• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugün kaşıkla verince kesinlikle ağzını açmayan çıkaran cocuk bi baktım babamın kucağında bardağından çay içiyo sonra su verdim yine içti sonra muz verdim emdi ama kaşıkla veriyim dedim yine yutamadı beceremedi ben anlamadım bu işi

Muzda kabiz yapar. Ayrica bir gune hem bildigin yetiskin cayi hem muz hemde daha 4 aylik olmamis bebege. Naptin bacim sen. Kafein var o cayda herseyden once bebisi mahveder.

Muzda kabiz yapar. Ayrica bir gune hem bildigin yetiskin cayi hem muz hemde daha 4 aylik olmamis bebege. Naptin bacim sen. Kafein var o cayda herseyden once bebisi mahveder.
Sorma canım son anda gördüm ben böyle ek gıda sevmiyo vs felan diyodum ertesi gün bi baktım babam bak çay içiyo diyo kızdım şekersiz merak etme diyo. Hemen aldım ama bi kaç yudum içmiş heralde şimdi her gördüğü bardağa saldırıyo. Anlayıyorum anlatıyorum anlıyo gibi yapıyorlar yine aynı. Tv izlemicek diyorum kendi bakıyo diyo e bebek yani kendi için ne iyi ne kötü bilmiyo diyorum hemen bi kereden bişi mi olmuş diyo. Şuan bide onlarla beraber yazlıktayız kucağımdan indirmiyorum yeni bi olayla karşılaşmamak için yapıştık resmen

Muzu çok çok az verdim canım mercimek kadar felan sadece kendi eline verdiğimde ne yapıyo tepkisini ölçmek için

cnm bizimkide kaşik mamasini ilk verdigimde hic yiyemiyordu bende demistim beceremiyecek galiba. ama vere vere alisti. simdi yinede ağzından akiyor ama fazla degil. mesela mamayi agzina yaklastirinca agzini acmayi bile ogrendi. hatta kasigi agzina goturuken kendisi tutmaya calisiyor. zaten 4. aydan sonra bebeklere yutkunma kabiliyeti geliyormus.
CAnım bide aklımı karıştıran kaşık mamasının cc nasıl ayarlıcam

Kızlar hep yazıyorum biliyorum ama inanın çok çaresizim. Ne yapacagımı bilmiyorum. Meme reddi yaşayıp sorunu atlatan var mı?? Kaşıkla veriyorum ağzından çıkarıyor hep. Bezi pembe sirekli ne yapacagım ben?

Kızlar hep yazıyorum biliyorum ama inanın çok çaresizim. Ne yapacagımı bilmiyorum. Meme reddi yaşayıp sorunu atlatan var mı?? Kaşıkla veriyorum ağzından çıkarıyor hep. Bezi pembe sirekli ne yapacagım ben?
Canim tabiki yazacaksın
Sürekli pembe olması susuzluktan ziyade yetersiz beslenme olabilir
Meme reddi de 1 günde geçmiyor kuzum ben 3 ay uğraştım bol bol ten tene temas
Banyo sonrası ciplak emzir
Bebek uykukuyken belki emer
Olmadı kaşıklı biberon al
Ya da normal bi biberon al lansinloh falan
Ama benim Öner’im her devlet hastenesinde var artık bi emzirme bölümü ya da kadın Doğum ebelerinden yardım Alman
Iğdır da vardır kesinlikle Çekinme söyle yardımcı olun de
Baktın olmiyor biberonla ver kaşıkla da tam beslenemiyor çünkü
Sütünün tadına baktın mi sıkıntı Yok demi
Ve arada su ver kesinlikle her emme sonrası 3/5 kaşık

bi sıkıntısı mi var kaşıkla bile yemiyor ya iştahsızdı hasta mi ki
İdrsr yolu enfeksiyonu
Kulak iltihabı vs
En önce beslenmesi önemli eğer cidden hiçbir şekilde istemiyorsa biberonla ver yeter ki beslensin
Pembelik cok önemli neden iştahsız bu kadar kaşıkla bile içmiyorsa var bi sıkıntısı
sen bence doktora git yakın zamanda

Kızlar bi el atın benim oğlan çok fena kabız azcık zorla yaptı oda kaskatı en çabuk çözüm ne yapabilirim? En büyük nedeni de gezerken çok süt sağamadım mama yedi ve normalde hep yağ atardım içine onu da atmayı bıraktım
Mamadan büyük ihtimal sürekli kabızsa sabah akşam 2 kaşık zeytinyağı demişti doktor bize

Kızlar iyi akşamlar herkese.. Bu oyun halıları bayaa pahalı ya unigo falan önermişler diyorum ki puzzle gibi olanlardan bi kaç tane alsak birbiriyle uyumlu olur mu odayı kaplamak için hem daha uygun fiyata gelir.. farklı farklı desenli almak istiyorum nette gördüm daha yakından görme fırsatım olması gören kullanan var mı
Kuzum arkadasım bi oyun Halis’i almış 50 lira cok güzel bi ona bakabilirsin undigo mu ne markası Aslanlı falan önemli olan uzanması oyuncaklara çekmesi fiyatı önemli değil her hangi bsy alabilirsin olmadı letgoya bak ikinci el al
puzzel gibi olan oyun matları e bebekte 10 tanesi 29 lira onda 2 tane alıp salona koyduk biz öyle oynatıyorum üstüne oyun Halis’ini koyarak
bardak soranlara bende avent egitici damlatmaz bardak aldim tavsiye ederim ucu yumusak ve esnek silikon emdikce geliyor bebisim hic sorun yasamadi arada su veriyorum.
kaşikta avent bukulebilir kasik aldim ondan da memnunum. daha once bebedor almistim cok buyuk gelmisti.
Ben avente baktım kadın yine büyük olur dedi suavinex aldım 4+ aylık o bile büyük kızın ağzına
Kaşık wee almıştım ama aklımda bambu kaşık almak vardı fredly vs bulamadim senin dediğine bi bakayım canim cok sağol
Güle güle kullanin

Nette karpuz ne zaman verilmeli bebeklere diye araştırma yaptım
6 ay bittiyse ver diyen doktor da var 8 ay 9 ayda verilir diyen de yine kafalar karışık
Bizim alerji doktoru kendi tavsiye etti 6. Ayda basla diye.

Kızlar biliyordunuz İpek 3 5 güne kaka yapiyorfu 15 gün yapmadığı oldu ne zaman suyu biraz artırdım 2 güne bir bazen her gün yapmaya başladı
Kaka sıkıntısı olan varsa suyu artırmayı deneyebilir
Annem ablam hep su ver su az olunca yapmaz artır diyordu sonunda dinledim artırdım sonuç cidden kaka yapmaya başladı
Ya zaten cok yapan bir bebekti suya baslayincami artti ya gene cok yapar oldu cis yok kaka var :(

Kuzum bu organic miymiş kullanıyor Muş’un memnun mjsun
Fly away var bide oda organikmis.

Kızlar iyi akşamlar herkese.. Bu oyun halıları bayaa pahalı ya unigo falan önermişler diyorum ki puzzle gibi olanlardan bi kaç tane alsak birbiriyle uyumlu olur mu odayı kaplamak için hem daha uygun fiyata gelir.. farklı farklı desenli almak istiyorum nette gördüm daha yakından görme fırsatım olması gören kullanan var mı
Cnm e bebektemi biyerde var uygun fiyatli internettede en uygunu o oluyor zaten yazinca illa cok asiri oyuncakli alengirli bisey olmasina gerek yok bizim kiz maymun adasinin maymununu su an sallamiyor bile diger oyuncaklarla ilgileniyor.

Canm bnm korkutmak istemiyorum ama P Prime18 dedigi gibi kasiklada yemiyorsa bi doktora gotur bnm bebegiminde mayis ayinda baslayan iştahsızlık vardi kasiklada yediremiyordum mamayi birde idrarda pembelik vardi acliktanmis yeterli beslenemediklerinden birde bnm bebegimin cok fazla salyasi akiyor ve. Gun icinde cok sık yani 15 kez az az kusuyordu mayis ayinda baslayan sknti gecen hafta bn zorla pirinc unu mamasi yedirmemle siddetlendi 4 gun hastanede yattik ciddy iştegszlik ve idrarda pembelik varsa doktora gotur

Canim bu grupta meme reddiyle benim kadar ugrasan yoktur heralde:) bebegim 2 gün sonra 5 aylik olacak hala bir düzenimiz yok. Bebegim bazen az da olsa emiyo bazen cok hevesli emiyo bazen 15 gun yaklasmiyor bile memeye. Ben en güzel çareyi gece uykusunda ya da sabahin erken saatlerinde emzirerek buluyorum. Sonra bir iki derken gündüz de emmeye basliyor. Artik ne kadae giderse sonra yine basa dönüyoruz

Nette karpuz ne zaman verilmeli bebeklere diye araştırma yaptım
6 ay bittiyse ver diyen doktor da var 8 ay 9 ayda verilir diyen de yine kafalar karışık
Valla cnm verdim ağzına dilimi emdi sonra bıraktırdım bizde sıkıntı olmdı. Bence ver biriki damla emsin 2-3 gün bekle sıkıntı olmazsa aralarda tattırırsın

Ya kızlar benim sezaryen izim neredeyse sıfıra yakın.. Kayboldu gitti aslında yara izleri kalırdı uzun süre vucudumda. Birine sezaryen yaptim diyip karnimi gostersem inanmaz çok ilginç degil mi bu ya daha kac ay oldu ki

Ya kızlar benim sezaryen izim neredeyse sıfıra yakın.. Kayboldu gitti aslında yara izleri kalırdı uzun süre vucudumda. Birine sezaryen yaptim diyip karnimi gostersem inanmaz çok ilginç degil mi bu ya daha kac ay oldu ki
Benimki de sanki ayı çıkarmışım gibi izi var

Canim tabiki yazacaksın
Sürekli pembe olması susuzluktan ziyade yetersiz beslenme olabilir
Meme reddi de 1 günde geçmiyor kuzum ben 3 ay uğraştım bol bol ten tene temas
Banyo sonrası ciplak emzir
Bebek uykukuyken belki emer
Olmadı kaşıklı biberon al
Ya da normal bi biberon al lansinloh falan
Ama benim Öner’im her devlet hastenesinde var artık bi emzirme bölümü ya da kadın Doğum ebelerinden yardım Alman
Iğdır da vardır kesinlikle Çekinme söyle yardımcı olun de
Baktın olmiyor biberonla ver kaşıkla da tam beslenemiyor çünkü
Sütünün tadına baktın mi sıkıntı Yok demi
Ve arada su ver kesinlikle her emme sonrası 3/5 kaşık

bi sıkıntısı mi var kaşıkla bile yemiyor ya iştahsızdı hasta mi ki
İdrsr yolu enfeksiyonu
Kulak iltihabı vs
En önce beslenmesi önemli eğer cidden hiçbir şekilde istemiyorsa biberonla ver yeter ki beslensin
Pembelik cok önemli neden iştahsız bu kadar kaşıkla bile içmiyorsa var bi sıkıntısı
sen bence doktora git yakın zamanda
Bügün erzuruma gideceğim canım gece uyku arasında az da olda emdi ama gündüz emmşyor ne yaparsam

Canm bnm korkutmak istemiyorum ama P Prime18 dedigi gibi kasiklada yemiyorsa bi doktora gotur bnm bebegiminde mayis ayinda baslayan iştahsızlık vardi kasiklada yediremiyordum mamayi birde idrarda pembelik vardi acliktanmis yeterli beslenemediklerinden birde bnm bebegimin cok fazla salyasi akiyor ve. Gun icinde cok sık yani 15 kez az az kusuyordu mayis ayinda baslayan sknti gecen hafta bn zorla pirinc unu mamasi yedirmemle siddetlendi 4 gun hastanede yattik ciddy iştegszlik ve idrarda pembelik varsa doktora gotur
Benimki hiç kusması canım ama haklısın dokotra gideceğim

Canim bu grupta meme reddiyle benim kadar ugrasan yoktur heralde:) bebegim 2 gün sonra 5 aylik olacak hala bir düzenimiz yok. Bebegim bazen az da olsa emiyo bazen cok hevesli emiyo bazen 15 gun yaklasmiyor bile memeye. Ben en güzel çareyi gece uykusunda ya da sabahin erken saatlerinde emzirerek buluyorum. Sonra bir iki derken gündüz de emmeye basliyor. Artik ne kadae giderse sonra yine basa dönüyoruz
Sadece anne sütü mü veritorsun canım??? Emmediği zamanlar beslenmesini nasıl yapıyorsun peki

Back