2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eline salatalik elma biber vs. Veriyorum bazilarini kopartip atiyor. Ama blw olarak yapmiyorum oyalansin damagini kasisin falan diye. Tam olarak nasil veriyorsunuz sebzeleri meyveleri yani menunuz nasil
Menumuz yok. Zaten blw de 9.aya kadar menu diye birsey yok. 3 gunde 1 yeni sebzeyi haslayip veriyorum eline. Inceliyor eziyor agzuna goturup emiyor bazende dokunmuyor bile. Kafasina gore nasil isterse.
Beyaz sabunla citile ama aksamdan sabun tozuna koy.
Deneyelim bakalim bunuda.
Cok guzeller gercekten ama yaz bitiyor daha ne zaman giyecekler buyuk varsa buyuk beden alsaydin
Zaten 1 ayda buyuyor sipa. Bedenine gore aldim yaz bitince kaldiririz rafa :)

Maşallah sıpalarınız emeklemeye başlamış bizimkini de 1 haftadır yere atıyorum ama beceremiyo kollarını bacaklarını kaldırıp çırpınıyo. Sürekli geri geri sürüklüyo kendini aynı hareketi öne doğru yapsa gövdesini kaldıramasada ilerler ama yok geri geri gidip sürekli koltukların altlarına felan giriyo ters bu çocuk. Bide bazı kelimelere karşı hassasiyeti var mesela naberr diye uzatarak denilince dudağını büzüp öyle içten ağlıyo ki aşı da bile okadar içten ağlamamıştır bide horoz sesini taklit ediyoruz onda ağlıyo. Bu kadar neye üzülüyo anlamadık

Eline salatalik elma biber vs. Veriyorum bazilarini kopartip atiyor. Ama blw olarak yapmiyorum oyalansin damagini kasisin falan diye. Tam olarak nasil veriyorsunuz sebzeleri meyveleri yani menunuz nasil
Sert olan sebze buharda firinda tost makinesinde pisiriliyo meyveler de yumusatiliyo yumusak olanlar direk veriliyo onemli olan tutabilecegi boyutlarda olmasi dik oturtuyosun gerisi onun
Tek korkum , o eline verdiğimiz şeylerin boğazına kaçması. Kaçmıyo mu, nasıl oluyo ya? Hayal edemiyorum
Kacmiyor cnm cok guzel cikartiyor once oguruyor ki bunu cok gorebilirsin panik olma sonra oksuruyor daha ikeriki asama kusmakmis cok sukur ben görmedim. Patates gibi yapiskan seyleri genede tost yada firinda tavsiye ediyorlar.

Ayy benimse hep hayalimdir evimin bir odasinda suvardan duvara kitaplik yapmak. Okuyorum oyuzden okuyabildigimce ama verince kaybolan geri donmeyende cok

Evet ben de hep merak etmisimdir.Oğlum dogduktan sonra üye oldum buraya. Bir de ilerde kizim olursa adini sare koyacagim dedim.Oğlumun adı da yağız. Dolayısıyla sareya oldu nick.Tabi geçen zaman içinde sare koymaktan vazgeçtim.

Hiç gizemli diye düşünmemiştim. Bir operator telefon bunları cagristirdi hep nickin bana.

Bizimki 400 gr almış hemşire az dedi yok iyi bence dedim ısrarla doktora götür diyor canımı sıktı.5bucuk aylık 6900 kilo 68cm boyu.bence normal çünkü hareketliler.Bizim de uykularimiz 15er dakika sıkma canınıseninki de baya hateketliymis...

Parmakla gercekten benim kız da yiyor .çok komik önce kaşıkla veriyorum dilinin ucunu değdiriyor begenirse acıyor ağzını ki meyvelere bir tek...begenmezse asla açmıyor.Ama o dil ucuyla illa tadacak

Tek korkum , o eline verdiğimiz şeylerin boğazına kaçması. Kaçmıyo mu, nasıl oluyo ya? Hayal edemiyorum
Ben de korkuyorum salatalk veriyorum bazen çok seviyor ama korka korka veriyorum

Sen üniversitede calismiyor muydun kuzum polis degilsin demi

Kizlar bizim kız gece çok huysuzdu neden oldugunu sabah anladim kakasi çok az ve cok katıydi.poposu da pisik olmuş. Sadece 1 kere kaşık mamasına muz koyup verdim baya yemisti.o yaptı sanirim.Corbasina zeytinyağı katıyorum da pek çorba yemiyor. Kayısı ve armut mu vereyim

Hmm olsum ya biz video istemeyiz zaten. Seda teyzesi görse yeter

Kayisi armut kabak ve yulaf.guzel bagirsak calistiryo canim.kasik mamasi olarak yulafli olanini ver.dun biz de uyuyamadik.sabah 5te kaka yapinca rahatladi.uyudu.

Tamam canım sağol, dikkate alacağım.

Hay ağzına sağlık yaa, oh be! Evham yapmayan annelerde bugün sareya :) iyi demişsin canım, artık 6 aylık bebe öyle 600-700gr almaz zaten, 300 ve biraz altı biraz üstü. Kime göre az, neye göre az. Helal olsun bacım. Her konuşana imamırsak yandık. Doktora götür ne ya? 300 gr almış daha ne yapsın bebe? Maşallah yavruya...

Yil olmus 2018 hala mi pirinc unu oneren doktorlar var. Verme bacim pirinc unu. Faydasi Yok kilo aldirma amacli bir besin.
Cnm tek besin olarak pirinc unu verirsen faydadan cok zarari var.
Ama ben guzel kahvaltimi yaptiriyorum corbamiz meyvemiz yeniyor arti anne sutu aliyor ama gece cok uyandigi icin bazi geceler veriyor gercekten guzel uyuyor.
Bence 1 tatli kasigin bir zarari olmaz sonucta tahil ve vucudun karbondhidratada ihtiyaci var.

Pirincten daha faydali tahillar var ama yulaf unu irmik vs. Pirinc unu gercekten sadece kalori katan baskada bir islevi olmayan besin. Kof kilo aldirma amacli.

Pirincten daha faydali tahillar var ama yulaf unu irmik vs. Pirinc unu gercekten sadece kalori katan baskada bir islevi olmayan besin. Kof kilo aldirma amacli.
Aynen ama ek gidaya yeni gectigimiz icin pirinc sindirimi daha kolay oldugu icin simdilik onu sectim ilerleyen zamanlarda irmikte denemeyi dusunuyorum.
Ama yinede pirinc ununun kasik mamalarindan daha masum oldugugu dusunuyorum.
Doktorum gece sik uyandigi icin kasik mamasi onermisti.onun yerine simdilik pirinc unu verdim

Selam arkadaşlar, bayadır girmiyordum, ek gıdalara geçilmiş mevzular derin..
Benim bebeğim 6aylık oldu 4 gün önce ek gıdaya geçecektim ama ne yazık ki hasta oldu, ateşi 39,7lere çıktı, anlayamadık sebebini, çok şükür 3-4gün sürdü şuan geçti, doktor iyice düzelsin aşısını yaparız ek gıdayı konuşuruz dedi.
Size bir kaç sorum var, benim bebeğim henüz oturamıyor, devriliyor, emekleme pozisyonuna geçince direk ağlıyo, kucak istiyor genelde, yutabilirmi acaba, ek gıda için erken mi? Sadece anne sütü verdim bu zamana kadar, kilo alımı azaldı, gecede çok uyanıyor, ek gıdaya geçince umarım rahatlarım biraz..
Sizde durum nedir? Nasıl başladınız ek gıdaya, neler veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…