2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım ben ilk verdiğimdede öyle yapmıştı soğuyunca içine zeytinyağı ekle daha kolay yiyor,ben 2.denememde zeytinyağlı verdim yedi.gönülsüz yedi ama çıkarmadı en azından :)

kızlar size bir sorum olacak nisan ayında verem aşısı yaptırdıkya hani,aşı yeri yeni belirdi demiştim geçen haftalarda,3,5 ay sonra ancak yeri şişti,şimdi şiş ve içi bembeyazdı 2 gündür ateşleniyor kuzum ondan olabilirmi ki? gece ateşi 37.9 du fakülte hastanesinin cocuk aciline götürdük stajyer dr lar vardı pek güvenemedim ateşi 38 in üzerine çıkınca tehlike olur şuan tehlike yok diyor.2 derece daha artsın bekleyelim diyecektim nerdeyse ! Baktı kontrol etti hiçbirşeyi yok idrar baktılar temiz çıktı çok şükür.Aşıdan olabilirmi dedim yok ondan olmaz dedi ama birtek o var şuan farklı beliren.anlayamadım başına gelen oldumu ?

Kızlar 2.çocuğum ama ek gıda konusunda ben de stres yaptim sanırım bir kaç gün yoğurt denemelerinden sonra bugün ek olarak havuç verdim.yoğurdu severek yemedi 1er kaşık artirarak gittim ama çok da zorlamadim.havucu gUzel yedi Buharda pisirdim. Yalniz catalla ezdim ama korktum puturlugunden azcik su koydum pisince. Sulu kısmından verdim...2sorum var blendr kullaniyor musunuz.çok blendra alistirmak isyemiyorum ama korkuyorum da catalla cok puturlu kaliyor.ve de Philips avent wasabi buharli Pişirici alan kullanan var mı biraz pahalı ama kullananlar memnun yorumlarda pratikmis kararsız kaldım.

Aşı etkisini bu kadar zaman sonra gostermez bence canım dis olabilir mi

1 haftadır katı diyetteyim. Temas bile etmiyorum gıdalara. Dün kanlı kaka yaptı yine kızlar çok üzgünüm zaten 3-4 şey yemiştim. Dünden beri tamamen kestim. Sadece patates marul ve zeytin yiyorum. 1 hafta böyle devam edip şu 3-4 gün içinde yediğim salatalık domates ve biber i tek tek deneyip ekliycem. Domates yüksek ihtimal ama bilmiyorum. Dua edin bize olur mu herşeyi tolere etsin yavrum 1 ay sonra özgürce yedirebileyim

Canım 4 saat aç durmasında sıkıntı yok mesele doydu diye 2 lokmada beslemeyi bırakmamak lazım iyice doysun ondan sonra 3 saat 4 saat bekler bi bebek gece deliksiz uyuduğunda 5 6 saat kalabiliyor devamlı gün içinde bukadar aç kalması riskli olabilir sadece
Canım bizimkininde iltihaplandı kolunun üzerine yatınca patladı tekrar kabuk bağladı hala kabuklu üstü ateşin ondan kaynaklığını sanmam eğer hiçbirşey çıkmadıysa
Diş çıkarıyor olabilir

Ben de yoğurtla şeftali yedirdim ilk blenderla ezdim ama çatalla da aynı oldu
Cam rende alacağım
Buharlı pişirici de düşünüyorum kullanmadığım çelik kevgirim var derin bi tencerede aynı işlemi görür sanırım
Ve pütürlü yedirdim su gibi yapmadım gayet de yedi bi sıkıntı olmaz sanırım

Kızlar kahvaltı hiç vereniniz yokmu?
canım merhaba
başlangıc ölçüleriyle
1 tatli kaşıği labne ( 3 tatlı kasiğina kadar yavas yavas çıkacak)
yarım ceviz (artırilmayacak)
1 çay kaşığı katı yumurta sarısı (yarım yumurta sarısına kadar yarım çay kaşığı artırilacak)
1 tane hipp organik bebe bisküvisi (2 taneden fazla olmayacak artirilsada)
30 ml anne sutu yada devam maması (90 ml kadar artıcak)
1 cay kaşığı avakado ( 3 cay kasigina kadar arttirılabilir)
bir tatlı kaşığı hipp yulaflı kaşık maması (kıvamı kasıkla yenebilecek kadar olmasi yeterli)

İştahı inanılmaz az başta sıcaktan felan dedim ama 20 gün oldu idrar kan temiz e neden yani geçen ay daha çok yiyodu 3 saate bir 90 cc mamayı zor yiyo ki 150 içen cocuktu anlamadım açıkmıyo hiç

Ben de aldım cam rende meyveleri vericem onla.aynen çelik kevgirle yaptım demek ki ezebiliyorlar agzinda
Iyi iyi kafasi saglam cikti sipanin.
Geçmiş olsun canın benim

Kızlar sabah İpek yataktan düşmüştü kendi odasında ki oda da yatmıyor henüz koltuk yüksekliğinde altını aldım yanda banyoya gidip suyu acasiya koca yatağın kapısının olduğu yere sen hangi ara sürünüp emekleyip geldin kapıdan çıkarken pat sesi duymamla kafamı bi çevirdim İpek sağ kolunun üstüne düşmüş bakmamla zaten aynı anda düşmüş ağlamaya başladı kusma yok genel davranışları gülme vs aynı diye doktora yazmadım
Gitmedim ama sabah kulagini tutuyordu babam hafif arkası kızarmış katlanma yeri pişik olmuş her galde dedi hafif kızarıklık vardı pişik kremi sürdüm
Baktım hala kulagini çekiştiriyor yutuyor vuruyor doktora yazdım gösterilsin dedi
Güven çocuk acile gidiyoruz suan dua edin korktum baya bsy varsa kendimi hiç affetmem

Kızlar çıktık travmatik bi durum söz konusu değil gayet iyi dedi
Kendi çocuk doktorunuz görsün dedi bizde yarın kontrol dedik yarın görsün pişik vs olabilir ondan tutuyor olabilir kulagini dedi
Ödem şişme kulakta akıntı yoksa tomografi cekmiyoruz dedi
Şiddetli kusma olur öyle bu kusar ki ilaçla bile durmaz dedi uyku halı olur hareketli bir çocuksa eser kalmaz dedi
Uykudan uyanmazsa seslendiğiniz de kalkmazsa asıl o zaman sorun dedi

Geçmiş olsun

Evetcnm akitiyor o demistim zaten bilmiyom benim kaynana veriyor valla ben inatla emecek diye zorladigim
İcin hic vermedim. Oda guzel guzel iciyor diyor zaten asiri fazlada almiyor anladigim 120/140 cc civari iciyor toplam oglen ben gelene kadar. Arada bir agzindan cekip tekrar vermek gerekiyor akmasi icin yoksa havasiz kaliyor gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…