- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #60.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah baya benziyorEki Görüntüle 2166535 Aradaki 7 farkı söyleyebilir misiniz Eki Görüntüle 2166536
Sağolasın cnm.Masallah baya benziyor
Kiz yarildim ya laSağolasın cnm.
Oğlumun üç fazlalığı var tek fark o.
Boy kilo pipi :)
Kiz yarildim ya la
Cnm doktorunuzla gorus oyle basla. Benim kizimin daha var Ağustos’ta baslicaz insallah ek gidaya. Yogurt degilde Sebzeyle baslaniyor benim bildigimEk gıdaya 13 gün var ama ben hiç o sürece girmek istemiyorum , böyle çok kolay ver ağzına memeyi .
Lactamil e bile tepki veren vücut , yoğurtla nasıl başlayacağım , korkuyorum da açıkçası.
İlk 1 yıl zorunlu emzirme deselerdi keşke
Ay bende biraz korkuyorum bu ek gıda işinden nasıl başlıycam nerden başlıycam hiç bilmiyorumEk gıdaya 13 gün var ama ben hiç o sürece girmek istemiyorum , böyle çok kolay ver ağzına memeyi .
Lactamil e bile tepki veren vücut , yoğurtla nasıl başlayacağım , korkuyorum da açıkçası.
Canim ayni durumdayiz simdi okuyunca kendim yazmis gibi hissettim. Ben de annemlere rahat edeyim diye geldim, ev cok rahat sagolsunlar ama beni asiri tedirgin ediyolar. Babam surekli bisey tattirmaya calisiyor, daha basarili olamadi ama surekli tetikteyim. Televizyona bakmamasi gerektigini bi turlu anlayamadilar. Ne varmis, kim yasaklamis bilmem ne. Bi de opme konusu kriz oldu herkes sap sup opuyor yapmayin diyorum asilari tamamlanmadan doktor opmesinler dedi diyorum. Bu sefer dunyada tek senin cocugun mu var, bu kadar ustune dusme. Hijyen konusunda da cok dikkatli degiller maalesef yani kafayi yemis durumdayim. Icimi dokeyim dedim:)Sorma canım son anda gördüm ben böyle ek gıda sevmiyo vs felan diyodum ertesi gün bi baktım babam bak çay içiyo diyo kızdım şekersiz merak etme diyo. Hemen aldım ama bi kaç yudum içmiş heralde şimdi her gördüğü bardağa saldırıyo. Anlayıyorum anlatıyorum anlıyo gibi yapıyorlar yine aynı. Tv izlemicek diyorum kendi bakıyo diyo e bebek yani kendi için ne iyi ne kötü bilmiyo diyorum hemen bi kereden bişi mi olmuş diyo. Şuan bide onlarla beraber yazlıktayız kucağımdan indirmiyorum yeni bi olayla karşılaşmamak için yapıştık resmen
Sezeryan izi neyse dee bu göbüş ne olacak yaa almış başını gidiyor resmenBenim iz de sanki ayı tırnak atmış da yara dikilmeden kendi kendine kapanmış gibi. O kadar belirgin ki 5 km uzaklıktan görülür. Birdilimkek bence şükret kurcalama hiç
Çay da yakaladım ama başka ne verdi bilmiyorum. Saolsunlae seviyorlar hevesliler felan ama durmayı bilmiyorlar. Elini ve yüzünü öpmeyin diyorum neresi kalıyo geriye pipisini mi öpcez diyorlar :) ya çoğu şeyi görmezden geliyorum zaten ama göze batıyo yine de hep biz size hiç öyle yapmadık bu kadar sakınma vs. Nasıl olacak böyle bilmiyorum vallaCanim ayni durumdayiz simdi okuyunca kendim yazmis gibi hissettim. Ben de annemlere rahat edeyim diye geldim, ev cok rahat sagolsunlar ama beni asiri tedirgin ediyolar. Babam surekli bisey tattirmaya calisiyor, daha basarili olamadi ama surekli tetikteyim. Televizyona bakmamasi gerektigini bi turlu anlayamadilar. Ne varmis, kim yasaklamis bilmem ne. Bi de opme konusu kriz oldu herkes sap sup opuyor yapmayin diyorum asilari tamamlanmadan doktor opmesinler dedi diyorum. Bu sefer dunyada tek senin cocugun mu var, bu kadar ustune dusme. Hijyen konusunda da cok dikkatli degiller maalesef yani kafayi yemis durumdayim. Icimi dokeyim dedim:)
Bakalım konuşcazCnm doktorunuzla gorus oyle basla. Benim kizimin daha var Ağustos’ta baslicaz insallah ek gidaya. Yogurt degilde Sebzeyle baslaniyor benim bildigim
Kuzum emzirme destek bölümü yoksa bile Doğumda çalışan ebelerden yardım iste çekinme git konus lütfen yardım edin de bunda ayıp bsy yokBügün erzuruma gideceğim canım gece uyku arasında az da olda emdi ama gündüz emmşyor ne yaparsam
Aynen bende cok korkutorum doktor tadıma başlayın dedi ama ben baslamadim alerjik bünyesi 3 gün kuralıyla erken başlayalım dedi alerjik bebelerde erken başlamak önemli dedi İki doktor daEk gıdaya 13 gün var ama ben hiç o sürece girmek istemiyorum , böyle çok kolay ver ağzına memeyi .
Benim Baba da o gün kiraz verdim dedi bizimki sevmemiş atmış ana armutu sevdi dedi geldim ki armut kemiriyor bsy demedim desem şimdi babamın çenesiyle uğraşıp kavga edememCanim ayni durumdayiz simdi okuyunca kendim yazmis gibi hissettim. Ben de annemlere rahat edeyim diye geldim, ev cok rahat sagolsunlar ama beni asiri tedirgin ediyolar. Babam surekli bisey tattirmaya calisiyor, daha basarili olamadi ama surekli tetikteyim. Televizyona bakmamasi gerektigini bi turlu anlayamadilar. Ne varmis, kim yasaklamis bilmem ne. Bi de opme konusu kriz oldu herkes sap sup opuyor yapmayin diyorum asilari tamamlanmadan doktor opmesinler dedi diyorum. Bu sefer dunyada tek senin cocugun mu var, bu kadar ustune dusme. Hijyen konusunda da cok dikkatli degiller maalesef yani kafayi yemis durumdayim. Icimi dokeyim dedim:)
Ben normal Doğum yaptım ama göbek kaldı ve sarkık annem Çarşaf bağlayalım ya da korse demişti korseyi aldım 3 kere bacak giydim 2 ay kicimdan çıkarmasaydım belki düzelirdi ama cok daralan bi insanım o yüzden hiç giyemedimSez
Sezeryan izi neyse dee bu göbüş ne olacak yaa almış başını gidiyor resmen
Emmediginde sagiyorum ve mama takviyesi yapıyorum canımSadece anne sütü mü veritorsun canım??? Emmediği zamanlar beslenmesini nasıl yapıyorsun peki
Kiz tabi şükür ama vallahi moralin bozulmasin tüh keşke demeseydim. Benim iz gecmese de rahatsiz olmazdim zaten yavruma kavustugum günün hatırası sonucta :)Benim iz de sanki ayı tırnak atmış da yara dikilmeden kendi kendine kapanmış gibi. O kadar belirgin ki 5 km uzaklıktan görülür. Birdilimkek bence şükret kurcalama hiç
Hehhh bak aynen tekrar 6 aylık gibi oldumSez
Sezeryan izi neyse dee bu göbüş ne olacak yaa almış başını gidiyor resmen
Ben sana anlatayim canim sütü kaynat iyice ılıt parmagini icine koydugunda hafiften ısırsın. Sonra 1 kg lik cam kavanozlara koy üzerine 1 kaşık katı yogurt koy (hazir yoğurt olmasın) uzerini pecete ile kapat sobra etrafını güzelce ört sabaha kadar beklet sabah buz dolabina koy. 1 gün beklesin al sana taş gibi yogurt :)Kızlar arzum yoğurtçu kullanan var mi ilk bebeğinde ya da evinde bende var ama hayatımda hiç yoğurt yapmadım nasıl yaparım bilmiyorum anama yaptırayım dedim de ek gıdaya başlayınca doktor 2 güne bir taze yapın dedi Kadını 2 güne bir çağırmak istemiyorum illa ki is basa düşecek o yüzden nasıl yapacam bilmiyorum saat ayarı var 6/9/12 mesela en iyi saat hangisi olur yoğurt icin
aslinda ucu ufacik buyuk degil, ama bardagi diyorsan bardak 200 ml sanirim ama onu da saplarindan kendi bile tutabiliyor.tabi icine cok su koymuyorum. niye büyuk olur dediki anlayamadim.Mamadan büyük ihtimal sürekli kabızsa sabah akşam 2 kaşık zeytinyağı demişti doktor bize
Kuzum arkadasım bi oyun Halis’i almış 50 lira cok güzel bi ona bakabilirsin undigo mu ne markası Aslanlı falan önemli olan uzanması oyuncaklara çekmesi fiyatı önemli değil her hangi bsy alabilirsin olmadı letgoya bak ikinci el al
puzzel gibi olan oyun matları e bebekte 10 tanesi 29 lira onda 2 tane alıp salona koyduk biz öyle oynatıyorum üstüne oyun Halis’ini koyarak
Ben avente baktım kadın yine büyük olur dedi suavinex aldım 4+ aylık o bile büyük kızın ağzına
Kaşık wee almıştım ama aklımda bambu kaşık almak vardı fredly vs bulamadim senin dediğine bi bakayım canim cok sağol
Güle güle kullanin