2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bebegi oturtmadan once islak mendille siliyorum canim. Daha fazlasini isteyen sanfalyesini yanında tasiyacak

Kizlar e bebekte dehset guzel bir seri baslamis. Bayildim hepsine. Birde tekstilde yuzde 50 indirim varmis. Hepsinden aldim ben :)

Eklentiler

• Screenshot_20180810-164030_Gallery.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20180810-164051_Gallery.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20180810-164044_Gallery.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20180810-164036_Gallery.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20180810-164100_Gallery.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 88
Öyle vallahi canım benim de kizdigim nokta o ama biraz da eşimin isguzarligi...sırf bu kesme Merasimi yüzünden kurban gelsin istemiyorum tövbe Estağfurullah. ..onlar toplu giriyorken ayrı kesmek de olmuyor.Her bayram aynı şey bu bayram hepten sinirlendim ben olsam utanirdım böyle birşeye neyse soylenmiyor hersey kalp kirmak da istemiyorum bir sorunumuz olmadi daha çok sukur iste Allah bilir neyin dogru oldugunu.Allah kabul etsin canım sizinkini de.

Kızlar bu ay bebisler kaç gram aldı yaa benim oğlum 200gram almış ek gıdayı mı arttirmaliyim acaba ac mı bu çocuk..artık bende herkes gibi oldum yaa ac mı bırakıyorum o yüzden mi mızmız sürekli

Bu dolar euro ne olacak yaaa
Ayy onu hiç deme canım yaaa biraz tl vardı doları 4.8 olduğundan beri alayim almayayım diye kararsız kalıyorum düşer diye bekliyorum bugün bi baktım 7tl olmuş dolar şaka gibii

BiZde dünden beri 38 e yakın bir ateş.inanılmaz huzursuz bir saniye bile durmadan ağlıyor meme asla istemiyor ek gıdayı görmeye tahammülü yok.anlamadım bir anda bişey oldu çocuğa.diş desem hiç belli bişey yok damakta.
Aranızda bizim gibi olan varmı?

Aslında canım yazdıktan sonra düşündüm de şunu atlamışım, neden saklıyorsunuz ki, doğru sonuna kadar haklısın. Yalana girer bu çünkü. Boşuna neden yalan söylensin? Kızdım kendime sonra, sanki var olan bi durumun saklanmasını destekler gibi.. Sen de söylersin eşine, var olan bi durumu saklamak doğru değil diye, istersen.. Yoksa vebali onlara.. Onlar yüzünden söylenmiş bi yalan olucak. Sen doğru olanı demişsin zaten. Üzülme canım.

Şimdilik yok ama kapıdadır belki diş. İnşallah uzun sürmez, kıyamam yavruya ..

Kızlar 5 aylık doktor kontrolü, 67 cm boy 6900 gr, 600 gr almış bu ay. 41,5 baş çevresi ve ek gıda başlangıcı için bi adet mama sandalyesi almış bulunmaktayız :) doktor dedi ki önce 10 gün meyve, sonra yoğurt eklenecek, bi çay kaşığı, bi tatlı kaşığı, bi yemek kaşığı, yarım su bardağı ve tam su bardağına kadar giderek artacak. Önce sebze diye biliyorum ama vs dedim. Dedi ki evet öyle bi bilgi var dolanan ama bilimsel değil dedi. İstersen öyle başlayabilirsin ama ben kendi çocuklarımda da meyve-yoğurt-sebze sıralaması ile gittim, bi sıkıntı yaşamadım, hepsini yiyorlar dedi. Neden önce meyve dedim. Çünkü dedi bağırsakları çalıştırır ve kabız olma riski çok düşer, bağırsakları gıdaya hazırlar dedi.. Ben de doktorun dediği gibi başlayacağım. Önce meyve ile. 10 gün Sonra yoğurt +meyve. Sonra sebze çorbasına başlayacağız. Elimde bi liste var. Fotoğraf paylaşıcam belki fikir edinmek isteyen olur Bizden böyle kızlar....

Bi de meyveyi cam rende ile rendeleyip, pütürüyle ver kaşıkla dedi.

Gayet iyi bu rahatligin. Benim kizim 7 yasinda 5 yasina kadar tum yemeklerini biz yedirdik ondan sonrada aksam bazen biz yediriyorduk taaki ali dogana kadar. Oglusta oyle olsun istemiyorum ama herkes o kadar karsiki artik korktum bide bakici onune kor ilgilenmez bogulur diye korkuyordum ama @nemesis guzel. aciklamis saolsun. Bende blw yapayim ama ben simdiye kadar kasikla verdim.

Henuz zaten tadim asamasindalar. Yani bugunr kadar çiğnemeden yutuyorlardi. Simdi ezmek cignemek sutten mamadan kati biseyi yutmayi ogrenmek durumundalar. Ilk zamanlar tepki vermeleri.normal. zamanla ogrenecekler.
Eline salatalik elma biber vs. Veriyorum bazilarini kopartip atiyor. Ama blw olarak yapmiyorum oyalansin damagini kasisin falan diye. Tam olarak nasil veriyorsunuz sebzeleri meyveleri yani menunuz nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…