• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok geçmiş olsun canım, bilgim olmadığı için yazmadım Nasılsınız bugün Ne dedi doktor?
Çok teşekkür ederim canım sorduğun içinde ayrıca. 3 gün sürdü ateşi 38 i hiç geçmedi dün hep 37 bucuk civarıydı daha bugün normale döndü 36.5 civarında bugğn normaldi yani. biz mersinden yşadığımız yere geldik çocuk doktorunda sıra yoktu gösteremedik pzartesi gideceğim acilde bakan doktora tekrar götürdük boğazında hafif iltihap var kullan antibiyotiği dedi napim bende kullanıyorum mecburen zaten verdiğimin yarısını tükürüyor belki de hava değişiminden olmuştur mersinin nemli havasından urfanın kuru havasına geldi çocuk

Buralar canlanmış yaa bayaagii:halay: demek herkes ek gıdanın gelmesini bekliyormuş biz şimdilik yoğurt ve kabakla başladık ve bugün ilk kez havuç da püre yapıp verdim. Ek gıda tam da korktuğum gibi oldu yoğurt ve kabak pek sevmedi yemek istemiyor zorla da vermek istemiyorum sanırım eskiden hiç kusmayan oğlum artık habire kusuyo. Bugün havuç verdim bi iki kaşık tadını beğendi çok şükür.
Kızlar yaa benim diğer asıl sorunum bebegim sabah 7de uyaniyo ve tüm gün uykusu sıfır sıfır sıfır...kriz geçiriyorum artık resmen gece 10 11 gibi yatiyo sonra 1 3 5 7de kalkiyo sonra yine başlıyoruz ağlamaya kucaktan inmiyo resmen bana yapıştı:mad::mad: bide dışarı çıkarayım diyorum açılsın hava alsın yine bebek arabasinda durmuyo kucakta da biraz duruyo yine başlıyo mızmızlanmaya...offf offfff.... :işsiz:

Kızlar kaşık mamasını hangi marka aldınız ben herobaby sütlü pirinç unlu muzlu aldım (öyle biseydi adı :) ) sevmedi bizimki galiba çok şekerli geldi başka var mı şekersiz bildiğiniz
Hipp en iyisi bence canım hiç şeker yok organik ama çok tatsız ben sadece 2 kere denedim 2 sindede yemedi benim bebe ama biz daha 6 ayı doldurmadığımız için üstünde durmuyorum zaten daha bir şey vermeye çekiniyorum 10 gün sonra rahat rahat vereceğim

Hipp en iyisi bence canım hiç şeker yok organik ama çok tatsız ben sadece 2 kere denedim 2 sindede yemedi benim bebe ama biz daha 6 ayı doldurmadığımız için üstünde durmuyorum zaten daha bir şey vermeye çekiniyorum 10 gün sonra rahat rahat vereceğim
Herobaby de çok şekerli geldi bana ki benimkide ondan sevmedi heralde. Bizim ki 5 aylık olucak bi kaç gün sonra gece uyanmamız nerdeyse yok bende en azından yatmadan önce veriyim ki tok tutsun istiyorum

YA kızlar benim oğlan mı tuhaf benim ki 10 da yatıyo sabaha kadar acıkmıyo belki 5 te bazen mızmızlanıyo ama pışpış dediğimde susuyo uyuyo ve gece ben uyumadan kıyamıyorum az süt içiriyorum inanılmaz az içiyo 60 cc felan. Gündüz de öyle böyle açıktım ağlaması yok cocukta versem içiyo vermezsem biraz mızmızlanıyo okadar. Zaten su sıra işhaf felan kalmadı iyice azaldı içmesi diş felan da yok içirirken illa bişeyle oyalamam lazım eline oyuncak felan veriyorum yoksa 30 cc içip daha ağzına almıyo çok mu iştahsız olacak ne

Herobaby de çok şekerli geldi bana ki benimkide ondan sevmedi heralde. Bizim ki 5 aylık olucak bi kaç gün sonra gece uyanmamız nerdeyse yok bende en azından yatmadan önce veriyim ki tok tutsun istiyorum
Evet aslında gece uykusu için güzel bir şey ama senin ki zaten uyuyormus benimki emiyor 2 3 saatte bir ya şu 180 gün olayı canımı sıkıyor çocuk bir şeyler yemek istiyor bugün yoğurt verdim biraz ebe ver demişti çocuk daha istiyor ben kestim vermeyi 2 3 kaşık verdim versem daha yerdi yani

Ben oturtuyorum seviyorda.

Var cnm baby malldede var ebebektede var cesit cesit marka marka bende nuk var benimki seviyorda yanlarindaki kollardan kendisi tutabiliryor

Cnm noktalardan benim kizimdada cikti alerjik zaten benimki kolunda ve yuzunde cikti bikac tane cildiyeye gotur dedi alerji doktorumuz dermatitin bir cesidi dedi. Kasinabilir dedi alerji surubu verdi kasindigini hissederswn veririsin diye bide krem verdi 3 gun surcem. Hazir gida tuketme dedi kiyafetlerini cift durulama yap bide renkli ve pamuksuz giydirme dedi. Besin alerjisi de olabilir seninki

Olurmu ya cok faydali ama oyle dudukluye attim kemikli eti pisirdim degil.

Kizlar gaps diyeti diye bir diyet var duydunuzmu bilmiyorum onun oncusu bir doktor var yabanci kendi otistik oglunu bu yontemle iyilestirmis fln neyse o kadin diyorki alti kisik en fazla 13 saat pisecek kemik suyu fazla olursa kemigin icindeki zararli bilesiklerde aciga cikiyormus . 24 saat pistiginde kolajenlerde suya cikiyormus ama amacin kolajen olmadigini soyluyor saglam bir bebegin bile 24 saaat piseni tuketmemesini tavsiye ediyor bu konu cook karisik anlicaginiz :) ben 6-7 saat falan turuyorum ocakta okadar dayanabiliyorum zAten :)
Kremin adını öğrenebilir miyim
Bizimkiyle aynı kı acaba

Evet aslında gece uykusu için güzel bir şey ama senin ki zaten uyuyormus benimki emiyor 2 3 saatte bir ya şu 180 gün olayı canımı sıkıyor çocuk bir şeyler yemek istiyor bugün yoğurt verdim biraz ebe ver demişti çocuk daha istiyor ben kestim vermeyi 2 3 kaşık verdim versem daha yerdi yani
Nasıl olsa sindirilmesi kolay şeyler veriyoruz ben iştahını kapatmak istemiyorum açıkcası az verip sonra su veriyorum tatsın istiyorum

Nasıl olsa sindirilmesi kolay şeyler veriyoruz ben iştahını kapatmak istemiyorum açıkcası az verip sonra su veriyorum tatsın istiyorum
Evet bende üstüne su veriyorum çocuk istiyorken vermek lazım gibi geliyor bana da ama doktorlar 180 gün deyince illa çekinerek veriyorum arada sırada

Merhaba kızlar
Ben geldim
Kemik suyunu annem ek gıdaya başlayınca çorbaları kemik şutuyla yapacaksın ben size hep öyle yaptım bizim hocalar hep kemik suyuyla yaptırırdı demişti ama ne kadar nasıl kaynatılıyor bilmiyorum sorarım bi ara yazarim size
Bizde tadıma başladık
Daha kabak ve havuç denedik
Doktorum sebzelerde çok alerji durumu olmaz 2. Gün de bay yoksa 3. Güne gerek yok dedi o yüzden ben 2 gün olarak deniyorum
Kabak sevdik
Havucu sevmedik
Salatalık zaten veriyordum seviyor
Havucu cig olarak fısk aşıyor ama buharda pişmiş sevmedi ve ertesi gün paso havuç çıktı kakadan nasıl emip kopardıysa oha dedim bu kadar yedi mi pütürlü şekilde havuçları gördüm kakada
Kaka rengi turuncuya döndü ve cidden herkes ek gıdaya geçince asıl çok pis kokacak kakası diyorlardı doğru demişler havuçta acayip koktu :D hazır edin burnunuzu :D
Havuç bizde pisİl yaptı
Kabagi çok sevdi tatlı yaz kabagiydi
Sütü de istenmediğim bir gün mayalarsam yoğurtta tattıracağım ins :D
24 ünde 180 gün doluyordu ben 1 hafta erken başladım çünkü İpek vermeyince ağlıyordu elinden alınca da bugün mesela biz dışardaydık ablamla yemek yerken ona bsy vermiyoruz diye kitameti kopardı her yemekte illa bsy yemek istiyor :) insallah böyle olur yemeği severek yer

Evet bende üstüne su veriyorum çocuk istiyorken vermek lazım gibi geliyor bana da ama doktorlar 180 gün deyince illa çekinerek veriyorum arada sırada
Bize de madem mama ve anne sütü alıyo tadımlara başla 6 ayı geçince mama yerine ek gıda ve süt takviyeli gidersin dedi herkes farklı bişey söylüyo işte

Merhaba kızlar
Ben geldim
Kemik suyunu annem ek gıdaya başlayınca çorbaları kemik şutuyla yapacaksın ben size hep öyle yaptım bizim hocalar hep kemik suyuyla yaptırırdı demişti ama ne kadar nasıl kaynatılıyor bilmiyorum sorarım bi ara yazarim size
Bizde tadıma başladık
Doktorum sebzelerde çok alerji durumu olmaz 2. Gün de bay yoksa 3. Güne gerek yok dedi o yüzden ben 2 gün olarak deniyorum
Kabak sevdik
Havucu sevmedik
Havucu cig olarak fısk aşıyor ama buharda pişmiş sevmedi ve ertesi gün paso havuç çıktı kakadan nasıl emip kopardıysa oha dedim bu kadar yedi mi pütürlü şekilde havuçları gördüm kakada
Kaka rengi turuncuya döndü ve cidden herkes ek gıdaya geçince asıl çok pis kokacak kakası diyorlardı doğru demişler havuçta acayip koktu :KK70: hazır edin burnunuzu :KK70:
Havuç bizde pisİl yaptı
Sütü de istenmediğim bir gün mayalarsam yoğurtta tattıracağım ins :KK70:
24 ünde 180 gün doluyordu ben 1 hafta erken başladım çünkü İpek vermeyince ağlıyordu elinden alınca da bugün mesela biz dışardaydık ablamla yemek yerken ona bsy vermiyoruz diye kitameti kopardı her yemekte illa bsy yemek istiyor :) insallah böyle olur yemeği severek yer
Maşallah canım sen baya baya yutturuyosun bende sün azcık salatalık rendeledim ağzına verdim zor yuttu hep sıvıya alışmış katı gıda zor olacak galiba

Merhaba kızlar
Ben geldim
Bizde tadıma başladık
Kabak sevdik
Havucu sevmedik
Kaka rengi turuncuya döndü ve cidden herkes ek gıdaya geçince asıl çok pis kokacak kakası diyorlardı doğru demişler havuçta acayip koktu :KK70: hazır edin burnunuzu :KK70:
Havuç bizde pisİl yaptı
Sütü de istenmediğim bir gün mayalarsam yoğurtta tattıracağım ins :KK70:
Peki miktarını nasıl veriyorsun canım ilk gün 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı şeklinde mi

YA kızlar benim oğlan mı tuhaf benim ki 10 da yatıyo sabaha kadar acıkmıyo belki 5 te bazen mızmızlanıyo ama pışpış dediğimde susuyo uyuyo ve gece ben uyumadan kıyamıyorum az süt içiriyorum inanılmaz az içiyo 60 cc felan. Gündüz de öyle böyle açıktım ağlaması yok cocukta versem içiyo vermezsem biraz mızmızlanıyo okadar. Zaten su sıra işhaf felan kalmadı iyice azaldı içmesi diş felan da yok içirirken illa bişeyle oyalamam lazım eline oyuncak felan veriyorum yoksa 30 cc içip daha ağzına almıyo çok mu iştahsız olacak ne
Sen kasiniyosun bacim.valla bak Allah carpacak goreceksin. Millet uyuyan bebeye hasret. Sen ama niye uyuyor diyorsun. :D burda daha 2 saat kesintisiz uyumayan analar var. Gecede 8 kere kalksa sukur eden analar var :D O analar var ya yer seni yer, cig cig yer nispet mi yapiyorsun diye :D :D

14 sayfa olmuş ben bu bebeyle nasıl okuyayım bacılar :D 2 gündür ergene bağladı. Sürekli mızz mızz. Göz ekseninden çıktığım an ağlıyor. Bide yalandan ağlıyor peşinede yalandan öksürür gibi yapmayı öğrenmiş sıpa :D yarın ilk fırsatta tek tek okuycam :)

Sen kasiniyosun bacim.valla bak Allah carpacak goreceksin. Millet uyuyan bebeye hasret. Sen ama niye uyuyor diyorsun. :KK70: burda daha 2 saat kesintisiz uyumayan analar var. Gecede 8 kere kalksa sukur eden analar var :KK70: O analar var ya yer seni yer, cig cig yer nispet mi yapiyorsun diye :KK70: :KK70:

Onlardan biri benim :D çiğ çiğ değil direk bütün olarak yiyebilirdim. Ama alerjimiz var yiyemiyorum :D :D

Back