2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay gecmis olsun cnm ya bundan sonra artik heryer tehlike inlar icin dustu dusecekler

Çok geçmiş olsun canım Allah korusun bebeklerimizi

ya kizlar benim bebise bir haller oldu. tasindik ondan mi, sicaklardan mi , yoksa doymuyor mu anlamadim.kac gündür gece 4,5 kereden asagiya kalkmiyor . aksam uyuturken meme emiyor bir sure sonra agliyor ciglik atarak. gunduzde evde surekli mizmiz zaten ters döndüğünden beri surekli ters dönüyor geri donemeyince aglamaya başliyor. hicbir isimi yapamiyorum.valla cöktüm.uyku egitimi vermem lazim evi tam düzmeden vermek istemiyorum.

Canim diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ama meme emen bebekler gece çok sik kalkiyor sadece açlıktan değil sıcaktan anne isteginden vs.memede uykuya da dalıyorsa mecbur emip emin kalkıyor. Bizim de gündüz uykularimiz hiç yok sözde uyku eğitimi vercektim ben de sallamakla bile uymuyor nasıl veriyim uyusun diye gözüne bakiyorum bir de eğitimle hepten cildiririm kısır döngü gibi yani...gece 1 kere kalkıyor allahtan 1 kere de sabah 6da kalkıyor ama biz emmiyoruz...

Benimde baya azaldı sütüm 4 kere felan sağıyorum ama artmıyo artık bende saldım galiba biraz
Ben de saldim çünkü hep boşa gidiyor sutlerim hiç isteyerek emmiyor sutumu mamaya gelince götürüyor gunde bir kere sagiyorum artik zaten bitmek uzere..onları da buzluga atıyorum kaşık mamasina başlayınca ona koycam çünkü biberonla hep ziyan ediyor..

Geçmiş olsun canim

Coook geçmis olsun canim

Yaaa, Allah ikinize de kolaylık ve kuvvet versin. İnş biter sıkıntılarınız

Bizimde tam tersi mamayı 90 zor içiyo oda kandıra kandıra oyalaya oyalaya sütü 150 içiyo o yüzden sütüm hiç ama hiç yetmiyo o yüzden hemşire bana tadımları 6 aya kadar bitir 6 aydan sonra öğünlere geç dedi. Ama bana erken geliyo benim bebekte çok istiyo sofraya bakıp ağlıyo suyla felan kanmıyo artık bide dün kayınbabam cheseecake vermiş çatalın ucuyla sonra gördüm kızdım ama Güney sürekli ağladı bidaha istedi çatallara saldırdı başka bişi veriyorum ağzına susmadı. Biran önce 6. Ay olsun sonra öğüne başlamak istiyorum en azından 1 öğün versem yeter

Ah yavrum... İnşallah bişey çıkmamıştır. Çok geçmiş olsun ..

Ya kızlar benim oğlan babasına aşırı düşkün onu gördüğü an hemen ona gitmek için kollarını uzatıyo heycanlanıyo gülüyo. Banada geliyo ama babasındayken 10 çağırmamdan 3 ünde felan gelmiştir bendeyken hep babasına gitmek istiyo ama. Eşim evde çalışmaya başlamadı daha güzel de bakıyo Allah var inanılmaz da oynatıyo acaba ben eksik mi kaldım bide emmiyo felan ya. Babası tabiki sevicek ama sanki kıskanıyo üzülüyo gibiyim. Mesela ağlardı sakinleşsin diye ben almak isterdim benim kokumla sakinleşir diye ama eşim vermezdi ben sakinleştiririm felan diye şimdi hepsi geçiyo aklımdan yanlış mı yaptım diye oysa bende oynatıyorum ama daha çok kitap okuyorum hareket yaptırıyorum konusuyorum ama eşim hoplatıp zıplatıyo şarkı söylüyo gezdiriyo o daha çok eğlendirdiği için galiba zaten emme desen yok bana ihtiyacı azalmış gibi babası olsada gayet rahat

gecmis olsun cnm insallah birseyi yoktur. buyuduler tehlikeler de artiyor dun efsun düşmüştü bugun de ipek

Başarırsın inan buna...

tatlım diğer sonuçlar çıktımı? domates olması yüksek ihtimal çünkü salatalık düşük alerjen grubunda. kendini yıpratma bu süreçte bebeğinin en çok ihtiyacı olan sensin unutma ek gıda serüveninde de bağışıklığı baya düşecek ve anne sütünden aldıkları onun hasta olmasını vs engelleyecek. sende kendine iyi bakmalısın. hurma ve incir hakkında bir şey dedimi bilmiyorum doktor bana sütün azalıcak dedi ve 2 avuç hurma ve ncir yiyeceksin demişti. ben hurma yı ağzıma süremiyorum normalde. inciri de hiç sevmezdim. uru incire aıştım hurmayıda püre yapıp tatlı yaparken şeker yerine kullanıyorum. en azından vitaminleri geçer sütümün kalitesi artar. ama 2 haftada 2 kere hasta oldum biri kusma ishal biri besin zehirlenmesi ve tamamen beslenmemdeki dengesizliklerle alakalı olarak bağışıklığım yerlerde. çalıştığımdan artık yoruluorumda mutfakta durmak yormaya başladı. asla herşeyi kendim halledebilirim diye düşünme kimden yardım isteyebiliyorsan al. düşün artık anneme salçasız yaprak sardırıp arada kutlama niyetli çıkarıp yiyorum :))
cnm sıcaklardan bence benim kızım 1 kere kalkardım şimdi 3 hatta 4 ü buluyor. geçen hastayım kolum kalkmıyor 12-5 arası her saat uyandı. emiyor biraz uyuyorda. ama birde atak dönemindeyiz bana yapıştı resmen.

aynıyız. çoğu araştırdığım şeyleri unutmuşum. tekrar araştırmak ta zor geliyor. arkadaşlarıma soruveriyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…