- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #60.381
Kuzum canim benim güzel fatmam :) bak şimdi hemşire sana okey ek gıdaya geç demiş ama bunun kuralı var yavaş yavaş başlıyorsun alerji riski var mi YÖK mi bakıyorsun 2 cay kaşığıyla başlıyorsun tatsız tuzsuz başlıyorsun sen gitmişsin bebeye direk kaşık maması vermişin yekten bebe tabi yemez tadını bilmiyor daha önce tatmamış alerjisi var mi Yok mu bilemezsin cenki hazır mama Suan hazır kaşık maması vermeBenimki mama alıyo ya hemşirede ondan dedi yavaş habaş ek gıdaya geç madem 2 öğün veriyosun 1 aya kadar alıştır mama yerine ek gıda ver dedi doktor görüşümdeğil açıkcası. Ki benimki hiç istekli değil hiç. 1 kaşık şeyi zorla ağzından çıkara çıkara yiyo. Dişini kaşısın diye salatalık verdim aldı ağzına sonra tadı geldi attı hemen. Galiba benim için erken daha
Çünkü içinde ki katkı maddesine mi koruculara mi yoksa sebze meyve mi alerjisi var bilemezsin
Burda nemessise katılıyorum daha tattirim yaptırmadan yekten kaşık mama verirsen ve cok fazla verirsen dediği seyler olabilir
Acele etme bir
Kafana göre takılma iki
Hemşirenin dediğine bakma hemen 3
Başlamadan önce nasıl olmalı bak öyle yap 4
Asla ve asla zorlama 5
Yemek reddi yasarsan anan ağlar söyleyim çünkü omur boyu meme emme değil yemek yiyecek 6
Her şeyi kuralına kitabına göre yap 7
Acele etme 8
Kimseye kulak asma 9
Seni sevdiğimden böyle yazdım 100 :)