2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Seninki huyluymuş gız. Zor valla. Her türlü zor. Dışarda emzirmek zor zanaat bi de çocuk kasıyosa uyy .. Hadi 1 yaşına falan gelsinler de, koşup oynayalım, normal insan yemeği yedirelim bari. Az kaldı bacım yarısı bitti bile, sabır....

Kizlar biz ciktik doktordan. Sorun yokmus efsunda. Normalde bir bebek surekli boyle yaparsa mutlaka muayene isteriz. Kas kisaligi vs oldugu icin mi boyle yapiyor diye. Ama sizinkin de sorun yok cani oyle yapmak istiyor dedi.
Oh hadi geçmiş olsun. Çok sevindim canım.
Bu arada ben İstanbul a. Dönüyorum şimdi, yarın akşam eşim Eskişehir e gidecek, ben de gelebilirim gibi. Şimdilik sadece ihtimal

Çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi kuzu?

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin yavruya...

Ben dikey yatırıyorum, sabah yatay buluyorum, 90 derece ve neredeyse 180 dereceyi zorlayacak. Bazen dönerek kendini uyandırıyor... Zor bu işler zoooor...

Gözün aydın canım Sevindim.

O üç kuruş için çocuğunu bıraktı bilmemne diyenler var ya... Basklfvvv bööö ckmndf ggg diye garip sesler çıkarıp cevap vereceksin. Yani g. Tüm gibi lafa g. Tüm gibi cevap. Çok mu biliyosun ve sen kimsin? Ben de çocuğuma bakmak için iki sene çalışmıcam ama imkanım olmasa bal gibi de çalışacaktım. Herkesin imkan koşul vs olayları farklı. Bu çok bilenlerin dudaklarını büzmek istiyorum. Bi de başlarına gelsin de görsünler istiyorum. Bi de penguenler ölmesin :)

Pandalarda olmesin. Birde hayırdır noldu

Canım cildine ıslak mendil değdirmemeye çalış, dışarda ben de kullanıyorum bazen ama imkanım varsa hemen suyla geçiyorum üstünden. Bize bile çok zararlıymış ki bebek cildi... Çok geçmiş olsun. En azindan bulmuşsun sorunun kaynağını.

dogru söylüyorsun cnm Allah hastalik vermisin. iste insan bazen evhamlaniyor birde bu ek gida olayi da hepimizin canini sıktı biliyosun bizimkiler ek gidayi protesto ediyorlar ondan da moralim bozuldu dun.

Kızlar asimiz oldu çok şükür huyshzljk her zaman var
24 temmuzda 7300 du İpek bugün sağlık ocağında üstle 7500 çıktı
Sağlık ocağında hep 100 150 fazla çıkar üstüyle ölçüm yaptıkları icin bu sebeple İpek hiç kilo almamis görünüyor
Canim sikildi baya :/

Yok kuzum yanlış anlayacak bişey yok. Ya benim bebek dogdugundan beri hep beslenme problemi yasiyor. Bak mesela tatildeyken sadece biberon ile besledim ve 4 saatte bir sadece 30 cc alıyordu. Bu ne demek yahu yeni dogan bebek bile daha cok besleniyor. Ve hiç üstüne gitmedim sayilir. Bir iki kez sadece 90 cc ye tamamladim kaşıkla zar zor yedirerek. Ama corbayi daha iyi yiyor en azindan karni tok olunca ben de hayata daha iyi konsantre oluyorum. Hayatta yogurda alıştırmam dedim dün ilk defa verdim koca bir kase keçi yogurdu yedi. Kaynvalidem yeter kızım kusar sonra dedi. Anne iştahlı bebek nasil yer merakımdan yediriyorum hep eziyet cektik beslenirken dedim. Çok şükür bünyesi olumsuz tepki vermedi yogurda artik onu da vereceğim hem de bursanin bir ucundan siparis veriyorum dogal olsun diye. Yani nasil yıprandigimi bilsen bana çok görmezsin. Tabi ki hep önceden tattirdim bekledim daha sonra öğün olarak vermeye başladım. Simdilik istahinin yavas yavas açıldığını görmek ek gidaya gecmemin doğru bir adım oldugunu hissettiriyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…