2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım öncelikle Allah kurbaninizi kabul etsin. Eger aile bir araya gelince kalabalik oluyorsa birkac saat içinde hallolur bir sekilde idare edersin. Bence kurbaninizi söylemeniz daha mantikli. Zaten bebegin oldugu için senden fazla iş beklemezler. Kesip parcalama işinde kocan da rol alır zaten. Biz 4 ortak bir dana kesecez asıl ben napicam görümceler 4 cocukla geldi şimdiden. Bebegi elimden indirsem olmaz etleri kusbasi yapip paketleyip ondan sonra kaldiriyoruz tüm günümüzü alıyor. Yani ben de cok zorlanicam ama bebegimle ne kadar yapabilirsem o... Bence sen de hem kesip hem saklamaktansa açık açık söyleyin ne kadar yardım edebilirsen...

Parça parça yazıyorum ama.. Evet kp nin biz hallederiz oğlum demesi daha güzel olurmuş, haklısın canım. Ama bırak demiyorsa içine öyle siniyorsa kendi bileceği iş ve kendi hesap verecek, ayıp etmiş...

Evet durmuyorlar durdukları yerde artık Geçmiş olsun canım

Bizde kayinvalidemlerde kesiliyor kendileri yapıyorlar öyle gelmiş ayrı kestirince de bozulurlar.

Niye sakliyorsunuz ki anlamadim. Beraberce kestirdik deyin. Benim babam her sene bize annaneme alir birer koc hepimiz adina kestirir.
Danaya giriliyor ya 6 7 kişi..aslında saklamalarinın sebebi kayinvalidemlerin bu durumda girmemiş olmaları.neyse ben de uzattım sanırım Rabbim kabul etsin öyle ya da böyle sizinkini de canim sagol.. .

Ha bir de,. Siz kesime yardım etmeyeceksiniz ya, kimse konuşmasın neden diye bıt bıt bıt.. Ondan söylememeyi düşünmüştür belki. Bilmem.. Aklıma öyle geldi
Haklisin canım Sağol aslında ben böyle şeyleri sorun yapıcak biri değilim gerçekten ben saklanması olayina takıldım sanırım..Ve kesmiyormusunuz diye sorulmasina ve sorulunca da birsey diyememeye galiba.Ama onemli değil Allahım kabul etsin artık böyle birşey için vesvese yapmak daha çok zarar getircek bana.

Evet bu saatten sonra ben de söylenmesini isterim artık yardım da ederim açıkçası ama o zaman da kayinvalidemlerin girmediği ortaya çıkar diye istemiyorlar bence.Ben de bir şey demiyecegim allah kabul etsin sizinki de canim

Ne sacma siz giriyorsunuz ama kv ler girmis gibi görünsün diye sakliyorsunuz. Hayır kulu kandirirlar da Allah biliyor gerçeği çok saçma.

niye yasal değil isim anlayamadım.Işın karacanın kızının adıda mia mesela ona nasıl izin verdiler

ben o zamanki ayrıldığım erkek arkadaşımın numarasını yazıp netlogdan kadın hesabı açmış biriyim.Ne kadar arayan olduysa hattını kapattı garibim çok mutlu olmuştum ahahaha :)

Benimki daha ek gıdaya başlamadı ama o fileleri bende merak ediyorum onunla uğraşsın dursun mantıklı geliyor

Benimki daha ek gıdaya başlamadı ama o fileleri bende merak ediyorum onunla uğraşsın dursun mantıklı geliyor
LadyyB ben file kullaniyorum kızlar güvenli oluyor bir de bebek oyalaniyor onunla devamli agzina aliyor tat geldikçe. Ama altina leke tutmaz bir örtü serin her yeri mahvediyor

Kizlar simdi yeni gundemimizi aciyorum :)) disarida kullanilan mama sandalyeleri oldum olasi oralarin kirliligi beni eahatsiz eder normalde titiz birisi degilim camasir suyu kullanmam mesela ama onlar bana bi batiyo bugun oturrtun kiZimi muSlin bez orttum ustune ki agzina verdigim dis kasiyicilarini falan onun ustune koydu. Sonra dedim su mama sandalyesi ortuleri vardi kullan at anam ne pahaliymis onlar oyle yok tam geciyomus bilmemneymia kollari varmis bes tanesine 16 tl diyo en ucuz yer sonra bende madame coco da gezerken kullan at masa ortusu vardi indirime girmis 10 tanesi 20 tl onlardan aldim kolsa keser kol bile yaparim koca ortu deneyecegim bakalim zaten disarilara gidip yemek bile yiyemiyorum su alerji diyetinden de neyseee

Brn islak mendille silip geciyorum. O kadar da sey yapmamak lazim :)

niye yasal değil isim anlayamadım.Işın karacanın kızının adıda mia mesela ona nasıl izin verdiler
Bilmem acikcasi gidip sormadim nufur mudurlugune ama hem esim zaten begenmedi hemde ailedekiler izin verilmez filan dedi kaldi oyle
Fileyi ben kullanamadim. Wee nin ayni mantikta silikon olan zimbirtisi var ondan aldim. Efsus sevdi.

sareya canım bizim kv de benzer şekilde benden iş bekledi taaa aylar öncesinden söyledi hatta bunu. Daha ramazan ayı bile girmemişti düşün. Ben de yapamam demiştim. Biz şimdiye kadar onlarda hiç kurban kesmedik daha. Birlikte oturup akşama kadar et kesecekmişim. 2 tane oğlu var. Onlar yardım etsin, benim canım ne ki zaten bana ağır gelir o iş dedim. Sonuç olarak biz kv evinde kesmemeye karar verdik vekaleten bağış yapacağız.

Seninki bir de kendi hayrina sayacakmış ne güzel düşünmüş. Size kesmek düşer derken bizim adımıza kesmek düşer demek istemiş herhalde. Valla bizim çevrede durumu iyiyse kendinden ayrı bir de çocukları adina keserler. Bunu söyle bence sen kv kp tarafina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…