2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar ya bu ek gıdada bebeler ne yerse kakalarında oluyormu. dün havuç verdim bugün bütün bütün havuç vardı kakasında gece sabaha kadar uyuyamadı döndü durdu acaba ondan mıydı
Oluyor canım sindiremedigi herşey kakasindan çıkıyor endişe etme

Bizde ates olmadi fakat cok huzursuzdu hep kucagimda durmak istedi mizirdandi durdu.
O uykusuzluk beni yoran iste simdi uyuyo hanfendi bende salak gibi ev isi yapiyorum benden adam olmaz

Bizde ates olmadi fakat cok huzursuzdu hep kucagimda durmak istedi mizirdandi durdu.
O uykusuzluk beni yoran iste simdi uyuyo hanfendi bende salak gibi ev isi yapiyorum benden adam olmaz
Valla afedersin evi bok goturuyo. Hicte umrumda degil gecen esimde arada bi ev mi toplasan dedi.saydim sovdum. Sonra baktim piti piti ev topluyor. Seninde ters damarina gelince ejderha kesiliyorsun basima dedi garibim.

İnsan öyle bir durumda boşluğa düşüyor. Salaklaşıyor
benim kız gibiyse zor resmen tek gözü açık uyuyo tetikte. annem çekerse uyanayım hemen diye :))
Normal cnm. Biz şuan tatildeyiz merve evvelsi gün sahildeyken 1 avuç kumu ağZına attı suyu açıp ağzını yıkamaya çalışana kadar iki üç avuç daha yemiştir. Ben elini tutmaya çalıştıkça daha bir iştahla saldırdı kuma. Dün bezi kakası ışıl ışıl parlıyordu

Selam kizlar cok giremiyorum. 1 ay annemdeyidim simdi de 1 ay mecburi kv yani. Insanin evi gibisi yok butun duzenimiz bozuldu.Tek tesellim Alinin kalabalik ortamda daha sosyal bi cocuk olmasi.
Bugun sabah birden emerken zorlanmaya basladi. Gittin doktora bogazi kizarmis sismis. Gorumcenin kizindan bulasti, butun gun dibinde bisey de diyemedim. Cok moralim bozuldu.sabahtan beri emmiyor aç, çiş de yapmıyor. Napicam ben? Biyle olan var mi? Doktor ilac vermedi surekli emzirmeyi dene dedi.

Aynı bizimde öyle dışarı çıkınca en iyisi hikaye felan okuyorum sıkılıyo bağırıyo en fazla 5 dk duruyo. Bende hep diyodum emse yine memede oyalanır böyle 5 dk da bitiriyo sütü

Haklısın canım hiç kolay değil bende doğduğundan beri tam zamanlı emziriyorum ama bizimki kısa emip bırakıyor 10 dkk en fazla o kadar bile sürmez uykuya da memede geçmiyor emzikle hallediyoruz buna rağmen ben bile bazen illallah ediyorum çünkü sürekli benimle olmak zorunda yarım saatliğine güvenip bir yere gidemem çok sık emiyor çünkü 1 1 bucuk saatte bir ek gıda geldi neyseki az dah sabret bir iki ay emmesi azalır 9. Aydan sonra gerçi doğru düzgün yemeye başlıyorlarmış

Kuzum ek gıda zamanı geldiği icin ondan çok emiy r doymuyor ek gıdaya geçince az emecek isyan etme küstürme :)

Canım yeni gördüm 4.ayımız bitti 5ten gün alcaz yarın:) tesekkurler bilgi için:) bu arada uyuma şekli nasıl benim kız, sallanarak uyuyordu şimdi onu bıraktık emerek uyuyor çok zor o da o konuda senin nasıldı

Bende İpek’in emmesinden çok sıkıldım ve bunaldım
Hatta bu hafta öyle yoruldum öyle bıktım ki gelenler geldi bana
Bir haftadır hasta ve o yüzden emmek istemiyOr öksürükten emerken öksürüyor gıdıklanıyor bogazi aşırı mızmız hadi diyorum hasta ama by olayla biliyorsunuz memeye geçtikten sonra sağ memeyi red ediyordu ucunu emip yarmıştı yine bu haftaya kadar zar zor uyuyacağı zaman 5 fk da olsa ya da sağ gibi gösterip yatıp çapraz 10 dk emziroyodum sonra zaten ağlıyordu sol gibi sonuna kadar hiç emmedi zaten bu hafta artık hiç emmiyor yatırır yatırmaz ağlıyor sağ koluma gözünden uyku akıyor olsa dahi hatta geceleri uyandığında veriyordum uyku sersemi onuda anlıyor artık geceleri duyan etini kesiyoruz sanar öyle ağlıyor sağ memeyi vermekten sağ meme de sut kalmıyor doymuyor ek gıda desen yemiyor yoğurt sevmedi peynir sevmedi ancak ekmek emiyor ek gıda olayımız rezalet kaşığa gıcık ağzına getirir getirmez kitliyor
E malum hasta doktor sık emmesi lazim fazla sıvı alması lazım diyor e su da içmiyor suya zorla memeye zorla ek gıda zaten hiç oralı değil yoruldum tükendim bir haftadır ağlıyorum artık emzirme zamanı geldiğinde zorla emse emmiyor da bir kitliyor ağzı anlatamam dün o kadar sinirlendim ki solu bile emmek istemedi 5 saat geçmiş idrarda pembeliler arttı tabi bu Aralık’larda
Neyse parmağımla çenesini asagiya doğru ittireyim dedim öyle kitledi ki ağzı bende sinirlendim iyice ittirdim bunun ağzını bu da iyice agladi agladi agladi gebeRdi ağlamaktan Boğaz’ı iyice acıdı ve emmedi o agladi ben ağladım ve dedim 6 aydır zor bela emzirdim ek gıda da yemezse yemezsin verecem
Mamayı nokarim artık böyle ise dedim. Sonra tövbe allahım küstürmeyim en azından ise başlayana kadar emsin dedim
Acayip yoruldum bir de inanılmazı yumurtalıklarım agriyor İpek’in hastalığının üstüne olması beni iyice yordu
Hastalıktan mi 6. Ay da huy değişir diyorlar ondan mi onar mızmız emmiyor 2 gecedir 3 kere kalkti memeyi verim 3 dk iki emdi gerisi yok sonra sabah bezde kırmızılık idrar desen yok valla bu ay kilo bile almamiwtir
Kilo almasını da takmam ama hastalığını atlatabilmek icin bol bol emmesi lazim yok bebe emmiyor zaten ilk hastalığında emmedi inatla ateşi iyice arttı ne zaman emdi o zaman ates düşmüştü
Yorgunluk da değil tükendim sinirlerim yıprandı kendim iyi değilim sağlıklı düşünemez oldum psikohim bozuldu
Bakıyorum etrafıma bi arkadasım hiçbir derdi YÖK cougu 5 saat oyun halısına koy mizirdanmaz bile sigara içiyor niye cani cekiyormus rahatlıyormuş
Bi bakiyorum bi arkadaş birasını içiyor 2 güne bir denize gittikçe cani cekiyormus lan ben birayı geç daha kuru fasulye pilav yiyemedim gaz yapar yine diye
biri gezmek icin mama veriyor sağmıyor bile onla mi uğraşacağım diye biri annesine bırakıp eşiyle gezip tozuyor haftasonu tatile gidiyorlar lan diyorum sikinti bende mi ben mi abartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…