2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence çok haklısın . Bir yere de verebilirsin kurbanı yardım kurumlarından birine en azından bence.

O
derece battiysa elbiseye gecmis olsun kosla cikarmadiysa sanmam ciksin daha

Benim oglan beni surunerek takip ediyor zaten. Acaba sadece yere attigimiz icinmi bu kadar hareketliler. Ayin 17sine 6 aylik olacak baya baya surunuyor hatta bazen totoyu kaldiriyor emeklemeye calisiyor

Canım kilo artışları giderek azalacak Ben 6.ayda 300-400 gram normal diye biliyorum Ha 200 için 100 gram az diceksin belki ama bebeğin çok hareketli ise normal olabilir.

Benim oglan beni surunerek takip ediyor zaten. Acaba sadece yere attigimiz icinmi bu kadar hareketliler. Ayin 17sine 6 aylik olacak baya baya surunuyor hatta bazen totoyu kaldiriyor emeklemeye calisiyor
Belki de canim ben hep yere yatirdim bebegi benimki de artik popoyu kaldirarak dizlerinin üstüne emeklemeye başladı. Cok komik ya daha minnaciklar ne ara büyüdüler:)))

Ayy onu hiç deme canım yaaa biraz tl vardı doları 4.8 olduğundan beri alayim almayayım diye kararsız kalıyorum düşer diye bekliyorum bugün bi baktım 7tl olmuş dolar şaka gibii
Biz elimizdeki dolarlari en basinda tl ye cevirmistik zaten ne kadar katkimiz olursa.. Ama valla sıkıntı çıkmaz insallah gidişat fena

Kizlar bizde bugun 6 aylik kontrole gittik. 400 gr almis 7000 kilo olmuşuz. 400 gr'a sevindim valla gecen ay 300 gr almisti. genel olarakta kilosu az zaten. ama doktorda dedi cok hareketli diye. ek gidayi konustuk dedim yemiyor agzini kitliyor diye. dedi zorla yedirmeyin sakin psikolojisi bozuluyormus. parmakla yedirmeyi dene dedi. hediye kavanoz meyva puresi vermisti evde deneyim bari dedim parmak yontemiyle bayagi yedi. ama tabii gecici sure icin yapilabilir bu yontem.

Evet canım ama acaba yanlış düşünen ben miyim diye fikir aliyim dedim bence de tepkimde haklıydım.
Bugün eşim sen kalbini bozdun ama parayi verirken babam sizin adınıza niyetlenirim keserken oğlum dedi diyor..Yani olmasi gereken oydu zaten ki onlarin gunahi olcakti..Tamam dedim uzatmayalim madem nasil olursa olsun Allah kabul etsin dedim

Belki de canim ben hep yere yatirdim bebegi benimki de artik popoyu kaldirarak dizlerinin üstüne emeklemeye başladı. Cok komik ya daha minnaciklar ne ara büyüdüler:)))
Bizim kız da sürekli şınav çekiyordu. 1,5 aydır şınav pozisyonundaydı. Yarmagül olacak diye korkuyordum. Bildiğin şınav çekiyordu. Ayak tırnaklarını 1 ay kadar kesmedim hiç. Sürekli kırılıyordu.yoğun uğraşlarım sonucu 2 haftadır dört ayak üstünde durup gidiyor. Ben de sürekli kucağı onaylamadığım için kendi debelene debelene işini görmeyi öğrendi

Canım kilo artışları giderek azalacak Ben 6.ayda 300-400 gram normal diye biliyorum Ha 200 için 100 gram az diceksin belki ama bebeğin çok hareketli ise normal olabilir.
Yaa evet aşırı hareketli ve gündüz uykusu 3 kez 15dk kalan bütün zamanlarda aşırı enerjik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…