- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.261
Beyaz sabunla citile ama aksamdan sabun tozuna koy.Kizlar bu demir damlasinin lekesini cikarabilen varmi. Telef oldu her kiyafet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz sabunla citile ama aksamdan sabun tozuna koy.Kizlar bu demir damlasinin lekesini cikarabilen varmi. Telef oldu her kiyafet.
Bence çok haklısın . Bir yere de verebilirsin kurbanı yardım kurumlarından birine en azından bence.Kızlar Merhaba ben içim daraldı birileriyle pqylasmassam çatlıcam
Bu yıl kurbanlık meselesi eşimle aramizda sorun oldu.6yillik evliyiz..Evliliğimiz süresince bazen kurban kestik bazen de kredilerimiz olduğu donemlrde kesmedik...Bu yıl borcumuz yok kendi evimiz Arabamız var..Kurban kesmek bize düşüyor evet ama kizimla nasil yapicam cunku eşimin ailesinde kurbanlik için danaya girilir elltilerim akrabalar kalabaliktir karı koca herkes kurbanın kesiminde yer alır ogleden sonraya kadar surer.Evlenene kadar elime et degdirmemisken direk böyle bir şey beni zorlasa da allah için görevimiz deyip yaptım ama zor oluyor.Bu yıl kayinpederim eşime kesip kesmeyecegimizi sormuş o da sareya nasıl ilgilensin baba bebek küçük demiş...O da olmaz size düşer deyince esim de ben parasini vereyim siz kesin demiş bana da sen kimseye söyleme biz kesiyor bilinmeyelim dedi.bir babanın mi bilmesi önemli dedim evet o önemli dedi ..Bana bunu söyleyince bozuldum çünkü KP im emekli ve çiftçi bu yıl yeni harman kaldırdılar parası var ve de zaten o girecekti biz olsak da olmasak da...Eşime o gun pek birşey söylemedim çünkü biz ailelerimize yardim ederiz aramızda hiç para sorunu olmaz 300 500 verse de karışmam kardeşim okuyor ben de ona veririm.Ayrica evlerimiz ayridir hesaplarimiz ayridir.ama benim canımı sıkan madem biz para verdik neden biz kesiyor görünmüyoruz ki kesmeyelim dedik ve neden olsun oğlum siz de girin biz hallederiz olmadı kasaba yaptiririz denmedi..kesmiyoruz dedigimizde neden soruç ediliyor anlamiyorum..geçen gün eltim siz niye kesmiyorsunuz deyince kayinvalidem biz onlarla beraber seyapariz dedi.Ne demek seyapariz düzgünce söylesin o zaman.Esim dun aksam babama gidicem para vermeye dedi suratımin asikligini gorunce senin derdini biliyorum,kurbanlik parasini veriyorum diye boyle yapiyorsun , hayrim olsun diyemiyorsun, ben seni düşünüyorum ilgilenemezsin diye sen küçük hesaplar yapıyorsun hata bende sana soylemeseydim ruhun duymazdi diye söylendi. Canım çok sıkıldı.eşimle aramız iyidir ailesiyle de öyle severim onları. Boyle manevi Allah rızası için olan birseyde böyle düşündüğüm için de Vicdanen kötü hissediyorum ayrıca. Ama bir yandan bana firsatcilik gibi geldi ben yanlış mı düşünüyorum onlarin kurban parasını biz veriyoruz öyle olmuyor mu..dünden beri limoni eşimle aramız
Sanki bizim oglanda var ben oyle goruyorum bayram sonuna randevu aldim goze gitceKızlar bebeklerinizde gözünde kayma olan var mı?
derece battiysa elbiseye gecmis olsun kosla cikarmadiysa sanmam ciksin dahaBizim kiyafetlerde telef valla ya.
Sonra ki lekelerdr aklimda olsun bari.
Bir tane cok guzel beyaz sile bezinden elbisesi vardi. Ucundan nazar boncuklari sallaniyordu. Puskurttu agzindan damlayi ustu nokta nokta demir lekesi. Koslaya bastim 2 saat banamisin demedi.
Benim oglan beni surunerek takip ediyor zaten. Acaba sadece yere attigimiz icinmi bu kadar hareketliler. Ayin 17sine 6 aylik olacak baya baya surunuyor hatta bazen totoyu kaldiriyor emeklemeye calisiyorYa ben de ona inaniyorum aslinda hep bebegi yere attim pek kucagima alistirmadim 5 aylikken emeklemeye başladı ama simdi tehlikeli olmaya basladi her yeri dilaniyor yalniz bırakamiyorum salonda falan. Belki yürütec olsa benj takio ederdi yaramazlik da yapamazdi
Benim kizimin adi elisa asya 4de sayi olsun diye yazdim. Elisasya4@-nemesis- @mabada @gsm_lee Birdilimkek @netu N nosee mesela aklıma gelenler. Aslında hepsini merak ediyorum :)
Ne güzel ya...cnm benimki de biraz eski ve sacma :) esimle evlenmeden 10 yil sevgiliydik. genckenee onun gamzesi var ben ona dimple nick olarak koymuştum oda benim burnum göyaa guzelmis diye nose demisti ordan geliyor.
Elisa hiç duymamıştım, Asya ismini de beğeniyorum ben. Güzel olmuşBenim kizimin adi elisa asya 4de sayi olsun diye yazdim. Elisasya4
Canım kilo artışları giderek azalacak Ben 6.ayda 300-400 gram normal diye biliyorum Ha 200 için 100 gram az diceksin belki ama bebeğin çok hareketli ise normal olabilir.Kızlar bu ay bebisler kaç gram aldı yaa benim oğlum 200gram almış ek gıdayı mı arttirmaliyim acaba ac mı bu çocuk..artık bende herkes gibi oldum yaa ac mı bırakıyorum o yüzden mi mızmız sürekli
Belki de canim ben hep yere yatirdim bebegi benimki de artik popoyu kaldirarak dizlerinin üstüne emeklemeye başladı. Cok komik ya daha minnaciklar ne ara büyüdüler:)))Benim oglan beni surunerek takip ediyor zaten. Acaba sadece yere attigimiz icinmi bu kadar hareketliler. Ayin 17sine 6 aylik olacak baya baya surunuyor hatta bazen totoyu kaldiriyor emeklemeye calisiyor
Biz elimizdeki dolarlari en basinda tl ye cevirmistik zaten ne kadar katkimiz olursa.. Ama valla sıkıntı çıkmaz insallah gidişat fenaAyy onu hiç deme canım yaaa biraz tl vardı doları 4.8 olduğundan beri alayim almayayım diye kararsız kalıyorum düşer diye bekliyorum bugün bi baktım 7tl olmuş dolar şaka gibii
Cok guzeller gercekten ama yaz bitiyor daha ne zaman giyecekler buyuk varsa buyuk beden alsaydinKizlar e bebekte dehset guzel bir seri baslamis. Bayildim hepsine. Birde tekstilde yuzde 50 indirim varmis. Hepsinden aldim ben :)
Evet canım ama acaba yanlış düşünen ben miyim diye fikir aliyim dedim bence de tepkimde haklıydım.Aslında canım yazdıktan sonra düşündüm de şunu atlamışım, neden saklıyorsunuz ki, doğru sonuna kadar haklısın. Yalana girer bu çünkü. Boşuna neden yalan söylensin? Kızdım kendime sonra, sanki var olan bi durumun saklanmasını destekler gibi.. Sen de söylersin eşine, var olan bi durumu saklamak doğru değil diye, istersen.. Yoksa vebali onlara.. Onlar yüzünden söylenmiş bi yalan olucak. Sen doğru olanı demişsin zaten. Üzülme canım.
O zaman oyle hizli geciyorki canim anlatamam. Ogluma bakinca kizimin bebekligi gozumun onune geliyor tam 7 sene gecmis yaa dile kolayBelki de canim ben hep yere yatirdim bebegi benimki de artik popoyu kaldirarak dizlerinin üstüne emeklemeye başladı. Cok komik ya daha minnaciklar ne ara büyüdüler:)))
cnm bi daha yükler misin okuyamadim yazilari da 2 parcada da yollayabilirsin. merak ettim sebze corbasi tarifi falan var sanırım.
Bizim kız da sürekli şınav çekiyordu. 1,5 aydır şınav pozisyonundaydı. Yarmagül olacak diye korkuyordum. Bildiğin şınav çekiyordu. Ayak tırnaklarını 1 ay kadar kesmedim hiç. Sürekli kırılıyordu.yoğun uğraşlarım sonucu 2 haftadır dört ayak üstünde durup gidiyor. Ben de sürekli kucağı onaylamadığım için kendi debelene debelene işini görmeyi öğrendiBelki de canim ben hep yere yatirdim bebegi benimki de artik popoyu kaldirarak dizlerinin üstüne emeklemeye başladı. Cok komik ya daha minnaciklar ne ara büyüdüler:)))
Yaa evet aşırı hareketli ve gündüz uykusu 3 kez 15dk kalan bütün zamanlarda aşırı enerjikCanım kilo artışları giderek azalacak Ben 6.ayda 300-400 gram normal diye biliyorum Ha 200 için 100 gram az diceksin belki ama bebeğin çok hareketli ise normal olabilir.
Sorma. Şahsen kardayım ama neye yarar ülkemin helini görünce sevinemiyorum bileBu dolar euro ne olacak yaaa