2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım ayak sıkmasından kastın parmaklarını kasması mı? Benim oğlanın da elleri hala yumruk hep bazen açıyo ama genelde yumruk şeklinde ayaklarıda öyle parmaklarını sıkıyo ama ben normal diye düşünmüştüm sizinde mi öyle bişey

Beni üzen şey emmesi yanı bi bitmedi emmedk biberondan silikon silikondan meme memeye geçince sağ meme reddi bi sonu gelmiyorlar reddinin

Valla deniyorum ama olmuyor ek gıdaya da takik değilim sinda 8. Ayda falan baya yiyorlarmış artık beni bu emmesi meme reddi görüyor
Yardim eden var ablam geliyor İpek’in beni yormasına alıştım aksama kadar mizirdak illa gezecek birileri olacak onunla oynayacak evde odada çıkamıyorum buna da alıştım ablam geliyor zaten onla oynuyor ben is yapıyorum vs beni yoran İpek’i beslemeye çalışmak sürekli bi meme savaso veriyorum saatlerce emmiyor sağ memeyi red beni üzen bunlar bi adam akıllı emse rahatlayacağım özellikle hastayken emmeyinxe hastalık iyice uzuyir
O beş gün çabucak geçsin de, iyileşsin kuzucuk sevindim antibiyotik gerek kalmamış
Sagolasin canim
Denedim minicik yaptık yumurta sarısıyla top yaptım minnacık elimi uzatınca da acmiyor minnacık mercimek kadar peynir vermeye kalkuodum yok ağzından atoyor müdahelesi olan hiçbir şeye ağzını acmiyor eline salatalık veriyorum emiyor ekmek emiyor bu kendi yemek istiyor peyniri verdim yemedi yoğurtta ogurdu kaşık görünce kitliyor o yüzden hava da sekiz taklada atsam olmuyor gerçi ek gıdayı çok sallamıyorum 7 bitince illaki yiyecek
Valla emmedigi icin öyle diyenlere bi tane vakasın geliyor ne alaka ya Her çocuk farklı sonuçta o zaman her hareketli çocuk emmiyor mu yanı beyinlerine edem ben onların
Kuzum elimle de denedim minnacık yumurta sarisin topu yaptım ekmekle elimi görünce de ağzını kitliyor beni yoran ek gıda da degil 6 ay bitmiş 7. Ayin içindeyiz hala emmeme yapıyor 5 saat 6 saat zorla emiyorum bıraksam hiç emmeyecek e sonra idrarda pembelik oluyor yetersiz beslenme ve susuzluk yasıyor onun yanısıra bi çocuk hala mi memeyi red eder ya sağ memeyi artık kandırarak da veremiyorum

Bizimkinede o çok tatsız geldi sevmedi galiba bende içine meyve rendeledim bi gün mor erik bi gün şeftali bi gün havuç öyle sevdi

cnm ben kasik mamasi veriyorum arada hipp pirincli denemedim hic elmali sutlu aldim sekeri az oldugundan pek sevmedi gibi. ben kasik mamalarini da ek gidalari da gunduz saati veriyorum oglen gibi ve aksama dogru gibi 2 sefer. hippin iyi geceler mamalari var aslinda gece yatmadan verince gece iyi uyurlarmis. ama bizim uyku bozuldugu icin bir kere yatmadan denedim hic farketmedi meyva koymadim meyvali olanlari da var. ama sen evde pirinc unu veya irmik pisirip icine meyva katarsan da olur. veya ben evde en kucuk kavanoza yogurt mayaliyorum artik. ona da meyva rendeleyip muz olur seftali olur rendeleyip yedirmeye calisiyorum. valla simdilik bizimki herseye mesafeli. ama hero babynin kasik mamasini sevmişti oda bayagi sekerli oldugu icin sanırım.
bir de yogurda bebek biskuvisi katıyorum elimle toz hale getiriyorum 4,5 adet. hippin organik bebe biskuvisi var tavsiye ederim. ebebeklerde satiliyor. ama ne yalan soyliyim eti cici bebede vermedim degil

cnm biberon veriyor muydun,cabuk iyilessin diye kisa bir sure sag memeyi sagip mi versen acaba? biberon kullanmiyorsan alistirma bardagiyla da verebilirsin ,ondan sonra devam ederdin hem belki hasta diyede yavrum iyice almak istemiyordur.

Sıkıntı sende değil bacım analık.... Zor zanaat... Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı işte.. Kimi döke döke yiyor, kimi... Neyse. Çok yıpratıcı, evet. Ama güzel günlerini görünce hepsini unutcaz bence. Allah güç versin hepimize .. Ben bunalınca babasına paslıyorum canım, oynayın biraz ben çok yoruldum deyip banyo yapmaca ya da mutfağa gidip atıştırmaca.. ya da uzanıp izliyorum onları.. Eminim sen de yapıyosundur.. Aklıma gelmiyor ki çok farklı bir aktivite. Yalnız olmadığını bil... Bazen iyi geliyor bu.

O zaman hem gözün aydın hem de geçmiş olsun canım. Ortopedist ten güzel haberlerle dönün inşallah....

Beni tarif etmişsin resmen. Senin tek memeye yaptığını benim 2 memeye yapıyo. Suan gece uykusunda acıktı da ya herseyi emiyo olmadı müslini ağzına götürüp emiyo göğsümü ağzına sürdürmüyo uykulu uykulu çıldırıyo sanki dövüyorum. Tamam bebek ama reddedilmek okadar çok canımı sıkıyo ki sinirleniyorum bazen ağlayasım geliyo neden diye. Bizimde yemek sıkıntılı zorla 30 cc kendi içer kalanı ben eline oyuncak veririm yada değişik şeyler onları gösterirken içiyo iyi değil öyle içirmek ama tek içsinde diyorum napıyım bide aynı şeyi görünce sıkılır artık makyaj malzemelerimi felan gösteriyorum bakıyo. Bende 5.5 aydır nohut fasülye mercimek bulgur vs hepsine veda ettim özlediğiö okadar çok sey var ki ama alışmışım da artık istemsizce seçiyorum yemeği. Zaten bensiz ve babasız durmuyo tatilde çarşıya bile çıkamadık doğru düzgün uyku saatiyle kesişiyo diye. Çok yıprandım ben normal de sürekli gülen girdiğim ortamda sürekli güldüren insandım şimdi sadece Güneyin sorunları hakkında konuşmak geliyo aklıma konuşmalara tam katılamıyorum diyo. Galiba biz çok abarttık. Yani öyle yada böyle büyücekler elbet daha ilerde sevgimize ilgimize oyunlarımıza ihtiyaçları varken daha tam anlamadıkları dönemde pilimizi tükettik kendimize işkence haline getirdik anneliği pimpiriklendik. Ha içimiz rahat etmiyo ama biraz salmamız lazım. Mesela bazen babası bakıyo ben az uyuyorum başlıyo ağlamaya içim cız ediyo gidip bakıyım diyorum sonra ne olabilir ki diyorum en fazla durduruyorum. Bugün uyku saati gelmişti tamda kuzenlerim çarşıya çıkmış normalde çıkmam ama aman dedim ya bugün de böyle olsun çıktım dışarı ha biraz mızmızlandı ama ben daha pozitif oldum bazen bizimde yaşadığımızı unutuyoruz

Canım hipp kasık maması çok tok tutmuyo mu öğlen yiyince ben 1 kere veriyorum 4 saat hiç acıkmıyo cocuk normalde 3 saate 1 160cc içen cocuk kaşık mamasından 4 saat sonra 70 i zorla içiyo acaba diyorum sadece yatarken mi versem kaşık mamasını

nemesis geçenlerde bi yerde okumuştum. Kıvrık parmakların düzelmesi için toprağa bastırmak iyi geliyormuş. Yani parmaklar açılıp rahatlıyormuş Bizimkinin de parmağın biri diğerinin hafif üstüne çıkmış gibiydi. Sonra döndüm babasının ayağına baktım normal. Kendi ayağıma baktım. Benim de aynı ayak parmağım hafif diğerlerinim üstünde gibi.... bence herşey genetik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…