- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 23
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.841
Seninki huyluymuş gız. Zor valla. Her türlü zor. Dışarda emzirmek zor zanaat bi de çocuk kasıyosa uyy .. Hadi 1 yaşına falan gelsinler de, koşup oynayalım, normal insan yemeği yedirelim bari. Az kaldı bacım yarısı bitti bile, sabır....Biberon ilk zamanlar emmedifi icin aldı mecbur kalmadıkça bir oli defa hastaneye gidince verdim bir de gecem şutum azaldı öyle verdim yoksa meme reddinden dolayı vermiyorum korkuyorum yine alışır diye
Eşime devrediyorum sorun zaten yardım alamamam vs degil sorun İpek’in emmesi
Örtüyle emmiyor dışarda emmiyor emzirme odasında emerse biri yoksa zor bela
Arabada emiyor bi oda gittiğimiz yerden kalk git araba bazen Zor oluyor ve biri benle gelmek zorunda oluyor
Sürekli memeyi ağzına sokma emzirmeye çalışmak beni yordu
Ben dışarı çıkıyorum İpek’le Esimle de çıkıyoruz beni yoran emmesi zor bela ağzına sokmam memeyi atması zor bela tekrar sokmam örtüyle emmiyor dışarda emmiyor
Hadi emmBen diyelim uyudu aç uyuyor üzen bunlar saatlerde emmesk ve saatler geçse bile gine zor bela memeyi emmesk
İpek’in de elleri sürekli kapalı vurma yaptığında acıyor elini oynayacağında acıyor ama başka zaman kapalı bende diyorum çocuk hep gergin mi merak ediyordum acaba bizim ki normal mi
Kanguruda emzirmem imkansız
Cunku benim meme 95 ve sarkık İpek’in kafa boynumda oluyor yabi fiziki açıdan imkansız emzirmem memeyi yukarı ceksem asagiya kayar hadi kaymadı kocaman toplanır yıkarsa hadi toplansın diye gerdirdim diyelim kanguruya o zaman İpek asagiya iner zaten ben ağzına verip tutuyorum cunku sarkık olduğundan uç çok asagiya bakıyor İpek tutsa bile memenjnaltında kalıyor yüzü
Gezme tozma eşimin yardım etmesi sikinti degil de sıkıntı
İpek’i beslemeye çalışmaktasın yoruldum
Oh hadi geçmiş olsun. Çok sevindim canım.Kizlar biz ciktik doktordan. Sorun yokmus efsunda. Normalde bir bebek surekli boyle yaparsa mutlaka muayene isteriz. Kas kisaligi vs oldugu icin mi boyle yapiyor diye. Ama sizinkin de sorun yok cani oyle yapmak istiyor dedi.
Ay 6 yolun yarisi ederSeninki huyluymuş gız. Zor valla. Her türlü zor. Dışarda emzirmek zor zanaat bi de çocuk kasıyosa uyy .. Hadi 1 yaşına falan gelsinler de, koşup oynayalım, normal insan yemeği yedirelim bari. Az kaldı bacım yarısı bitti bile, sabır....
Aaa super olur haberleselim mutlaka :) ozlediim iraz kusumu operim :)Oh hadi geçmiş olsun. Çok sevindim canım.
Bu arada ben İstanbul a. Dönüyorum şimdi, yarın akşam eşim Eskişehir e gidecek, ben de gelebilirim gibi. Şimdilik sadece ihtimal
Bu gıdaları da bebek olayına iyi bağladılar he. Daha ne çeşitler var acaba. İlk defa duydum kız bu çeşidi :)Kalin brbek makarnalari var kuzum kalem gibi eliyle tutup yiyor damagiyla eziyor.
Çok geçmiş olsun canımKizlar dun gece bizim kiz cok aglayinca yanima almistim en son saat 6.30da emzirdim sonra bayilmisim uykusuzlultan bizim kiz kut diye dustu yataktan kalorifere yuzu carpmis yuzu morardi kizimin.cok asiri hareketli yatakktanda iki eliyle cekistirip oturuyo surekli napicam ben bu kizla
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin yavruya...Cok geçmiş olsun canm insallah isiliktir diyelim bnmkininde atesi yok cok şükür oynuyo guluyo agzindada bsy yok kollarda bacaklarda var pazartesi baslamisti bn isilik sandim doktorda atesi olmadigi surece burda igneye falan gerek yok diye ilac verdi bugun icirdim insallah cabuk gecer ya
Ben dikey yatırıyorum, sabah yatay buluyorum, 90 derece ve neredeyse 180 dereceyi zorlayacak. Bazen dönerek kendini uyandırıyor... Zor bu işler zoooor...Valla besikte firildak gibi donuyor. 360nderece her yone donebilme kabiliyeti var. Ve surekli yuz ustu yatiyor. Baya bildigin surati gomup oyle uyuyor. Once duzeltiyordum ama baktim ben duzeltiyorum o gomuyor serbest biraktim.net7cede rahatsiz olsa duzeltir kendini. Oyle umuyorum en azindan.
Gözün aydın canım Sevindim.Kızlar bir şey daha tecrübe edindim. Şimdi benim oğlan midesinden habersiz bir minnoş oldugu icin hiç yemiyordu mama süt falan. Dolayisiyla bir haftaya kadar kaka yapmadığı oluyordu doktora götürüp fitil veriyorduk ama bagırsaklari boş çıkıyordu. Ek gıdalara gectigimizden beri her gün kaka yapmaya başladı sanırım artık benim bebem de normal çok mutluyum evim her gün b..k kokuyor
Pandalarda olmesin. Birde hayırdır nolduO üç kuruş için çocuğunu bıraktı bilmemne diyenler var ya... Basklfvvv bööö ckmndf ggg diye garip sesler çıkarıp cevap vereceksin. Yani g. Tüm gibi lafa g. Tüm gibi cevap. Çok mu biliyosun ve sen kimsin? Ben de çocuğuma bakmak için iki sene çalışmıcam ama imkanım olmasa bal gibi de çalışacaktım. Herkesin imkan koşul vs olayları farklı. Bu çok bilenlerin dudaklarını büzmek istiyorum. Bi de başlarına gelsin de görsünler istiyorum. Bi de penguenler ölmesin :)
Canım cildine ıslak mendil değdirmemeye çalış, dışarda ben de kullanıyorum bazen ama imkanım varsa hemen suyla geçiyorum üstünden. Bize bile çok zararlıymış ki bebek cildi... Çok geçmiş olsun. En azindan bulmuşsun sorunun kaynağını.Galiba buldum gibi göz çevresinde çok az bugün her mama dan sonra ıslak mendil yerine sürekli yıkadım ve azaldı galiba ıslak mendil iyi gelmedi. Sonradan alerji olması tuhaf geldi bana tatile gittik orda sıcaktan bi başladı bide sürekli salya akıyo kararsız kaldım. Doktora gidince kan felan mı alırlar fikri olan var mı semt polikinliğine götürcem çünkü eğer öyleyse başka hastaneye giderim
Sinirlendim :) klavye kahramanlığı yapıyorum, rahat bırakPandalarda olmesin. Birde hayırdır noldu
Oooo alirim bir dal kimi dovuyoruzSinirlendim :) klavye kahramanlığı yapıyorum, rahat bırak
Amin cok teşekkür ederim kuzum cok saolÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin yavruya...
dogru söylüyorsun cnm Allah hastalik vermisin. iste insan bazen evhamlaniyor birde bu ek gida olayi da hepimizin canini sıktı biliyosun bizimkiler ek gidayi protesto ediyorlar ondan da moralim bozuldu dun.Kuzum biz 6. Ay kontrolünde 7300 duk bizim bebeler senin bebeden 1 ay önde 1 kilo fark olmadı normal ki Doğum kilosu da fark ediyor burda
Kiloya takılma doktor normal diyorsa sikinti yoktur ki her şeyin bası sağlık yeter mi sağlıklı olsunlar
Dün biz de bu konuyu konustuk canim. Hala süt geliyor ama cok çıkacağını zannetmem 10 günden fazla oldu sanirim vermeyeli.. Bu süt konusu hep canımı acitiyor malesef....Anne sutu almiyormu artik hic yine sagarak versen mi acaba
Yok kuzum yanlış anlayacak bişey yok. Ya benim bebek dogdugundan beri hep beslenme problemi yasiyor. Bak mesela tatildeyken sadece biberon ile besledim ve 4 saatte bir sadece 30 cc alıyordu. Bu ne demek yahu yeni dogan bebek bile daha cok besleniyor. Ve hiç üstüne gitmedim sayilir. Bir iki kez sadece 90 cc ye tamamladim kaşıkla zar zor yedirerek. Ama corbayi daha iyi yiyor en azindan karni tok olunca ben de hayata daha iyi konsantre oluyorum. Hayatta yogurda alıştırmam dedim dün ilk defa verdim koca bir kase keçi yogurdu yedi. Kaynvalidem yeter kızım kusar sonra dedi. Anne iştahlı bebek nasil yer merakımdan yediriyorum hep eziyet cektik beslenirken dedim. Çok şükür bünyesi olumsuz tepki vermedi yogurda artik onu da vereceğim hem de bursanin bir ucundan siparis veriyorum dogal olsun diye. Yani nasil yıprandigimi bilsen bana çok görmezsin. Tabi ki hep önceden tattirdim bekledim daha sonra öğün olarak vermeye başladım. Simdilik istahinin yavas yavas açıldığını görmek ek gidaya gecmemin doğru bir adım oldugunu hissettiriyor banaAğır olan su kuzum 1 ana öğün 1 ara öğün olacak şekilde 6. Ay sonu başladık 7. Ay bitimine kadar dedi doktorumuz belki 8. Ayda bu şekildedir 9. Ayda 2 ana öğüne geçiliyordur onu bilmiyorum
Ama sen baya baya 2 ana 2 ara öğün veriyorsun bizler gibi neredeyse ondan agir dedim yanlış anlama tabi yine senin tercihin ben çorba ya da eline vermeni kasdetmedim zaten istediği kadar yemeli ama bublarin adı üstünde ek gıda yanı asıl beslenmesi anne şutu olmalı yolda devam sütü olmalı gıda degil dedi doktor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?