyo resmen ama onun için yaptıklarımı havuç kabak şehriye çorbası kaşık maması. 4 gündür kandıra kandıra mama ve sütü zaten zor içiriyorum. Bugün çorba yapmıştım kendimize ekmeğe batırdım ondan verdim yedi sonra vermedim ağladı. Ekmeği çok seviyo yoğurt peynir vs ama tatsız tuzsuz olanları yemiyo bende zorlamıyorum ama azda olsa tatsın istiyorum. Nasıl tatlandırabilirim corbalarını. Zeytinyağlı şehriye çorbası yaptım az tat versin diye kekik attım kendim tadına bakarken tiksindim okadar tatsız benimki ağzına değdirmedi. Ne gibi alternatif var bildiğiniz

ben o zamanki ayrıldığım erkek arkadaşımın numarasını yazıp netlogdan kadın hesabı açmış biriyim.Ne kadar arayan olduysa hattını kapattı garibim çok mutlu olmuştum ahahaha :)
Çok iyi intikam Benimde kocama asılan bi kız vardı biz çıkarken onun telefonunu kafenin erkek wc sine otobüs koltuğun arkasına paranın üzerine / yazmıştım :D

Kızlar 5 aylık doktor kontrolü, 67 cm boy 6900 gr, 600 gr almış bu ay. 41,5 baş çevresi ve ek gıda başlangıcı için bi adet mama sandalyesi almış bulunmaktayız :) doktor dedi ki önce 10 gün meyve, sonra yoğurt eklenecek, bi çay kaşığı, bi tatlı kaşığı, bi yemek kaşığı, yarım su bardağı ve tam su bardağına kadar giderek artacak. Önce sebze diye biliyorum ama vs dedim. Dedi ki evet öyle bi bilgi var dolanan ama bilimsel değil dedi. İstersen öyle başlayabilirsin ama ben kendi çocuklarımda da meyve-yoğurt-sebze sıralaması ile gittim, bi sıkıntı yaşamadım, hepsini yiyorlar dedi. Neden önce meyve dedim. Çünkü dedi bağırsakları çalıştırır ve kabız olma riski çok düşer, bağırsakları gıdaya hazırlar dedi.. Ben de doktorun dediği gibi başlayacağım. Önce meyve ile. 10 gün Sonra yoğurt +meyve. Sonra sebze çorbasına başlayacağız. Elimde bi liste var. Fotoğraf paylaşıcam belki fikir edinmek isteyen olur Bizden böyle kızlar....
Bizim kafa baya büyük ya o zaman 45 oldu :D
Evet ben de hep merak etmisimdir.Oğlum dogduktan sonra üye oldum buraya. Bir de ilerde kizim olursa adini sare koyacagim dedim.Oğlumun adı da yağız. Dolayısıyla sareya oldu nick.Tabi geçen zaman içinde sare koymaktan vazgeçtim.

Hiç gizemli diye düşünmemiştim. Bir operator telefon bunları cagristirdi hep nickin bana.

Bizimki 400 gr almış hemşire az dedi yok iyi bence dedim ısrarla doktora götür diyor canımı sıktı.5bucuk aylık 6900 kilo 68cm boyu.bence normal çünkü hareketliler.Bizim de uykularimiz 15er dakika sıkma canınıseninki de baya hateketliymis...

Parmakla gercekten benim kız da yiyor .çok komik önce kaşıkla veriyorum dilinin ucunu değdiriyor begenirse acıyor ağzını ki meyvelere bir tek...begenmezse asla açmıyor.Ama o dil ucuyla illa tadacak

Ben de korkuyorum salatalk veriyorum bazen çok seviyor ama korka korka veriyorum

Sen üniversitede calismiyor muydun kuzum polis degilsin demi
Bir gün nereye bir yere telde mailimi veriyorum gsm_lee dedim adam ne ciesemli mi operatör gsm mo dedi ayni senin mantıkla :D
O zamanlar z ler s idi
Böyle ergen ergen Nickler vardı
10ur sam@ gibi bizimki de onlardan iste :D
Kizlar bizim kız gece çok huysuzdu neden oldugunu sabah anladim kakasi çok az ve cok katıydi.poposu da pisik olmuş. Sadece 1 kere kaşık mamasına muz koyup verdim baya yemisti.o yaptı sanirim.Corbasina zeytinyağı katıyorum da pek çorba yemiyor. Kayısı ve armut mu vereyim
muz kabız yapmış belli ki kuzum az ver ya da önceden kayısı tattırdıysan karıştır ver

Bu arada kızlar pişirdiklerinizi paylaşmışsınız da ben İpek’e hiçbir şey yapmıyor Muş’um bunu gördüm :)

Çok iyi intikam Benimde kocama asılan bi kız vardı biz çıkarken onun telefonunu kafenin erkek wc sine otobüs koltuğun arkasına paranın üzerine / yazmıştım :KK70:

Bizim kafa baya büyük ya o zaman 45 oldu :KK70:

Bir gün nereye bir yere telde mailimi veriyorum gsm_lee dedim adam ne ciesemli mi operatör gsm mo dedi ayni senin mantıkla :KK70:
O zamanlar z ler s idi
Böyle ergen ergen Nickler vardı
10ur sam@ gibi bizimki de onlardan iste :KK70:
muz kabız yapmış belli ki kuzum az ver ya da önceden kayısı tattırdıysan karıştır ver
Hahaa valla kahkaha attimm.ben kizlarin nolarini otobua duraklarinda gorurdumm.bu numaralari.kim yazar.arayan var midir acaba diyee.
Guzell intikamm cesidi:sopa:

Back