2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dogustan kalbinde ritim bozuklugu var efsunun. Eko ve kalp grafisi cekilmisti 1 aylikken. Doktor 6 ay sonra tekrar kontrol suan yapilacak bir sey yok. 6. Ayda duzelmezse detayli tetkik demisti. Simdi ona geldik iste.
Geçmiş olsun kuzum be dedi doktor

Bizden haberler hem iyi hem kotu. 8 kilo olmus efsun boy 73 cm fazla uzamamis bu ay. Kalp duzelmis ritm bozuklugu kalmamis aciklik kapanmis.
Ama ortopedik sorunumuz var. Efsun ayaklarini hep sikiyor. Bu normal degimmis. Serbest kalmamasi sikintiymis yarin cocuk ortopedisine gidecegiz. Ileride yurume bozuklugu olabilirmis. Bakalim oyle iste.

2. Sorun kafasi. Kuckmus. Gecen ay 45 cm yazmisti kafasina yanlis olcmus bu ay 41 cm cikti. Son 2 ayda 1 cm buyumus. Bingildak hala acik o yuzden gelisim devam ediyor ciddi degil ama takip edilecek.

Dogustan kalbinde ritim bozuklugu var efsunun. Eko ve kalp grafisi cekilmisti 1 aylikken. Doktor 6 ay sonra tekrar kontrol suan yapilacak bir sey yok. 6. Ayda duzelmezse detayli tetkik demisti. Simdi ona geldik iste.

Bişey çıkmaz inşallah . Bizide korkutmuşlardi ama bişey çıkmadı şükür .

Gittik canım sıkıca sardı yarın tekrar açılacak inş kesilir artık şu kanama içim çok fena oldu
Ay evet canım yaa insan bakamiyo bile ben çok kötü olmuştum görünce annemler geldi de allahtan o açtı altını bi kaç gün.. sık sık ılık suya oturtun cabuk iyileşir inşallah

Aynı durum bizde de var. Ki benim oğlan pek de meme meraklısı değildi bazen zorla emzirirdim ama son zamanlarda tam bagımlı oldu.Sabah 3 4 den sonra 7 ye kadar kaç kere kalkıyoruz sayamıyorum. Yanıma yatırıyorum sürüne sürüne dibime kadar gelip meme arıyor emdikten 5 dakika sonra. Ben de bunaldım ama ya dönemsel ya da dış muhabbetinden diye düşünüyorum bu günlerde geçeçek inşallah.

Geçmiş olsun kafa genetiktir bence resimlerde hiç küçük durmuyor halbuki :)Onemli olan beynin gelişimi bıngıldagi kapanan bile var bir sikınti çıkmaz inşallah bacaklarinda da bir sorun yoktur olsa da önlem alınır kalça çıkığında olduğu gibi.

Geçmiş olsun inşallah iyilesir bir an önce. Senin ipeğin durumu da seni bu hale getirdi canım emmemesi rahatsızlığı yanında yardım edecek kimse de yok bunalman çok normal. Ama şu da var insanın rahat olmayı da öğrenmesi lazım ben ikinci çocuk da biraz ne olursa olsun kıvamına yaklaştım :)

cnm ama emzirmekte zor bu sıcaklarda ama bak ben 10 dk emziriyorum hem ben hele bebis sular icinde kalıyoruz. yavrumun tum kafasi su icinde kalıyor. 4 saat 5 saat emzirmeyi dusunemiyorum bile. valla atak dönemi mi , yoksa ek gida zanani geldi diye mi bu bebislere bir haller oldu benimki de zirt pirt kalkiyor geceleyin dedigin gibi meme ucum nerdeyse yara olacak benimde. gece zaten uyutamiyoruz eskiden memede uyurdu simdi agliyor uykusu gelince arabada sallayip zor yatitiyoruz (

Hmm sen baya dolmuşsun kuzucum yaa.. Bebekler genelde ek gıdaya geçişte zorlanirmis seve seve geçenler var ama onlar da bizi bulmaz :) ben yaklasik 7-8 gündür hiç emzirmedim de sağmadim da. Bunaldim çünkü darlandım baygınlık geldi artık. Püre ile degil de tuzsuz hafif çorbalar ile başladım tabi ki kaşığı görünce ağzını kilitliyor. Sinirden aldım tabagi kasigi elime ben yedim çorbayi o da baktı burda dönem dönem hepimiz sıkıntılar yaşıyor birbir destegimiz sayesinde atlatiyoruz. Az mi destek oldunuz bana emzirme konusunda :) insallah hastalığı bir an önce gecsin de beslenmesini dert etme gercekten acıkınca deli gibi yiyorlar

Kuzum boy her ay duzenli uzamiyor bazen durakliyor zaten. Ayaklarini nasil sıkıyor anlamadim anormal hareketleri mi var. Baş konusuna gelince de genetik yapidan olabilecegini düşünüyorum. Efsoş kurtarir kendini bir yolunu bulur merak etme

Bu sekilde tutuyor hep. Tutmamasi lazimmis.

Eklentiler

• Screenshot_20180802-185550_Gallery.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 105
cnm bizimde ayni sabaha kadar kac kere kalkiyorum bende sayamiyorum ne oldu bu bebislere bilmiyorum sicaktan mi acaba?

Bu sekilde tutuyor hep. Tutmamasi lazimmis.
Kiz ben de hep parmaklarimi bükerim ailem eşim benle hep dalga gecer hatta ama bir sebebi yok bilinçdışı yapıyorum bunu yere basarken düz basiyorum ama yürüyüşümde herhangi bir problem de yok :) baska sekil yapiyorsa bilemem ama benim ayaklarim da cocuklugumdan beri böyle

cnm cok gecmis olsun ( sizin hastaliginiz var tabi ama diger konularda yalniz degilsin dedigin gibi 6 .ayda bi haller oldu bunlara bizimki gece zor uyuyor sabaha kadar saat basi kalkiyor. ek gida da ayni sekilde sebzede de ayni yogurtta da zorla 4,5 kasik yiyor. oda soyle ; agzini kilitliyor. bende zorla agzina koymaya calisiyorum oda bi yandan püskürtüyor yediklerini goya ek gidaya gectik
arkadasin dedigi gibi yardim edenin de yoksa cok zordur.bu zor zamanlarda birisinin destegini mi alsan acaba?

aynen benim elti de diyordu oyun halisina koyuyorum 4,5 saat kaliyor. biz aksama kadar 2 kisi oyaliycaz diye yapmadigimiz sebeklik kalmiyor. bu subat bebelerinde var problem herhalde.

Son düzenleme:
Ayy benimkilerde aşırı büyüdü. Beni anlattın resmen. Boyun köklerim ağrıyor

O beş gün çabucak geçsin de, iyileşsin kuzucuk sevindim antibiyotik gerek kalmamış

Canım hangi sıcaklıkta iken limon sıkıyorsun? Tarif verebilir misin? Süper olur ev yapımı lor olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…