• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bi de meyveyi cam rende ile rendeleyip, pütürüyle ver kaşıkla dedi.
Bende. Öyle yapmıştım. İkisindede kabızlık olmadı. Oğlum herşeyi yer. Merve sultanı göreceğiz ilerde. Ben ilk bir iki gün rende kullandım sonra dilimleyip eline verdim meyveleri. Kendi kemirsin yesin

Gayet iyi bu rahatligin. Benim kizim 7 yasinda 5 yasina kadar tum yemeklerini biz yedirdik ondan sonrada aksam bazen biz yediriyorduk taaki ali dogana kadar. Oglusta oyle olsun istemiyorum ama herkes o kadar karsiki artik korktum bide bakici onune kor ilgilenmez bogulur diye korkuyordum ama @nemesis guzel. aciklamis saolsun. Bende blw yapayim ama ben simdiye kadar kasikla verdim.
E canım kaşıkla versende bazen önüne koyarsın eline verirsin kendisi yer. Benim öyle ayrımlarım yok açıkcası. Kendi yiyeceği şeyleri eline veriyorum kemiriyor. Ama çorba yemek suyu yoğurt gibi şeyleri ben yediriyorum

Bende. Öyle yapmıştım. İkisindede kabızlık olmadı. Oğlum herşeyi yer. Merve sultanı göreceğiz ilerde. Ben ilk bir iki gün rende kullandım sonra dilimleyip eline verdim meyveleri. Kendi kemirsin yesin
Tek korkum , o eline verdiğimiz şeylerin boğazına kaçması. Kaçmıyo mu, nasıl oluyo ya? Hayal edemiyorum

nemesis nemesis bizde de her yer kitap. Benim gümüşlüğüm konsolum vs yoktur. Hiç sevmem. 6 ay oldu taşınalı kitaplıklarımızı kuramadık. Geçenlerde bisürü koli var açılmadık. Yerleştirelim dedik 8 koli kitap. Muz kolileri içinde. Kaanın kitapları bir koli nerdeyse. Eşimde bende çok severiz kitap okumayı. Oğlumda anne babada görünce tabi sever okumayı. Ben veririm kitapları. Aynı kitabı tekrar okumayı hiç sevmem. Ama eşim senin gibi tur bibdiriyo bazen :)Merve de büyürse ev kütüphaneye dönecek.

nemesis nemesis bizde de her yer kitap. Benim gümüşlüğüm konsolum vs yoktur. Hiç sevmem. 6 ay oldu taşınalı kitaplıklarımızı kuramadık. Geçenlerde bisürü koli var açılmadık. Yerleştirelim dedik 8 koli kitap. Muz kolileri içinde. Kaanın kitapları bir koli nerdeyse. Eşimde bende çok severiz kitap okumayı. Oğlumda anne babada görünce tabi sever okumayı. Ben veririm kitapları. Aynı kitabı tekrar okumayı hiç sevmem. Ama eşim senin gibi tur bibdiriyo bazen :)Merve de büyürse ev kütüphaneye dönecek.
Asla atmam vermem kitabimi. Odunc bile vermem. Nefret ederim. Onlar benim rn nuyuk hazinem. Ve efsuna kalacak en buyuk mirasim. Verme kitaplari. Sakla buyuyunce okur veletler.

Kızlar hemlik manevrasını öğrenin. Ben çok riske attımm. Ama kendime güveniyorum çünkü polis okulunda iyi öğrendik bunları. Kaanda verdiklerimi söylesem beni banlatırsınız. Ama siz yapmayın. Kabul ben manyağım. Psikolojim çok bozuk :)

Asla atmam vermem kitabimi. Odunc bile vermem. Nefret ederim. Onlar benim rn nuyuk hazinem. Ve efsuna kalacak en buyuk mirasim. Verme kitaplari. Sakla buyuyunce okur veletler.
Ay yok kız kendi kütüphanesini kendi oluştursun ayol. Benim verdiklerim de sonra ona verir. La bu kova burçları bu konuda çok katılar harbi. Anaaaa benim veletlerde kova

Ay yok kız kendi kütüphanesini kendi oluştursun ayol. Benim verdiklerim de sonra ona verir. La bu kova burçları bu konuda çok katılar harbi. Anaaaa benim veletlerde kova
Annem benim yuzlerce kitabimi vermisti hala aklima geldikce nefretim kabarir. Sakin verme cocuklarin kitabini. Ben annemi affetmedim onlarda affetmez.

Tek korkum , o eline verdiğimiz şeylerin boğazına kaçması. Kaçmıyo mu, nasıl oluyo ya? Hayal edemiyorum
Olmaz olmaz kırk yılda bir olacağı tutar net konuşmak istemiyorum canım ama içini rahatlatmak için hemlik manevrasını çok iyi öğren. Bana oğlumda bir defa gerekli oldu. Bayramda cam şeker vermişler oturup kalkarken boğazına kaçmış. Seslendiler çıkaramıyor diye koşup çıkarttım hemen. Herkesin bilmesi lazım ilk yardım kurallarını

Bizim kız da sürekli şınav çekiyordu. 1,5 aydır şınav pozisyonundaydı. Yarmagül olacak diye korkuyordum. Bildiğin şınav çekiyordu. Ayak tırnaklarını 1 ay kadar kesmedim hiç. Sürekli kırılıyordu.yoğun uğraşlarım sonucu 2 haftadır dört ayak üstünde durup gidiyor. Ben de sürekli kucağı onaylamadığım için kendi debelene debelene işini görmeyi öğrendi
Ay o şınav pozisyonu çok komik oluyor yaaa :D videolarini cekiyorum bol bol :D alttan yakalayip kaldirip ağzını yüzünü yiyip geri bırakıyorum tekrar :D :D :D

Ay o şınav pozisyonu çok komik oluyor yaaa :KK70: videolarini cekiyorum bol bol :KK70: alttan yakalayip kaldirip ağzını yüzünü yiyip geri bırakıyorum tekrar :KK70: :KK70: :KK70:
Biz de ilk zamanlar komik buluyorduk ama ayakları su toplayıp parçalanmsya tırnakları kırılmaya başlayınca eZiyete dönüştü canım. Canı yanıyo cıylıyo ağlıyor ama vazgeçmiyo. Manyak şınav çekerek emekleyeceğimi sanıyordu. Dört ayağı öğretmek için çok uğraştık.
Küçük bir video çekip seda teyzesine göndermiştim bende

Annem benim yuzlerce kitabimi vermisti hala aklima geldikce nefretim kabarir. Sakin verme cocuklarin kitabini. Ben annemi affetmedim onlarda affetmez.
Bak aklıma çok güzel bir fikir getirttin. Kaan koleksiyon arayışına giriyo çoğu zaman. Ona bir kitaplık kurayım da bebekliğinden beri alınan kitaplarını biriktirsin. Hatıra kalır ona. Sabah söylersem hoşuna gidecektir eminim

Bak aklıma çok güzel bir fikir getirttin. Kaan koleksiyon arayışına giriyo çoğu zaman. Ona bir kitaplık kurayım da bebekliğinden beri alınan kitaplarını biriktirsin. Hatıra kalır ona. Sabah söylersem hoşuna gidecektir eminim
Kur kiz tabi efsununda simdiden kitaplari birikmeye basladi. Birde ona kitaplik secmeye calisiyorum. Birkac tane begendik. Ama suan esimin ailesi bizde 1 haftadir beklemeye aldik alim kurum islerini. Gitsinler yaptiracagim kitapligini.

Back