- 9 Nisan 2017
- 577
- 439
- 103
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.541
Oluyor canım sindiremedigi herşey kakasindan çıkıyor endişe etmekızlar ya bu ek gıdada bebeler ne yerse kakalarında oluyormu. dün havuç verdim bugün bütün bütün havuç vardı kakasında gece sabaha kadar uyuyamadı döndü durdu acaba ondan mıydı
Bizde ates olmadi fakat cok huzursuzdu hep kucagimda durmak istedi mizirdandi durdu.Uykudan yana sorunumuz yok neyseki. Seviyor uyumayi. O da olsa heralde aglardim.
Bizim asilar yarin. Bakalim biz ne halt yiyecegiz
Soyle anlatayim. Ilk 15 20 dakika aktif emiyor. Emiyor yutuyor emiyor yutuyor. Sonra bi 10 dakika duruyor. 10 dakika daha emiyor. 10 dakika duruyor 5 dk emiyor gibi. Dinlene dinlene emiyor yani.ama mesela o ilk aktif emme bittikten sonra nemeyi cikardam bile uyaniyor araniyor bulamazsa agliyor.birde bunu sadece gece uyku gecis emmelerinde yapiyor. Gunduzleri normal. Saat basi 15 20 dakika emip birakiyor.
Gunduz o oyalamalar ayri zaten. Kitap oku kart bak piyano cal kulla oyna oyuncak oyna sarki soyle dans et foldu sana 2 saat. Sonra disari cikiyoruz dolasiyoruz filan. Surterken ondan iyisi yok.
Valla afedersin evi bok goturuyo. Hicte umrumda degil gecen esimde arada bi ev mi toplasan dedi.saydim sovdum. Sonra baktim piti piti ev topluyor. Seninde ters damarina gelince ejderha kesiliyorsun basima dedi garibim.Bizde ates olmadi fakat cok huzursuzdu hep kucagimda durmak istedi mizirdandi durdu.
O uykusuzluk beni yoran iste simdi uyuyo hanfendi bende salak gibi ev isi yapiyorum benden adam olmaz
İnsan öyle bir durumda boşluğa düşüyor. SalaklaşıyorBizde ates olmadi fakat cok huzursuzdu hep kucagimda durmak istedi mizirdandi durdu.
O uykusuzluk beni yoran iste simdi uyuyo hanfendi bende salak gibi ev isi yapiyorum benden adam olmaz
Normal cnm. Biz şuan tatildeyiz merve evvelsi gün sahildeyken 1 avuç kumu ağZına attı suyu açıp ağzını yıkamaya çalışana kadar iki üç avuç daha yemiştir. Ben elini tutmaya çalıştıkça daha bir iştahla saldırdı kuma. Dün bezi kakası ışıl ışıl parlıyordubenim kız gibiyse zor resmen tek gözü açık uyuyo tetikte. annem çekerse uyanayım hemen diye :))
Hayırdır kız ne kalbi ben bişi mi kaçırdımSaat 2 de efsunun kalp randevusu var. Sans dileyin bize.
Neyi var Efsunun?Saat 2 de efsunun kalp randevusu var. Sans dileyin bize.
Hayırdır kız ne kalbi ben bişi mi kaçırdım
Neyi var Efsunun?
Insallah guzel haberler alirsin canim... icini ferah tutDogustan kalbinde ritim bozuklugu var efsunun. Eko ve kalp grafisi cekilmisti 1 aylikken. Doktor 6 ay sonra tekrar kontrol suan yapilacak bir sey yok. 6. Ayda duzelmezse detayli tetkik demisti. Simdi ona geldik iste.
Aynı bizimde öyle dışarı çıkınca en iyisi hikaye felan okuyorum sıkılıyo bağırıyo en fazla 5 dk duruyo. Bende hep diyodum emse yine memede oyalanır böyle 5 dk da bitiriyo sütüUykudan yana sorunumuz yok neyseki. Seviyor uyumayi. O da olsa heralde aglardim.
Bizim asilar yarin. Bakalim biz ne halt yiyecegiz
Soyle anlatayim. Ilk 15 20 dakika aktif emiyor. Emiyor yutuyor emiyor yutuyor. Sonra bi 10 dakika duruyor. 10 dakika daha emiyor. 10 dakika duruyor 5 dk emiyor gibi. Dinlene dinlene emiyor yani.ama mesela o ilk aktif emme bittikten sonra nemeyi cikardam bile uyaniyor araniyor bulamazsa agliyor.birde bunu sadece gece uyku gecis emmelerinde yapiyor. Gunduzleri normal. Saat basi 15 20 dakika emip birakiyor.
Gunduz o oyalamalar ayri zaten. Kitap oku kart bak piyano cal kulla oyna oyuncak oyna sarki soyle dans et foldu sana 2 saat. Sonra disari cikiyoruz dolasiyoruz filan. Surterken ondan iyisi yok.
Allah yardımcınız olsun inşallah hepsi geçmiştirSaat 2 de efsunun kalp randevusu var. Sans dileyin bize.
Bir kaç sebzeyi verdim beğenmedi hiç yemedi neredeyse sade ev yapımı yoğurt yiyor sadece ne olacaksa bilmiyorumSen ne yaptin ? Basladin mi?
Haklısın canım hiç kolay değil bende doğduğundan beri tam zamanlı emziriyorum ama bizimki kısa emip bırakıyor 10 dkk en fazla o kadar bile sürmez uykuya da memede geçmiyor emzikle hallediyoruz buna rağmen ben bile bazen illallah ediyorum çünkü sürekli benimle olmak zorunda yarım saatliğine güvenip bir yere gidemem çok sık emiyor çünkü 1 1 bucuk saatte bir ek gıda geldi neyseki az dah sabret bir iki ay emmesi azalır 9. Aydan sonra gerçi doğru düzgün yemeye başlıyorlarmışYahu kizlar bir sey diyecegim ama vurmayin olur mu
Ben emzirmekten cok biktim ya... bir yanim diyor sacmalama bak burada ki arkadaslar emzirmek icin cok ugrasiyor. Sagip vermek icin canini disine takıyor.
Ama diger yanim cok bikti. Efsun surekli memede. Ozellikle gece uykuya geciste 1.5 2 saat emiyor. Ozellikle gecen hafta yildim. 5 saat emdi ya. Bildigin durdu durdu emdi.bikkinlik geldi. Surekli memeye yapisik takiliyoruz. Gunduzleri saat basi en fazla 1.5 saatte emiyor.geceleri uykuya gecerken nornal rutininde 1.5 2 saat emiyor. Emiyor yani. Surekli. Artik gogus uclarim ayri bir sekle burundu. Surekli agizda olmakta buzustu gitti.
Hani diyorum ya bu aya takviyeye ihtiyac duymadan geldik cok buyuk nimet. Nankorluk yapmak istemiyorum ama isyann diye bagircam artik.
Germiş olsun kuzum insallah duzelmistirDogustan kalbinde ritim bozuklugu var efsunun. Eko ve kalp grafisi cekilmisti 1 aylikken. Doktor 6 ay sonra tekrar kontrol suan yapilacak bir sey yok. 6. Ayda duzelmezse detayli tetkik demisti. Simdi ona geldik iste.
İyi şanslar , güzel haberler canim ...Saat 2 de efsunun kalp randevusu var. Sans dileyin bize.
Kuzum ek gıda zamanı geldiği icin ondan çok emiy r doymuyor ek gıdaya geçince az emecek isyan etme küstürme :)Yahu kizlar bir sey diyecegim ama vurmayin olur mu
Ben emzirmekten cok biktim ya... bir yanim diyor sacmalama bak burada ki arkadaslar emzirmek icin cok ugrasiyor. Sagip vermek icin canini disine takıyor.
Ama diger yanim cok bikti. Efsun surekli memede. Ozellikle gece uykuya geciste 1.5 2 saat emiyor. Ozellikle gecen hafta yildim. 5 saat emdi ya. Bildigin durdu durdu emdi.bikkinlik geldi. Surekli memeye yapisik takiliyoruz. Gunduzleri saat basi en fazla 1.5 saatte emiyor.geceleri uykuya gecerken nornal rutininde 1.5 2 saat emiyor. Emiyor yani. Surekli. Artik gogus uclarim ayri bir sekle burundu. Surekli agizda olmakta buzustu gitti.
Hani diyorum ya bu aya takviyeye ihtiyac duymadan geldik cok buyuk nimet. Nankorluk yapmak istemiyorum ama isyann diye bagircam artik.
Canım yeni gördüm 4.ayımız bitti 5ten gün alcaz yarın:) tesekkurler bilgi için:) bu arada uyuma şekli nasıl benim kız, sallanarak uyuyordu şimdi onu bıraktık emerek uyuyor çok zor o da o konuda senin nasıldıNe kadarliksiniz canım.oğlum öyleydi biberon hiç almadı 6.ayda ise başladım kaşıkla yediremedi kayinvalidem dokuluyordu sutler kısa zaman sonra bardağa geçtik. ..bardağa çok kolay alıştı öyle deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?