- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 23
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
- #61.001
Hayır canım bence balık burcu bebekleri :) uysal ve sakin olur diyor, benimki de aynı anlattığın gibi gece ama gündüz cop cop emiyoruz, kilo alımı da ayda 750-800 gr şimdilik Benim kızda senin bebeğin den bi hafta sonra doğdu, yani yakınlar zaman olarak. Ben de geçen bi şüphelendim iki saat yol gittik trafik vardı İstanbul malum minibüsün sıcağında ha ağladı ha şimdi ağlıcak kesin ağlıcak dedim ama iki saatten fazla süren yolda bi kere gık demedi. Uslu uslu bakındı, uyudu uyandı Arkadaşımın ablası balık burcu küçükken o da çok sakin iş pek ağlamamış kendi kendine oyalanırmış annesi de şaşırırmış Allah Allah bu nasıl bebek diye... Aptal falan mı olcak yoksa diye korkmuştum bi ara ama yok diğer kız bilgisayar mühendisi :) itü de falan yüksek lisans yapıyo.. Zeka ile ilgisi yokmuş sakinliğin. Tamamen karakteristik özellik canım :)YA kızlar benim oğlan mı tuhaf benim ki 10 da yatıyo sabaha kadar acıkmıyo belki 5 te bazen mızmızlanıyo ama pışpış dediğimde susuyo uyuyo ve gece ben uyumadan kıyamıyorum az süt içiriyorum inanılmaz az içiyo 60 cc felan. Gündüz de öyle böyle açıktım ağlaması yok cocukta versem içiyo vermezsem biraz mızmızlanıyo okadar. Zaten su sıra işhaf felan kalmadı iyice azaldı içmesi diş felan da yok içirirken illa bişeyle oyalamam lazım eline oyuncak felan veriyorum yoksa 30 cc içip daha ağzına almıyo çok mu iştahsız olacak ne