- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.881
Ben kereviz pişen evde duramam ama ogluma kerevizli corba yapacam ben yemedim guzuuum sen ye dicemO neydi kiz
Ben corba icemem hicbi mercimek bi sut bide yogurt o kadar bide kasari bolsa ve annem yaptiysa domates
Niye 2 bacak 1 kol. Ne asisi yaptilar ki. Bizim hepsi bacaklardandi.KIzlar
6 . Ay aşılarımız yapıldı. 2 bacak bir kol ve bir ağızdan damla. Canı çok yandı bı sefer sanırım hemşirenin eli ağırdı biraz. Hrçen ayla kilomuz aynı hiç kilo almamış. Boyda aynı çıktı canım sıkıldı biraz
Canım baktım şimdi karma aşı çocuk felci promokok bi de hepatit b yapılmış. Acaba bu promokok mu koldan yapıldıNiye 2 bacak 1 kol. Ne asisi yaptilar ki. Bizim hepsi bacaklardandi.
Bizimde 3 bacaktan yapildi cnmBilmiyorum ki canım sağlık ocagından aradılar 6 ay alıları var diye kıldan yapılmıyır muydu içime kurt düştü yanlış mı yaptıkar
Cnm efsunun durumu nasil bu asi bize agir geldi disle beraber oluncaNiye 2 bacak 1 kol. Ne asisi yaptilar ki. Bizim hepsi bacaklardandi.
Insaallah cnm sagolGeçmişler olsun, iyileşsin çabucak kuzum.
Belki koldanda yapiliyordur cnm benim bilgim yok ara sor istersenYa neden koldan yaptı yanlış mı yaptı acaba korkmaua başladım ne yapsam
Evet bizde de aynilar ama hepsini bacaktan yaptilar. Belki sizde birini koldan yapmislardir bir bacaga iki asi olmasin diye.Canım baktım şimdi karma aşı çocuk felci promokok bi de hepatit b yapılmış. Acaba bu promokok mu koldan yapıldı
Efsun huzursuz oldu baya. Havuza bile girmedi cumartesi normalde derslere bayilir. Ama ates filan yapmadi neyseki.Cnm efsunun durumu nasil bu asi bize agir geldi disle beraber olunca
Sanmam bence cok olmasin diye birini kol yapti. Yinede ara sor istersen.Ya neden koldan yaptı yanlış mı yaptı acaba korkmaua başladım ne yapsam
Canım sağlık ocagı kapanmış içime kurt düştü malesef çok sorumsuz insanlar çalışıyor çoğu yerde. Zayen aşıdan iğneden oldum olası çok korkarım. Eşimi aradım tanıdık bir doktra ulaşmaya çalışacagızEvet bizde de aynilar ama hepsini bacaktan yaptilar. Belki sizde birini koldan yapmislardir bir bacaga iki asi olmasin diye.
Efsun huzursuz oldu baya. Havuza bile girmedi cumartesi normalde derslere bayilir. Ama ates filan yapmadi neyseki.
Sanmam bence cok olmasin diye birini kol yapti. Yinede ara sor istersen.
O kadar telas yapma bence asi isimleri dogru. Neticede kas ici asilar ve bacakta da kas var kolda da. Bir bacaga 2 asi cok olur diye hepatiti koldan yapmistir diye dusunuyorum.Canım sağlık ocagı kapanmış içime kurt düştü malesef çok sorumsuz insanlar çalışıyor çoğu yerde. Zayen aşıdan iğneden oldum olası çok korkarım. Eşimi aradım tanıdık bir doktra ulaşmaya çalışacagız
Doktor olacak hatunsun:)) yine diyom hep diyom çok şey öğrendim senden allah razı olsun. Tanıdık doktora sorduk o da senin dediğini dedi hepatiti koldan yapmış olanilir dedi:) toplam 3 iğne yapıldı bi de ağızdan damla sayı aynı oldugu için ben de rahatladım en azından fazla bir alı yok diyorumO kadar telas yapma bence asi isimleri dogru. Neticede kas ici asilar ve bacakta da kas var kolda da. Bir bacaga 2 asi cok olur diye hepatiti koldan yapmistir diye dusunuyorum.
Ahahas zaten doktor olmak cok istiyordum ama matematigim ilk okul 4 seviyesinde kalinca olmadiDoktor olacak hatunsun:)) yine diyom hep diyom çok şey öğrendim senden allah razı olsun. Tanıdık doktora sorduk o da senin dediğini dedi hepatiti koldan yapmış olanilir dedi:) toplam 3 iğne yapıldı bi de ağızdan damla sayı aynı oldugu için ben de rahatladım en azından fazla bir alı yok diyorum
Sen bizim dokotrumuzsun. Ordinaryusumuzsun:))Ahahas zaten doktor olmak cok istiyordum ama matematigim ilk okul 4 seviyesinde kalinca olmadi
Demek ki senin ki yemek seviyormuş bacımYok kuzum yanlış anlayacak bişey yok. Ya benim bebek dogdugundan beri hep beslenme problemi yasiyor. Bak mesela tatildeyken sadece biberon ile besledim ve 4 saatte bir sadece 30 cc alıyordu. Bu ne demek yahu yeni dogan bebek bile daha cok besleniyor. Ve hiç üstüne gitmedim sayilir. Bir iki kez sadece 90 cc ye tamamladim kaşıkla zar zor yedirerek. Ama corbayi daha iyi yiyor en azindan karni tok olunca ben de hayata daha iyi konsantre oluyorum. Hayatta yogurda alıştırmam dedim dün ilk defa verdim koca bir kase keçi yogurdu yedi. Kaynvalidem yeter kızım kusar sonra dedi. Anne iştahlı bebek nasil yer merakımdan yediriyorum hep eziyet cektik beslenirken dedim. Çok şükür bünyesi olumsuz tepki vermedi yogurda artik onu da vereceğim hem de bursanin bir ucundan siparis veriyorum dogal olsun diye. Yani nasil yıprandigimi bilsen bana çok görmezsin. Tabi ki hep önceden tattirdim bekledim daha sonra öğün olarak vermeye başladım. Simdilik istahinin yavas yavas açıldığını görmek ek gidaya gecmemin doğru bir adım oldugunu hissettiriyor bana
Seni öyle iyi anlıyorum ki 5 aydır sürekli teklif etmekten ben yoruldum ama o reddetmekten yorulmadı. Ya herseyi emen çocuk beni emmiyo. Psikolojik olarakda çok yıprandım. Zaten kucaktan inmiyo sürekli sağmam çok zor e sütüm sürekli azalıyo. Ve artık süt sağmak bana işkence gibi. Sırf bu yüzden bende tadımlara şimdiden başladımYok kuzum yanlış anlayacak bişey yok. Ya benim bebek dogdugundan beri hep beslenme problemi yasiyor. Bak mesela tatildeyken sadece biberon ile besledim ve 4 saatte bir sadece 30 cc alıyordu. Bu ne demek yahu yeni dogan bebek bile daha cok besleniyor. Ve hiç üstüne gitmedim sayilir. Bir iki kez sadece 90 cc ye tamamladim kaşıkla zar zor yedirerek. Ama corbayi daha iyi yiyor en azindan karni tok olunca ben de hayata daha iyi konsantre oluyorum. Hayatta yogurda alıştırmam dedim dün ilk defa verdim koca bir kase keçi yogurdu yedi. Kaynvalidem yeter kızım kusar sonra dedi. Anne iştahlı bebek nasil yer merakımdan yediriyorum hep eziyet cektik beslenirken dedim. Çok şükür bünyesi olumsuz tepki vermedi yogurda artik onu da vereceğim hem de bursanin bir ucundan siparis veriyorum dogal olsun diye. Yani nasil yıprandigimi bilsen bana çok görmezsin. Tabi ki hep önceden tattirdim bekledim daha sonra öğün olarak vermeye başladım. Simdilik istahinin yavas yavas açıldığını görmek ek gidaya gecmemin doğru bir adım oldugunu hissettiriyor bana
aynen cnm bizimde oyleydi son zaman iyice bozuldu. bunlar kendilerini gelistiriyorlar her konuda.
Canim sikildi baya :/
Çok gedmis olsun kuzum biz de pişik oldukEvet ishal ve pisikte vardi bugun disin ucu gozuktu cok sukur sanirim 6 ay asisiyla denk gelince agir geldi hala hafif atesi var
Peki kuzum uyaniyor muydu açlıktan kilosu da iyi senin pasanin aslında o kadar az cx almasına rağmenBenimki de 5 ay kontrolunde 6600 idi canım haftaya asimiz var bakalim son durum ne. Ben kilo almasina falan degil de aç kalmasina çok takiyorum ek gidalara ilk basta çok tepki verse de sanırım artik alismaya basladi insallah toparlarlar
Bizimdi kilo yok 12 gundur xabum sıkkın benim de geçmiş olsunKIzlar
6 . Ay aşılarımız yapıldı. 2 bacak bir kol ve bir ağızdan damla. Canı çok yandı bı sefer sanırım hemşirenin eli ağırdı biraz. Hrçen ayla kilomuz aynı hiç kilo almamış. Boyda aynı çıktı canım sıkıldı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?