Canim valla herkesin ayri bi derdi var.diyorum ya psikolojim gel git benimde.aglayan bi bebege ne kadar dayanilir tahammul edilebilir biliyorum.edizi gorenler bi yakinlarinim cocugunu bana anlatip duruyolar.koyduklar yerde duruyomus hic aglamiyomus.bu niye boyle.kucaga alistirmissin o yuzden boyle.sutun yok ya o yuzden boyle.herseye bi cozumleri var.ve evet cok yiprandim.bazen bakamadigimi yetemedigimi becerwmedigimi dusunuyorum.ne zamana kadar surecek diyorum.
Ek gidaya gelince ediz suyu cay kasigi icmeyi severdi.ben de ek gidalarini kendi kasigiyla verdigimde agzini acmazdi.ama cay kasigiyla su icmeye alisik oldugu icin ek gidayi da cay kasigiyla vermeye calistim..
Yogurdu bardakla verdigim oldu.meyve puresini elimle yedirdigim oldu.elimi yalamasi hosuna gidiyodu.bi sure ayni meyvenin tadina alisinca sevince yavas yavas kasiga gectim o sekilde.sen de bi dene.
Moralini bozma bu bir surec.hep 6.aya gelince gececek derdim kendime.5.aydayim ama hala parlak bir isik gormedim.ama ne kadar moralim bozuk olsa da ne kadar yipransam da biliyorum ki bu bir surec.gececek.simdi ki hedefim 1yas.1yasina gelince gececek aglamarimiz