- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.470
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #61.101
Cozum uret bacim bana netcez onu de. Sordum soylemiyorsun bak :)bizimkinin sesi de cırtlak cevriye gibi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cozum uret bacim bana netcez onu de. Sordum soylemiyorsun bak :)bizimkinin sesi de cırtlak cevriye gibi :)
bende tamamen gözlemleyerek buldum kuzum benim hiç hali yoktu normalde sakin bir bebek ama 3 gündür vızvızdıbiz de eşimle çok araştırdık. ben oğlumu salon çocuğu gibi değil sokak çocuğu gibi yetiştireceğim demiştim. hertürlü mikroba alışıktır. zaten kendisi mikrop herkes sakın patlatmayın mikrop kapar o kendiliğinden geçer dedi. netten doktorlara mail atıyordum o derece. ateşin sebebi bilinmiyor bi türlü. 2-3 gün hep mutsuz ateşli mızmız hareketsiz çocuk içindeki irin akınca 2-3 saat içinde eski böceğe dönüştü.
70 cm yuksekse yatak doktora Gotur mutlakaKızlar sabah oğlumu yanıma aldım hem emsin hem koca yatak geniş geniş uyuruz dedim her zaman yastıkla destekleyen ben uyku sersemi unuttum uykuya dalmıştık paat diye bi ses duymamla kalkmam bir oldu yavrum yüzüstü yerde 1 tur dönüyordu ama 3 tur dönmüş resmen bir de yavrum 3 günlük sünnetli
Nasıl ağladım kahroldum ama maşallah çok iyi az ağladı gülüyor şuan bir Sıkıntımız olmaz inşallah
ayy çok geçmiş olsun.en büyük korkum uyumakla uyumamak arası bekliyorum memeyi bırakır bırakmaz koyuyorum beşiğine.çok özlediğimde beraber yatmak istiyorsam emerken aramıza alıp emziriyorum koklaşıyoruz uyuyoruz :)Kızlar sabah oğlumu yanıma aldım hem emsin hem koca yatak geniş geniş uyuruz dedim her zaman yastıkla destekleyen ben uyku sersemi unuttum uykuya dalmıştık paat diye bi ses duymamla kalkmam bir oldu yavrum yüzüstü yerde 1 tur dönüyordu ama 3 tur dönmüş resmen bir de yavrum 3 günlük sünnetli
Nasıl ağladım kahroldum ama maşallah çok iyi az ağladı gülüyor şuan bir Sıkıntımız olmaz inşallah
Okadar yüksek değildi Allahtan aradım eşimi götürelim bir sıkıntısı olmaz inşallah70 cm yuksekse yatak doktora Gotur mutlaka
3 tur dönebileceğini hiç kestiremedim yüzüstü döndükten sonra geri düzelemiyordu sünnet olduğu günden beridir iyice hareketlendi zaptedemiyoruz kucakta bile göt atıyo resmen iki ağladı şımarmaya devam halaayy çok geçmiş olsun.en büyük korkum uyumakla uyumamak arası bekliyorum memeyi bırakır bırakmaz koyuyorum beşiğine.çok özlediğimde beraber yatmak istiyorsam emerken aramıza alıp emziriyorum koklaşıyoruz uyuyoruz :)
yumurta sarısı içir. bülent ersoy olsun canım kendisi atlatamaz mıCozum uret bacim bana netcez onu de. Sordum soylemiyorsun bak :)
Dunden beri zaten sesi iyice bulent ersoya benzedi. Eve polis baskin yapacak travesti yuvasi diyeyumurta sarısı içir. bülent ersoy olsun canım kendisi atlatamaz mı
Dr ne uygun gorduyse o cnm ben demedimCeviz için erken değil mi?
Tadı kötü değil baktım. Sizler kahvaltiya basladıginizda onerinizi yazarsıniz bende yapmaya çalışırım. Ayri ayri verdim ama malesef dusundugunuz kadar kolay degil yumurta mesala yapısip kalıyo yutamiyo bebe biskuvisini eline verince bitaneyi yiyemiyo ceviz zaten imkansiz avakado azicik zaten vitamin versin diye onu meyve olarak da yedirebilirsiniz birtek labneyi ellerini batira batira yiyo yani bulamactan baska çozum kalmiyo dr un tavsiyesi kafamdan uydurmadim zaten bu kadar tepki verecek tiksindim diycek ne var anlamadim zaten yazmiyodum artik biseyde yazmam siz kendi bildiğinizi yaparsinizBunun hepsi bulamac mi yapilcak. Yahu cok igrenc birsey oldu bu. Yenmez ki.
Aslında her biberonu içiyordu ise gittiğim gün inat etti almadialıştırma bardağını denedin mi cnm ? biberon benim ki aventi kabil etmemisti lansinohu cok sevdi. ama her bebek farkli tabii. bende en.kötu alistirma bardagiyls veririm diyordum
Geçmiş olsun canım ne kadar çoğaldı bu düşme olayları kıyamamKızlar sabah oğlumu yanıma aldım hem emsin hem koca yatak geniş geniş uyuruz dedim her zaman yastıkla destekleyen ben uyku sersemi unuttum uykuya dalmıştık paat diye bi ses duymamla kalkmam bir oldu yavrum yüzüstü yerde 1 tur dönüyordu ama 3 tur dönmüş resmen bir de yavrum 3 günlük sünnetli
Süt iznim var eylüle kadar 12 buçukta çıkacağım eylulden ocağa kadar 2 de çıkacağım.yine de biberon tutarken tepki olarak tutmaması çok zor oldu .avent biberondan severek iciyorduBenimki de biberon almıyor. 6. Ayı doldurmadığı için ek gıdaya başlamadım. Yazdıklarını okuyunca resmen zangır zangır titredim. Joker den alıştırma bardağı sipariş verdim. Benimki severse yazarım mutlaka. Süt iznin var mı?
Benim kuru yemişler için 1 yaş bekleniyor diye aklımda kalmış ama doktorun dediyse doğrudur o zaman. Cevizi toz olarak muhallebi ya da meyve pürelerine de atabilirsin belki. Kahvaltı konusunda arkadaşlara katılıyorum. Bu kadar karıştırma taraftarı değilim. Yumurta yedirirken su içerebilirsin ya da pekmezli su ve ya meyve suyuyla daha rahat yer. yutamadığı zaman şu iciriyorum ben şimdilik. Ama tabi herkesin kendi tercihi gerilmeyelim boşuna biçok konuda doktorlar bile anlaşamıyorlar bizim fikir ayrılığı yaşamamiz normal degil mi?Dr ne uygun gorduyse o cnm ben demedim
Tadı kötü değil baktım. Sizler kahvaltiya basladıginizda onerinizi yazarsıniz bende yapmaya çalışırım. Ayri ayri verdim ama malesef dusundugunuz kadar kolay degil yumurta mesala yapısip kalıyo yutamiyo bebe biskuvisini eline verince bitaneyi yiyemiyo ceviz zaten imkansiz avakado azicik zaten vitamin versin diye onu meyve olarak da yedirebilirsiniz birtek labneyi ellerini batira batira yiyo yani bulamactan baska çozum kalmiyo dr un tavsiyesi kafamdan uydurmadim zaten bu kadar tepki verecek tiksindim diycek ne var anlamadim zaten yazmiyodum artik biseyde yazmam siz kendi bildiğinizi yaparsiniz
Kahvaltı da annesutu ile hazırlanan kaşık maması içine pekmez yumurta sarısı ve labne peynirEk gıdaya geçen anneler bize bir kahvaltı tarifi verebilirmisiniz.
Uydurdugunu soylemedim ki. Tepki de vermedim. Sadece tiksindirici buldum. Inanirmisin hala tiksindirici buluyorum. Biri bana boyle bir seyi yedirmeye kalksa bende agzimi kapamam acmam. Hatta bak benden bagimsiz bir arkadas tecrubesini yazmis. Bulamac yemiyordu ama corba ociyordu guzel guzel diye. Aklin yolu bir demek ki.Dr ne uygun gorduyse o cnm ben demedim
Tadı kötü değil baktım. Sizler kahvaltiya basladıginizda onerinizi yazarsıniz bende yapmaya çalışırım. Ayri ayri verdim ama malesef dusundugunuz kadar kolay degil yumurta mesala yapısip kalıyo yutamiyo bebe biskuvisini eline verince bitaneyi yiyemiyo ceviz zaten imkansiz avakado azicik zaten vitamin versin diye onu meyve olarak da yedirebilirsiniz birtek labneyi ellerini batira batira yiyo yani bulamactan baska çozum kalmiyo dr un tavsiyesi kafamdan uydurmadim zaten bu kadar tepki verecek tiksindim diycek ne var anlamadim zaten yazmiyodum artik biseyde yazmam siz kendi bildiğinizi yaparsiniz
tesekkur ederim denedim yumurtayla ilgili benim oglumla alakali yemedi yutmadi çikardı yani kahvaltı gibi olmadi bolca labne yiyip baska bisey yemedi 3 gun boyunca fikir ayrıliğı olabilir normal ama aaa tiksindim koptum felan biraz ağir geldi bana sende uygun gormedin fikrini paylastın bende sana açıkladım. Bu kadar ben o sekilde yediremedim. Tadi guzel oluncada bu şekilde verdim tarif dr un tarifi ben size saygi duyarim ama kendimede saygi duyulmasini beklerimBenim kuru yemişler için 1 yaş bekleniyor diye aklımda kalmış ama doktorun dediyse doğrudur o zaman. Cevizi toz olarak muhallebi ya da meyve pürelerine de atabilirsin belki. Kahvaltı konusunda arkadaşlara katılıyorum. Bu kadar karıştırma taraftarı değilim. Yumurta yedirirken su içerebilirsin ya da pekmezli su ve ya meyve suyuyla daha rahat yer. yutamadığı zaman şu iciriyorum ben şimdilik. Ama tabi herkesin kendi tercihi gerilmeyelim boşuna biçok konuda doktorlar bile anlaşamıyorlar bizim fikir ayrılığı yaşamamiz normal degil mi?
kustum felan demedim yazmiyodum artik yazmayada gerek duymuyorum dedim 30 yaşinda kadinin kimseyle kusmece oynayacak degilimUydurdugunu soylemedim ki. Tepki de vermedim. Sadece tiksindirici buldum. Inanirmisin hala tiksindirici buluyorum. Biri bana boyle bir seyi yedirmeye kalksa bende agzimi kapamam acmam. Hatta bak benden bagimsiz bir arkadas tecrubesini yazmis. Bulamac yemiyordu ama corba ociyordu guzel guzel diye. Aklin yolu bir demek ki.
Ayrica banada gina geldi zaten ikide bir ona kustum yazmiyorum buna kustum yazmiyorum diyenlerden.
Aynı aylarda oldukları için bu aylarda hareketlendiler ondan canım sağolasın bi sıkıntı çıkmadı çok şükürGeçmiş olsun canım ne kadar çoğaldı bu düşme olayları kıyamam