• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
N nosee bi celemsiz oglan da ben de var canim.ek gida olayimiz idare ederdi.bu 2gundur agzini kilitlemeye calisiyo.p
aynen cnm bizimde oyleydi son zaman iyice bozuldu. bunlar kendilerini gelistiriyorlar her konuda.

Canim sikildi baya :/[/QUOTE]
Kızlar asimiz oldu çok şükür huyshzljk her zaman var :KK70:
24 temmuzda 7300 du İpek bugün sağlık ocağında üstle 7500 çıktı
Sağlık ocağında hep 100 150 fazla çıkar üstüyle ölçüm yaptıkları icin bu sebeple İpek hiç kilo almamis görünüyor
Canim sikildi baya :/
cnm gerci 10 gunluk falan sanirim. cok kafaya takma ya bu sicaklarda etkiliyor bence herseylerini. hareketli olmalari da etkiliyor, bak gecen bizim doktora sordum gece surekli kalkiyor diye dediki sicaktan da olabilir odaya vantilator veya klima koyun. 3,4 gundur koyuyorum baska tarafa cevirerek vantilator, inanır misin dun gece kalkmadi.

İshal pişik varsa dis kuzum şükür ki başka bsyi çıkmamış dis olsun yeter ki
İnsallah ağrısız sızısız atlatır yavrun
Ateşi bekleme mızmızlanıyorsa ageisi vardır carpol ver bacım
Evet ishal ve pisikte vardi bugun disin ucu gozuktu cok sukur sanirim 6 ay asisiyla denk gelince agir geldi hala hafif atesi var

ya kizlar sizin bebekler cok mu tombis bizimki mi cok ufak kalmis 8,9 kilolardan bahsediyorsunuz. tamam efsun genetik boyuda uzun onu saymiyorum :) , bizimki en son 6600 du 5. ay kontrolünde, 6.ay kontrolune gitcez yakinda ama yine fazla kilo almamis bence. takmiyordum böyle seyleri ama suan birde ek gidaya gectik de kilo alir diye sevinmistim. hicbirsey yemiyor gibi nerdeyse :KK43: ondan da moralim bozuk acikcasi. aksan pirincunundan mama yaptim icine armut muz rendeledim. agzini kilitledi ustu basi batti birsey yemedi.nasil kilo alacak bilmiyorum. :KK43:
Canım bence kiloya takma, bizim de 5 ay bitti bugün 7 kilo olmuştur, geçen ay 6300 dü. Aylık 750-800 gr falan alıyor. Kızlar bir yaşında olup 8-9 kilo olan bebekler var ve doktor sadece zayıf diyor gayet sağlıklı. Şu an 6 kilo da olsa takmam ben. Kilo demek sağlık demek değil. En önemlisi sağlık. Bence boşuna üzme kendini canım.

ya kizlar sizin bebekler cok mu tombis bizimki mi cok ufak kalmis 8,9 kilolardan bahsediyorsunuz. tamam efsun genetik boyuda uzun onu saymiyorum :) , bizimki en son 6600 du 5. ay kontrolünde, 6.ay kontrolune gitcez yakinda ama yine fazla kilo almamis bence. takmiyordum böyle seyleri ama suan birde ek gidaya gectik de kilo alir diye sevinmistim. hicbirsey yemiyor gibi nerdeyse :KK43: ondan da moralim bozuk acikcasi. aksan pirincunundan mama yaptim icine armut muz rendeledim. agzini kilitledi ustu basi batti birsey yemedi.nasil kilo alacak bilmiyorum. :KK43:
Benimki de 5 ay kontrolunde 6600 idi canım haftaya asimiz var bakalim son durum ne. Ben kilo almasina falan degil de aç kalmasina çok takiyorum ek gidalara ilk basta çok tepki verse de sanırım artik alismaya basladi insallah toparlarlar

Ya ben İstanbul a geldim sayılır ama eşim adana da iki gün daha kalacağız gibi şimdilik böyle dedi :KK43: boşuna erken dönmüş oldum, @Kaan-merve ile de görüşebilirdik yarın Neyse... Kısmet ..
Soyleyek o bize gelsin :D K Kaan-merve gel kiz sana tulum peyniri ismarliycamm :D
Ben de sizi özledim :KK66: 5.ay kontrolüne perşembe gideceğiz. Ordan Eskişehir e gelebiliriz. Haber veririm canım
Anlastik haberini bekliyorum :)

Dün biz de bu konuyu konustuk canim. Hala süt geliyor ama cok çıkacağını zannetmem 10 günden fazla oldu sanirim vermeyeli.. Bu süt konusu hep canımı acitiyor malesef.... :KK43:
Canım Akhisar daydım memlekette, arkadaşımla görüştük. Çok tatlı bi kızı var prematüre doğmuştu iki ay erken. Şimdi 3 yaşında. İlk altı ay sağdı verdi. Emiyordu risklibbir doğumdu zaten. Şevval beni 6 ay sonra emmeye başladı dedi. Normal emmeye başlamış yavru. Bu arada bebekken baya hızlı toparlamıştı. Tombik bile sayılırdı ama şimdi çok zayıf . 12 kg. 3 yaşında. Yani kilolu bebek de sonradan zayıf olabiliyor ve zayıf olan da kilolu. Kilo değil sağlık diyorum yine ve yine ..

Canım Akhisar daydım memlekette, arkadaşımla görüştük. Çok tatlı bi kızı var prematüre doğmuştu iki ay erken. Şimdi 3 yaşında. İlk altı ay sağdı verdi. Emiyordu risklibbir doğumdu zaten. Şevval beni 6 ay sonra emmeye başladı dedi. Normal emmeye başlamış yavru. Bu arada bebekken baya hızlı toparlamıştı. Tombik bile sayılırdı ama şimdi çok zayıf . 12 kg. 3 yaşında. Yani kilolu bebek de sonradan zayıf olabiliyor ve zayıf olan da kilolu. Kilo değil sağlık diyorum yine ve yine ..
Emiyordu yazmış gerizekalı sözlük EMMİYORDU olacak

Bugün menüde pazı yaprağı pirinç havuç ve patatesli az kuru naneli saçma bir çorba var :KK70: bebek yemezse iş bana düşecek:deli:

cnm dun okudum ek gida icin, bebege yedireceginiz seyi siz de karsisinda tabaga koyup yiyin cok guzelmis diyin diye yaziyordu. ( tabi bu akilli bidiklarda ise yararmi bilmiyorum! ) gurmebebek.com diye bir site tavsiye ederim.

cnm dun okudum ek gida icin, bebege yedireceginiz seyi siz de karsisinda tabaga koyup yiyin cok guzelmis diyin diye yaziyordu. ( tabi bu akilli bidiklarda ise yararmi bilmiyorum! ) gurmebebek.com diye bir site tavsiye ederim.
Yapmadigim şebeklik kalmiyor zaten onu da yapiyorum :) ama artik acilmaya basladi daha iyi yiyor eskiye nasaran darisi başina :)

Bence saçma değil. Canım bile çekti. Afiyet olsun yavruya. Ellerine sağlık..
Sagol kuzum valla güzel koktu pazi yapragi şimdi yedirdim sorunsuz bir kase yedi ben şok:KK57: Rabbim acıdı bana hala 30-60 cc lerde mamayla uğraşıyordum ben. Tabi hala mamaya da devam

Son düzenleme:
Aynen canım kilo degil hep diyorum zaten saglikli olsun karni tok uyusun duzenli bir beslenmesi olsun ama zayif olsa da olur. Zaten bizim bebegin ileride zayif olma gibi bir ihtimali yok babasi 100 kilonun üzerinde ben hamile kaldigimda 68 kiloydum. Ve iki taraf ailelerimiz de hep kilolu. Kilonun iyi bişey olmadigini yasayarak biliyoruz önce sağlık..

Back