• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende prima kullanıyorum ama geçen gün popoda toplu iğnenin arkası kadar jel şeyler gördüm. Hem de prima Çok iz yapmaya başladı. şimdi evdeyken komili kullanıyorum. Prima dan daha büyük ve daha rahat. aklında bulunsun

Bende prima kullanıyorum ama geçen gün popoda toplu iğnenin arkası kadar jel şeyler gördüm. Hem de prima Çok iz yapmaya başladı. şimdi evdeyken komili kullanıyorum. Prima dan daha büyük ve daha rahat. aklında bulunsun
Geceri filan seventh generation kullaniyorum. Yada uzun sure disarda kalacaksam sg kullaniyorum. Primayi evde kullaniyorum sik degistiririm diye. Bende de oluyor o jeller. Silikon gibi. Akriflesen jel sistemi falan filan sacmaladi prima.

Son düzenleme:
ya kizlar sizin bebekler cok mu tombis bizimki mi cok ufak kalmis 8,9 kilolardan bahsediyorsunuz. tamam efsun genetik boyuda uzun onu saymiyorum :) , bizimki en son 6600 du 5. ay kontrolünde, 6.ay kontrolune gitcez yakinda ama yine fazla kilo almamis bence. takmiyordum böyle seyleri ama suan birde ek gidaya gectik de kilo alir diye sevinmistim. hicbirsey yemiyor gibi nerdeyse :KK43: ondan da moralim bozuk acikcasi. aksan pirincunundan mama yaptim icine armut muz rendeledim. agzini kilitledi ustu basi batti birsey yemedi.nasil kilo alacak bilmiyorum. :(

Gittigimiz ortopedist surekli boyle ise mutlaka uzmana gostermekte fayda var dedi. Efsun oyle yapmak istedogi icin yapiyormus ama kas zayifligi kisaligi vs ihtimalini elemek gerekiyormus. Cunku boyke bir sey varsa simdiden onlemini almak laizmmis.
bunu duyduğuma üzüldüm bizim kız da ayak baş parmakları hep ayrık sorun olduğunu düşünmemiştim ama hic:KK43:

Biz İpek ateslendoginde baktık şurupla düşmüyor gittik o zaman doktora dedik dis sandık baktık düşmüyor geldik dişin ateşi 40 a çıkmaz ve ates düşürücü alınca düşer düşmeyen vi ates varda enfeksiyondur iyi ki getirmişsiniz dedi cunku İpek’in ates 38.5 dan carpol vermemize rağmen 37.9 a ancak inmişti normalde 3 saat sonra 36.5 falan düşmesi lazım mis
Yine gittik cnm doktora idrar temiz bogaz kulak ciger temiz disten diyorlar 2 gundur harap oldu yavrum istahsiz huzursuz atesli

Bence 4 al 4 numaralar buyuk oluyor 12 kiloya kadar mi ne. Efsun daha 8 kilo zaten artik az az kilo alicaklar
4 sanki pek rahatbdegil gibi geliyor bubaralar. Bakayim 4+ alayim olmazsa bir daha 4 alirim.
bunu duyduğuma üzüldüm bizim kız da ayak baş parmakları hep ayrık sorun olduğunu düşünmemiştim ama hic:KK43:

Uzulmd yahu illaki sorun olacak anlamina gelmiyor. Bak efsunda sorun cikmadi cani oyle istiyormus. Bir hastaneye gittiginizde ortopediye görünürsünüz olmazsa icin rahat eder.

ya kizlar sizin bebekler cok mu tombis bizimki mi cok ufak kalmis 8,9 kilolardan bahsediyorsunuz. tamam efsun genetik boyuda uzun onu saymiyorum :) , bizimki en son 6600 du 5. ay kontrolünde, 6.ay kontrolune gitcez yakinda ama yine fazla kilo almamis bence. takmiyordum böyle seyleri ama suan birde ek gidaya gectik de kilo alir diye sevinmistim. hicbirsey yemiyor gibi nerdeyse :KK43: ondan da moralim bozuk acikcasi. aksan pirincunundan mama yaptim icine armut muz rendeledim. agzini kilitledi ustu basi batti birsey yemedi.nasil kilo alacak bilmiyorum. :KK43:
Bence kilosu iyi cnm. Benimkinin de boyu kısa galiba :)))) Allah sağlık versin de napalım.

Bu arada dun yazmismiydim bilmiyorum efsunun ilk olarak son cikmasi gereken sag ust azi disi cikiyor :) cocugum dogustan tersti hala ters nalet :)

Asilarimizida olduk. Artik aciyan allah bana acisin :)
Lan nalet diye diye nalet edecen çoconu. Evrene gönderdin nalet diye o da sana gönderiyo bak :)
8 kilo tam efsun suan.
Efsun 8 kiloysa merve 7 kilo bile olamaz. Yarın aşıya götüreceğim 7 nin üzerinde derse markette tarttıracağım bide ;)
Ben sleepy kullanıyorum çoook memnun kaldım. Tabi pamuklu olunca ıslaklığı hissettiyordur. Mervede sıkıntı yapmadı. Primanın kokusu baydı beni. Gerek yok parfümlü beze defim.

Efsun un boyu uzun diye hatırlıyorum. O yüzden küçük geliyo gibi hissedebilirsin. Prima mı kullanıyorsun?
O jeller yazdan dolayı buharlaşıp dökülüyor cabim aktif bebede de oldu premiumda da oluyor bende fileden taşıyor bende onu sevmiyorum ya pipodan jel temizliyorum resmen

ya kizlar sizin bebekler cok mu tombis bizimki mi cok ufak kalmis 8,9 kilolardan bahsediyorsunuz. tamam efsun genetik boyuda uzun onu saymiyorum :) , bizimki en son 6600 du 5. ay kontrolünde, 6.ay kontrolune gitcez yakinda ama yine fazla kilo almamis bence. takmiyordum böyle seyleri ama suan birde ek gidaya gectik de kilo alir diye sevinmistim. hicbirsey yemiyor gibi nerdeyse :KK43: ondan da moralim bozuk acikcasi. aksan pirincunundan mama yaptim icine armut muz rendeledim. agzini kilitledi ustu basi batti birsey yemedi.nasil kilo alacak bilmiyorum. :KK43:
Kuzum biz 6. Ay kontrolünde 7300 duk bizim bebeler senin bebeden 1 ay önde 1 kilo fark olmadı normal ki Doğum kilosu da fark ediyor burda
Kiloya takılma doktor normal diyorsa sikinti yoktur ki her şeyin bası sağlık yeter mi sağlıklı olsunlar

Yine gittik cnm doktora idrar temiz bogaz kulak ciger temiz disten diyorlar 2 gundur harap oldu yavrum istahsiz huzursuz atesli
İshal pişik varsa dis kuzum şükür ki başka bsyi çıkmamış dis olsun yeter ki
İnsallah ağrısız sızısız atlatır yavrun
Ateşi bekleme mızmızlanıyorsa ageisi vardır carpol ver bacım

Lan nalet diye diye nalet edecen çoconu. Evrene gönderdin nalet diye o da sana gönderiyo bak :)

Efsun 8 kiloysa merve 7 kilo bile olamaz. Yarın aşıya götüreceğim 7 nin üzerinde derse markette tarttıracağım bide :KK66:
Ben sleepy kullanıyorum çoook memnun kaldım. Tabi pamuklu olunca ıslaklığı hissettiyordur. Mervede sıkıntı yapmadı. Primanın kokusu baydı beni. Gerek yok parfümlü beze defim.
Aktif bebe denedin mi o cok kokmuyor.
La ben nalet yapmadim o naletlesiyor :D anasinin kizi cunku :D

ayyy evet o bendede oldu büyük tuvaletim geldi tuvalet nerede dedim gel gel doğum başladı dedi çatala aldılar hemen.Ikın dediler ama büyük tuvaletim var dedim o geliyor dedim,sen öyle sanıyosun doğum o ıkın dedi dr,bi ıkındım dontorun önüne s... tım:skandal:tanıdık dr du çok utandım ama gayet normal karşıladı olur böyle normal dedi sildi attı hemen:KK57:
Oyyss.. Hadi geçmiş olsun. Anaya ayıp günah yok ya ben de o çatala gelince aştım :))
Haftasonu yoğun geçti giremedim. 3 gün geriden geliyorum, bekleyin ;)

süt kaynarken canım kaynama sıcaklığında:KK45: 1lt süte yarım limon sıkılıyor.daha sonra hemen kesiliyor süzgeçten süzüyorsun peynir üstte kalıyor alta suyu geçiyor onlarıda küp poşetlere koyup buzluğa atıyorum çorbalarına koyacağım sonra onları çok faydalıymış kalsiyum kaynağıymış.
Vuhuuu... Süpermiş. Kolay da sanki. Çok teşekkür ederim ;)

Back