Kuzum emzirme destek bölümü yoksa bile Doğumda çalışan ebelerden yardım iste çekinme git konus lütfen yardım edin de bunda ayıp bsy yok
Ayrıca emzik alıyor mu uyuyacağı zaman emzik alıyorsa ilk emziği ver sonra cek biraz gözler kapanırken tık ağzına memeyi
Ama baktın cidden olmuyor kaşıkla bile biberonla ver pembelik cok önemli çünkü
Aynen bende cok korkutorum doktor tadıma başlayın dedi ama ben baslamadim alerjik bünyesi 3 gün kuralıyla erken başlayalım dedi alerjik bebelerde erken başlamak önemli dedi İki doktor da
Biri yoğurtla biri sebzeyle ilk başlayın dedi yemezse emsin boşverin emmesi önemli bi kaşık yese bile yeter hem de dili değse bile yeter dedi
Ben başlamadım 180 gün dolsa bile tam anlamda nasıl başlarım bilmiyorum hele tatile gelirse pek sallamayacağım
Benim Baba da o gün kiraz verdim dedi bizimki sevmemiş atmış ana armutu sevdi dedi geldim ki armut kemiriyor bsy demedim desem şimdi babamın çenesiyle uğraşıp kavga edemem
Ama öpme konusunda aileme bsy demiyorum fakat mesela benim akıllı kaynanandan (!) 3 yasında ki eşimin yiyenine öptürüyor sürekli bebe hasta takır takır oksuuruyir öksürmese anaokuluna gidiyor mikrop kuluçka yapmış olabilir o yüzden ben söylesem tartışma çıkacak eşimi uyarıyorum
Ellerine almadan herkesin elini yıkatıyorum
Ama bazende her şey bizim tedirgin olmamızla kalıyor bi markete gidiyorum önüne gelen elini ayağını allıyor geçen memur kadın sap dedi öptü eşim hasta hastanedeyiz hemşire geldi ayaklarını öptü artık önünü alamıyorum
6. Ay asisi da bi asinin 3. Dozu korkma o yüzden sslinda aşılar tamamlandı
Ben normal Doğum yaptım ama göbek kaldı ve sarkık annem Çarşaf bağlayalım ya da korse demişti korseyi aldım 3 kere bacak giydim 2 ay kicimdan çıkarmasaydım belki düzelirdi ama cok daralan bi insanım o yüzden hiç giyemedim
Ve karnım bildigin çatlaktan dünya haritası