- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.861
aynen cnm bizimde oyleydi son zaman iyice bozuldu. bunlar kendilerini gelistiriyorlar her konuda.
cnm gerci 10 gunluk falan sanirim. cok kafaya takma ya bu sicaklarda etkiliyor bence herseylerini. hareketli olmalari da etkiliyor, bak gecen bizim doktora sordum gece surekli kalkiyor diye dediki sicaktan da olabilir odaya vantilator veya klima koyun. 3,4 gundur koyuyorum baska tarafa cevirerek vantilator, inanır misin dun gece kalkmadi.Kızlar asimiz oldu çok şükür huyshzljk her zaman var
24 temmuzda 7300 du İpek bugün sağlık ocağında üstle 7500 çıktı
Sağlık ocağında hep 100 150 fazla çıkar üstüyle ölçüm yaptıkları icin bu sebeple İpek hiç kilo almamis görünüyor
Canim sikildi baya :/
Evet ishal ve pisikte vardi bugun disin ucu gozuktu cok sukur sanirim 6 ay asisiyla denk gelince agir geldi hala hafif atesi varİshal pişik varsa dis kuzum şükür ki başka bsyi çıkmamış dis olsun yeter ki
İnsallah ağrısız sızısız atlatır yavrun
Ateşi bekleme mızmızlanıyorsa ageisi vardır carpol ver bacım
Cok sukur iyi cnm simdide dis sancisi cwkiyoruzÇok geçmiş olsun canımnasıl şimdi kuzu?
Canım bence kiloya takma, bizim de 5 ay bitti bugün 7 kilo olmuştur, geçen ay 6300 dü. Aylık 750-800 gr falan alıyor. Kızlar bir yaşında olup 8-9 kilo olan bebekler var ve doktor sadece zayıf diyor gayet sağlıklı. Şu an 6 kilo da olsa takmam ben. Kilo demek sağlık demek değil. En önemlisi sağlık. Bence boşuna üzme kendini canım.ya kizlar sizin bebekler cok mu tombis bizimki mi cok ufak kalmis 8,9 kilolardan bahsediyorsunuz. tamam efsun genetik boyuda uzun onu saymiyorum :) , bizimki en son 6600 du 5. ay kontrolünde, 6.ay kontrolune gitcez yakinda ama yine fazla kilo almamis bence. takmiyordum böyle seyleri ama suan birde ek gidaya gectik de kilo alir diye sevinmistim. hicbirsey yemiyor gibi nerdeyseondan da moralim bozuk acikcasi. aksan pirincunundan mama yaptim icine armut muz rendeledim. agzini kilitledi ustu basi batti birsey yemedi.nasil kilo alacak bilmiyorum.
Benimki de 5 ay kontrolunde 6600 idi canım haftaya asimiz var bakalim son durum ne. Ben kilo almasina falan degil de aç kalmasina çok takiyorum ek gidalara ilk basta çok tepki verse de sanırım artik alismaya basladi insallah toparlarlarya kizlar sizin bebekler cok mu tombis bizimki mi cok ufak kalmis 8,9 kilolardan bahsediyorsunuz. tamam efsun genetik boyuda uzun onu saymiyorum :) , bizimki en son 6600 du 5. ay kontrolünde, 6.ay kontrolune gitcez yakinda ama yine fazla kilo almamis bence. takmiyordum böyle seyleri ama suan birde ek gidaya gectik de kilo alir diye sevinmistim. hicbirsey yemiyor gibi nerdeyseondan da moralim bozuk acikcasi. aksan pirincunundan mama yaptim icine armut muz rendeledim. agzini kilitledi ustu basi batti birsey yemedi.nasil kilo alacak bilmiyorum.
Geçmişler olsun, iyileşsin çabucak kuzum.Yine gittik cnm doktora idrar temiz bogaz kulak ciger temiz disten diyorlar 2 gundur harap oldu yavrum istahsiz huzursuz atesli
Geçmiş olsun kuzum diş gorunduyse yenisi gelene kadar rahat edersiniz artık. Bizim henüz görünmedi ben hala kehribar alacam...Evet ishal ve pisikte vardi bugun disin ucu gozuktu cok sukur sanirim 6 ay asisiyla denk gelince agir geldi hala hafif atesi var
O neydi kizBugün menüde pazı yaprağı pirinç havuç ve patatesli az kuru naneli saçma bir çorba varbebek yemezse iş bana düşecek
Ya ben İstanbul a geldim sayılır ama eşim adana da iki gün daha kalacağız gibi şimdilik böyle dediAaa super olur haberleselim mutlaka :) ozlediim iraz kusumu operim :)
Ben de sizi özledimAaa super olur haberleselim mutlaka :) ozlediim iraz kusumu operim :)
Çok ve boş konuşanları :) kürek de getirOooo alirim bir dal kimi dovuyoruz
Soyleyek o bize gelsinYa ben İstanbul a geldim sayılır ama eşim adana da iki gün daha kalacağız gibi şimdilik böyle dediboşuna erken dönmüş oldum, @Kaan-merve ile de görüşebilirdik yarın Neyse... Kısmet ..
Anlastik haberini bekliyorum :)Ben de sizi özledim5.ay kontrolüne perşembe gideceğiz. Ordan Eskişehir e gelebiliriz. Haber veririm canım
Canım Akhisar daydım memlekette, arkadaşımla görüştük. Çok tatlı bi kızı var prematüre doğmuştu iki ay erken. Şimdi 3 yaşında. İlk altı ay sağdı verdi. Emiyordu risklibbir doğumdu zaten. Şevval beni 6 ay sonra emmeye başladı dedi. Normal emmeye başlamış yavru. Bu arada bebekken baya hızlı toparlamıştı. Tombik bile sayılırdı ama şimdi çok zayıf . 12 kg. 3 yaşında. Yani kilolu bebek de sonradan zayıf olabiliyor ve zayıf olan da kilolu. Kilo değil sağlık diyorum yine ve yine ..Dün biz de bu konuyu konustuk canim. Hala süt geliyor ama cok çıkacağını zannetmem 10 günden fazla oldu sanirim vermeyeli.. Bu süt konusu hep canımı acitiyor malesef....
Emiyordu yazmış gerizekalı sözlük EMMİYORDU olacakCanım Akhisar daydım memlekette, arkadaşımla görüştük. Çok tatlı bi kızı var prematüre doğmuştu iki ay erken. Şimdi 3 yaşında. İlk altı ay sağdı verdi. Emiyordu risklibbir doğumdu zaten. Şevval beni 6 ay sonra emmeye başladı dedi. Normal emmeye başlamış yavru. Bu arada bebekken baya hızlı toparlamıştı. Tombik bile sayılırdı ama şimdi çok zayıf . 12 kg. 3 yaşında. Yani kilolu bebek de sonradan zayıf olabiliyor ve zayıf olan da kilolu. Kilo değil sağlık diyorum yine ve yine ..
Bence saçma değil. Canım bile çekti. Afiyet olsun yavruya. Ellerine sağlık..Bugün menüde pazı yaprağı pirinç havuç ve patatesli az kuru naneli saçma bir çorba varbebek yemezse iş bana düşecek
Bugün menüde pazı yaprağı pirinç havuç ve patatesli az kuru naneli saçma bir çorba varbebek yemezse iş bana düşecek
Yapmadigim şebeklik kalmiyor zaten onu da yapiyorum :) ama artik acilmaya basladi daha iyi yiyor eskiye nasaran darisi başina :)cnm dun okudum ek gida icin, bebege yedireceginiz seyi siz de karsisinda tabaga koyup yiyin cok guzelmis diyin diye yaziyordu. ( tabi bu akilli bidiklarda ise yararmi bilmiyorum! ) gurmebebek.com diye bir site tavsiye ederim.
Sagol kuzum valla güzel koktu pazi yapragi şimdi yedirdim sorunsuz bir kase yedi ben şokBence saçma değil. Canım bile çekti. Afiyet olsun yavruya. Ellerine sağlık..
Aynen canım kilo degil hep diyorum zaten saglikli olsun karni tok uyusun duzenli bir beslenmesi olsun ama zayif olsa da olur. Zaten bizim bebegin ileride zayif olma gibi bir ihtimali yok babasi 100 kilonun üzerinde ben hamile kaldigimda 68 kiloydum. Ve iki taraf ailelerimiz de hep kilolu. Kilonun iyi bişey olmadigini yasayarak biliyoruz önce sağlık..Canım Akhisar daydım memlekette, arkadaşımla görüştük. Çok tatlı bi kızı var prematüre doğmuştu iki ay erken. Şimdi 3 yaşında. İlk altı ay sağdı verdi. Emiyordu risklibbir doğumdu zaten. Şevval beni 6 ay sonra emmeye başladı dedi. Normal emmeye başlamış yavru. Bu arada bebekken baya hızlı toparlamıştı. Tombik bile sayılırdı ama şimdi çok zayıf . 12 kg. 3 yaşında. Yani kilolu bebek de sonradan zayıf olabiliyor ve zayıf olan da kilolu. Kilo değil sağlık diyorum yine ve yine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?