2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizim 2. Günümüzdü bugün emzirmiyorum ben gece de sık uyanmıyo haliyle şimdilik çok zorlamadı beni. İstersen bebeğin odasına tek kişilik rahat sandalye felan al sallananlardan orda emzirir koyarsın yeride

oyle birsey yapmam gerekecek sanirim.yoksa git getir gotur zor olacak bir de kamera almayi dusunuyorum.

Hoşgeldin canım sen bu sebzeleri haşlayıp direk eline mı veriyorsun ben tel süzgeçte haşladım buharda pişmiş gibi oldu sonra da tel süzgeçten geçirdim senkn havuzları nasıl büyük parca koparmış anlamadım da bende şimdiye kadar kabak ve havuç denedim kabağı hiç sevmiyo yaa kusmaya çalışıyor ama havuç tatlı geldi galiba sevdi hemen

Ben 6. Ay kontrolunden sonra ayirmayi dusunuyordum. Dun geceye kadar tabi. Efsun anne yani sepetten kafa ustu dusup hastanelik olunca gece bu aksam ayiracagim odasini. Dun gece ki telase yetti bize.
Ayy geçmiş olsun canım bende ayırmak istiorum artik zamani geldi bence ama eşim falan diyo korkar tek başına bırakmam bide gece ağlarsa sesini duyar mıyım acaba

ayy cok gecmis olsun cnm cok uzuldum birseyi yoktur insallah.
Yok bir seyi. Ama tabi korkusu yetti.
Aaa ne diyosun coook geçmiş olsun canım efsun nasıl İyidir inşallah
Iyi iyi. Boyle dusme durumlarinda 2 saatte 1 kaldirip uyanip uyanmadigina bakmak lazimmis. Sabaha kadsr nöbet tuttuk. Olan bana oldu :)
Sebzeleri buharda haslama nedeni besin degerlerini korumak. Su ile temas halinde olunca haslanirken her seyi suya geciyor sebzede vitamin kalmiyor :)
Ayy geçmiş olsun canım bende ayırmak istiorum artik zamani geldi bence ama eşim falan diyo korkar tek başına bırakmam bide gece ağlarsa sesini duyar mıyım acaba
Kamera var bizde. Seside cok iyi veriyor. Duyarim ben zaten cita uyaniyorum. Ayirmak icin en iyi zaman 6 ay.

ne marka kamera kullaniyorsunuz ?

Dış ishal yapabilir kuz M

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
çok geçmiş olsun hangi doktora gittiniz Ankara’da
Şimdi nasilsini
Şimdi iyiyiz cnm. Subayevleri çocuk polikliniği. Orhan hocaya gittik. Tabi bir kere gittik. Öneririm gidin diyemem ama doğru teşhisi koydu. Doğru tedavi uyguladı. Bizim rutin kontrollerimiz düzcede.

İyi günler kızlar ben işe başladım artık hiç bakamıyorum buralara.kizim 6ayi geçti ek gıdaya basladim.baska başlayan var mı lütfen birbirimize yol gösterelim kızım kaşığa ağzını kapatıyor biberon almıyor.hergun ağlayarak gidip geliyorum ise.bi KV faktörü var tabi kızıma o bakiyo bize taşındı.bana viraz moral verin yaa yaa kendimi yemeye vurdum iyice

Ben 6. Ay kontrolunden sonra ayirmayi dusunuyordum. Dun geceye kadar tabi. Efsun anne yani sepetten kafa ustu dusup hastanelik olunca gece bu aksam ayiracagim odasini. Dun gece ki telase yetti bize.
Geçmiş olsun çok kuzuya. Ben ayırdım odayı canlar ve daha rahat oldu artık anne yanina sıgmıyordu simdi yataginda daha rahat yatiyo öneririm yatağına gecsin artik kuzular

4. aydan beri geçtim ek gıdaya cnm iyi gidiyo sakin ol mesala benimki verdiklerimden begenmedigine hayatta agzini acmiyo kitliyo kasiga agzini her gun farklı seyler denemelisin kendi agzini açana kadar biberon icin kizacaksın belki ama calısan bi bayansan ilk haftadan baslatacaktın rahat etmek icin. Ben oyle yaptım ise baslayinca zor olmasın diye çunku biz calısanlar mecburuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…