• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar dönmeyle ilgili postları bi türlü bulamadım.
Ama sanırım bebekler dönmeye başlamış.
Bizim oğlan dönemiyor hala. Daha doğrusu öyle bi çabası yok. Çok hafif popoyu itince anında dönüyor yana yada yüz üstü veya yan koyunca geri atıyor kendini ama kendi başına bırakınca dönmekten ziyade nadıl diyim popoyu hafif sağa yada sola kaldırıp kafayı yöneltiyor bakmak için. Ama dönmedi kendi.
Yüz üstü koyunca kollardan destek alıp kafayı da kaldırmıyor. Kafasını kaldırıyor sadece. Ondan da anında sıkılıp cırlıyor.
Ben şu an takıldım buna ya. Tedirgin olmalı mıyım??
Yarın 4 ay kontrolümüz var zaten sorarım ama
Endiselenme gelişim bı süreçtir.benim kızım 3ay 18 günlükken döndü eltinin oğlu 7.ayda döndü seninkide yakındır doner.

Kızlar Günaydın benim kız dönüyor sirtustünden yüzüstüne ama sorun şu ki asla halida durmak istemiyor bu yuzden pek alistirma yapamiyoruz.bu ara hep kucak istiyor ya napicam ben oyun halisinda durmuyor eskiden ana dizinde dururdu artık orda da durmuyor hep ağlıyor alıp gezdirmemi istiyor off ki ne off
Selam benim kizimda çok kucak isteyen bı çocuk tek oyuncağı benim sanki doktorumuz çok kızdı kucakta bebek bakılmaz dedi Elden ele elden ele dolaştıkça yeni hiçbir şey keşfedemez dedi elinizden geldiğince değişik şeylerleşeylerle oynatın dedi. YastıkYastık tülbent şişe mama kaşığı tabak biberon bunları koy önüne oyalansın dedi. VeVe oyuncak alıp onu mayın evdeki eşyaları oyuncak haline getirin dedi deneyeceğim umarım kızım bundan memnun kalır

Kizlar ben sadece 1 ay annemlerde evde kullanmak icin anakucagi ariyorum. Uygun fiyatli guzel tavsiyeniz var mi? Hemen bugun siparis vericem
Chicco New pocket relax ev tipi Ana kucağı benimki çantası var her yere goturuyorm onda uyuyor misafirliğe felan gidince katlaninca küçük oluyo kılıfı makinada yikaniyor

Bir anda hareketlenecek canım bizim bir hafta içinde hem döndü hem ayaklarını tutmaya başladı 10 gün öncesine kadar uzattığım şeyi bile almıyordu şimdi uzanıyor
Hareketli oyuncaklar al kımıldayan kedicikler kurmalı arabalar filan onun da etkisi oluyo
Bizim 1.5 aylıktan beri basılı duruyo kucakta felan oturuyo hep bacaklarıma basıyo ayakta bakıyo etrafa ama başka bişi yok. Bekliyorum bakalım bi emekleseydi kollarım sırtım kopuyo. Daha bilinçli değil yani alıyım oynayım vs yok eline tesadüf eseri tutuyo gibi sonra elinde duruyo mesela farkında değil

Bebelerin dönmesinden falan bahsedilmiş. Benim çıtırık da erken davrananlardan sanirim. Kendi etrafinda 360 derece dönebiliyor uzaga koydugum nesnelere uzanmaya calisiyor debelene debelene yakalıyor. İşte her bi şeye ilgisi var yemek dışında :) 4 ay kontrolünde 6.200 çıktı. Artık ne saat tutuyorum ne emzirmeye çalışıyorum. Aklima gelirse onun da cani isterse yediriyorum işte:) he bu arada bu ay 600 gr almis bebek
Çok iyi almış yavru maşallah.

Bizim 1.5 aylıktan beri basılı duruyo kucakta felan oturuyo hep bacaklarıma basıyo ayakta bakıyo etrafa ama başka bişi yok. Bekliyorum bakalım bi emekleseydi kollarım sırtım kopuyo. Daha bilinçli değil yani alıyım oynayım vs yok eline tesadüf eseri tutuyo gibi sonra elinde duruyo mesela farkında değil
Annem bizimkine kedi almış oyuncak anaa bi baktım kuyruğundan tutmuş hayvan gidemiyo :D o ana kadar anlamamıştım bişeyi tutabileceğini canım hareketli oyuncaklar ilgilerini çekiyo bizim sıpa da ayakta durmak istiyo yürüteç mi alsak dedim çünkü kol bel dayanmıyo
Ayağını tutuyo dediğim sırt üstü yatarken ayak parmaklarından tutmaya başladı

Kızlar Günaydın benim kız dönüyor sirtustünden yüzüstüne ama sorun şu ki asla halida durmak istemiyor bu yuzden pek alistirma yapamiyoruz.bu ara hep kucak istiyor ya napicam ben oyun halisinda durmuyor eskiden ana dizinde dururdu artık orda da durmuyor hep ağlıyor alıp gezdirmemi istiyor off ki ne off
Salondaki sehpanın üstüne şu üzerinde rakamlar olan matlar varya ondan alıp koyduk. İlgisini çekiyo. Üzerinde yatıyo Bir de banyodan önde üzerini çıkarırken konuşuyoruz oynuyoruz o arada dönmeye çalışıyor

Annem bizimkine kedi almış oyuncak anaa bi baktım kuyruğundan tutmuş hayvan gidemiyo :KK70: o ana kadar anlamamıştım bişeyi tutabileceğini canım hareketli oyuncaklar ilgilerini çekiyo bizim sıpa da ayakta durmak istiyo yürüteç mi alsak dedim çünkü kol bel dayanmıyo
Ayağını tutuyo dediğim sırt üstü yatarken ayak parmaklarından tutmaya başladı
Hareketli oyuncak alıyım bende belki ilgisini çeker sürekli konuş şarkı söyle istiyo kafa buda :) darısı bizimkine bakalım az kendileri oynamayı öğrenseler rahatlarız

cnm yarim gun hakki var, ama biraz borclar da var. bir de isyeri de pek sicak bakmaz zaten verim alinmiyor falan diye, erken cikiyorum diye bile zaten ters ters bakıyor patron
canım doğum izni gibi yarım gün çalışmada yasal iznin o senin vermek zorunda patronun zaten.ayrıca yarım maaşını yarım sigortanı ödeyecek.kalan yarım maaş ve sigortanı devlet iş kur üzerinden ödüyor zaten.

Çok iyi almış yavru maşallah.
Evet çok iyi almış ama yine de geride kilosu. Almasinin sebebi de belli bu ay gecen aylara göre daha çok anne sütü emdi. Ama birkac gün önce yine bıraktı ve artık kesinlikle almıyor kucagima yatirinca emecegini anlayip basıyor çığlığı. Sabrimin son demlerini yaşıyorum her an birakabilirim emzirmeyi

Bebişi kakası yapmayan uzun süre tavsiyelerrrrrr
@laviya arkadaşımız nerde acaba?
Sadece anne sütü mü alıyor bebiş öyleyse endiselenme benimki 10gunden önce yapmaz huzursuz da pek olmaz hatta rekorumuz 12 dr a her sorduğumda anne sütü ile besleniyorsa sıkıntı yok der yine de günlük bir çay kaşığı z.yagi icirebilirsin hiç bi zarari yok dedi dr. Mama alıyorsa da mamasinin içine. Sonra ki aşama z.yagli kulak çubuğu ile makatini uyarmak çok huzursuzsa da fitil verirsin artık sürekli olmadığı sürece onun da bı zarari yokmuş

Selam kk nin güzel anneleri ben geldim bebişim huzursuz sabahtan beri uyutamadim 10ar dk uyuyor uyanıyor dış mi geliyor desem daha hiç beyazlık bile yok şaştım kaldım ne ola bu bebenin derdi

Selam kk nin güzel anneleri ben geldim bebişim huzursuz sabahtan beri uyutamadim 10ar dk uyuyor uyanıyor dış mi geliyor desem daha hiç beyazlık bile yok şaştım kaldım ne ola bu bebenin derdi
Subat bebeleri manyak bacim hobi olarak huzursuzdur. :D karni tok alti temizse bir hastaligida yoksa takma. Efsununda dakikasi dakikasini tutmuyor gukucuk atarken birden ciglik atmaya basliyor

Back