• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Subat bebeleri manyak bacim hobi olarak huzursuzdur. :KK70: karni tok alti temizse bir hastaligida yoksa takma. Efsununda dakikasi dakikasini tutmuyor gukucuk atarken birden ciglik atmaya basliyor
Valla herkes uykudan dert yanarken benim tuzum kuruydu gündüz uykusu 2-3saati bulurdu bir haftadır anamı ağlatıyor zormuş ne diyimm

Valla herkes uykudan dert yanarken benim tuzum kuruydu gündüz uykusu 2-3saati bulurdu bir haftadır anamı ağlatıyor zormuş ne diyimm
Bugün dr kontrolümüz vardı artık bu aydan itibaren uykuları azalır iştahı azalır mız mız olur sizi zorlar diş sıkıntısından dolayı huzursuzluklar artar dedi dr.hakkaten 1 haftadır gündüz 10 dk uyuyup kalkıyor cin gibi sanki hiç uyumamış:KK45:

Kizlar ben sadece 1 ay annemlerde evde kullanmak icin anakucagi ariyorum. Uygun fiyatli guzel tavsiyeniz var mi? Hemen bugun siparis vericem
Bizimki kiwi 90tl ye mi ne almistim hiçbi özelliği yok ama duruyor bizimki de.önüne oyuncak fln asiyorum oturma Pedi de yıkaniyor.

Selam benim kizimda çok kucak isteyen bı çocuk tek oyuncağı benim sanki doktorumuz çok kızdı kucakta bebek bakılmaz dedi Elden ele elden ele dolaştıkça yeni hiçbir şey keşfedemez dedi elinizden geldiğince değişik şeylerleşeylerle oynatın dedi. YastıkYastık tülbent şişe mama kaşığı tabak biberon bunları koy önüne oyalansın dedi. VeVe oyuncak alıp onu mayın evdeki eşyaları oyuncak haline getirin dedi deneyeceğim umarım kızım bundan memnun kalır
Vallahi canım ben de hiç memnun değilim bu durumdan bakalım vazgeçirmeye calisiyorum

Salondaki sehpanın üstüne şu üzerinde rakamlar olan matlar varya ondan alıp koyduk. İlgisini çekiyo. Üzerinde yatıyo Bir de banyodan önde üzerini çıkarırken konuşuyoruz oynuyoruz o arada dönmeye çalışıyor
Ben de şu piyanolj oyun halisindan almıştım çok dar çocuk hiç rahat edemiyor içinde hiç memnun kalmadim renkli örtü fln seriyorum artik

Bugün dr kontrolümüz vardı artık bu aydan itibaren uykuları azalır iştahı azalır mız mız olur sizi zorlar diş sıkıntısından dolayı huzursuzluklar artar dedi dr.hakkaten 1 haftadır gündüz 10 dk uyuyup kalkıyor cin gibi sanki hiç uyumamış:KK45:
Aynen bizimki de çok mizmiz hiiiiii hiiiiii diye bi ses sürekli arada çığlıklar zor uyuyor bir de

Kızlar dönmeyle ilgili postları bi türlü bulamadım.
Ama sanırım bebekler dönmeye başlamış.
Bizim oğlan dönemiyor hala. Daha doğrusu öyle bi çabası yok. Çok hafif popoyu itince anında dönüyor yana yada yüz üstü veya yan koyunca geri atıyor kendini ama kendi başına bırakınca dönmekten ziyade nadıl diyim popoyu hafif sağa yada sola kaldırıp kafayı yöneltiyor bakmak için. Ama dönmedi kendi.
Yüz üstü koyunca kollardan destek alıp kafayı da kaldırmıyor. Kafasını kaldırıyor sadece. Ondan da anında sıkılıp cırlıyor.
Ben şu an takıldım buna ya. Tedirgin olmalı mıyım??
Yarın 4 ay kontrolümüz var zaten sorarım ama
Bizimki donmeye çalışıyor ama dönemiyor 24 ünde 5 ay bitip 6 Aydan gün alacağız düşün sol kolu kurtaramıyor yan dönünce
Oyun halısında oynamiyordu mesela 3 haftadır hiç durmuyor pek seviyor bi anda hepsi olmaya başladı oturmak istiyor kucakta uzanmalar başladı bence takma bi anda hepsi birden de olabilir Arkadaşımın bebeği ipekten 1 ay büyük daha yeni döndü çabası dahi yoktu elbet döner sıkıntı yapma

mervenin elini çizmiş bişi olmaz heralde dimi. benim boynumu çizmişti.merveyi çok seviyor yaa. kaancelili okadar tınlamıyor. oğlum tüm akşam onunla oynadı.çok mutlu oldum. bütün minderleri indirip kedi eğitim parkı yapmış sözde. tırmanmayı atlamayı zıplamayı öğretiyormuş. :)
Bsy olmaz ama sen yine tırnaklarını kes aşilarını ihmal etme cizdigi yere alkol veya kolonya sur beticon da olur temizlenir
İç dış parazit önemli biran önce yaptır canim
Bebişi kakası yapmayan uzun süre tavsiyelerrrrrr
@laviya arkadaşımız nerde acaba?
10 gün yapmadi 15 gün normalmiş
Son 2 gün ikinmaktan çok huzursuz oldu kustu fitil verin dedi doktor
Zeytinsin kulak çubuğunu da yapmayın dedi bize sürekli yapılırsa uyarı olmadan kakasını yapmamak hale gelebilir şartlı refleks olur dedi
Evet çok iyi almış ama yine de geride kilosu. Almasinin sebebi de belli bu ay gecen aylara göre daha çok anne sütü emdi. Ama birkac gün önce yine bıraktı ve artık kesinlikle almıyor kucagima yatirinca emecegini anlayip basıyor çığlığı. Sabrimin son demlerini yaşıyorum her an birakabilirim emzirmeyi
Kesinlikle gazdır kuzum bir de yediklerimi abartım diyorsun ya Bayram’da omdan olabilir
Bırakma aman diyim ılık duş aldır bi öyle dene
Ben de onu begendim cok sagol bakiyorum internetten
Joker de 100 liraya geniş bsy vardı gayet iyiydi İpek sevmemişti ama ellerinde yoktu teshir vardı belki sitelerinde ya da İstanbul’da vardır
bi de chico vardı 250 e

Kızlar elimde 3 no prima premium var 204 lu
Ondan önceki paket bitmedi ve İpek’e küçük geliyor gibi
3 no kullanacak olanınız varsa 4 no nun yüksek paketiyle takas yapabiliriz alıp gönderirseniz bende gönderirim elimde kaldı bez 204 adet iki ay gider o zamana da hiç olmaz

Evet çok iyi almış ama yine de geride kilosu. Almasinin sebebi de belli bu ay gecen aylara göre daha çok anne sütü emdi. Ama birkac gün önce yine bıraktı ve artık kesinlikle almıyor kucagima yatirinca emecegini anlayip basıyor çığlığı. Sabrimin son demlerini yaşıyorum her an birakabilirim emzirmeyi

Canim benim kizimda ayni mumkunati yok kucagima alup emziremiyorum. İsine gelirse aliyor yani her defasinda deniyorum ama yok basiyor yaygarayi. Bugun tam 1 saat agladi emmek istiyor ama memeyi verince almiyor busekildeyiz biz hep savasmaktan gina geldi ama yinede yavrum anne sutunden eksik kalmasin diye kendim sekilden sekile giriyorum. Bu aralar yatakta yan yatirip ustune egiliyorum o sekilde biraz zorlayinca aliyor sonra tani bel mel kalmadigi icin kandirma yapiyorum o sekilde emerken kucagima geciriyorum tutarsa devam ediyor tutmazsa tekrar agliyor ve yeniden ayni sekilde emzirmeye geciyorum. Gece uykusunda yada yeni uyandiginda sorun yok ama uyandiginda 5 dk gecsin uykusu dagilsin munkun degil o sekilde emmez. Sabrediyorum Allah bir yerde sabrini verir iyi olsunlar hata olmasinlar onlar cok kucukler daha bilmiyorlar ve bizden gorup ogrenecekler ben ilerde dicem ne cektirdin diye ama o gunlere kadar sabredicem cnm sende kendini o sekilde telkin et malesef ki bize emmesi yerinde evlatlar dusmemis demekki oda bizim sinavimiz diye dusunuyorum :))

Bu arada senin beslendigin bir sey onu rahatsiz ediyor olabilir. Alerjik oldugu icin benim kizim doktor bize onu soyledi rahatsiz olduggu an birakabilir dedi yada hic almak istemez dedi bende mesela yatarak almasini buna bagliyorum. belkide migdesinde biseyler oluyor gaz vs ondan almiyordur diye dusunuyorum cunku hala cozemedik biz alerji durumunu

cnm senin iļk günün nasıl geçti? var mi bir problem

Yok canım bir problem olmadı çok şükür. Bebeğim sütünü içmiş uyumuş oynamış. Huzursuz olmamış. Bende görüştüm, aslında şuan hiç işimiZ yok. Bütün gün gidip oturuyoruz bahçede o derece. Bizim müdür de haklı, çalışıyor gibi görünmemiz lazım diyor, yoksa birimin geleceği tehlikeye giriyor. Belediyede çalışıyorum ben. Çok karışık bir ortam var, tam kurtlar sofrası. 4gün gidicem 2de çıkıcam, o şekilde anlaştım. İşler başlayınca da 4gün gidicem yine.

Kızlar şaka maka işe başladım. Kuzuma içim gidiyor ama huzurlu mutlu çok şükür o bana yetiyor. Sabah anneme bırakıp öğleden sonra 3te geliyorum almaya. Yaz aylarını böyle geçirmeye çalışıcaz. Sonra eylül sonu ücretsiz izne ayrılıcam.

Bir de ben diyete başladım sayılır. Pazartesiden beri şekersiz besleniyorum. Önümden dondurmalar börekler geçiyor yemedim direndim. Gitgide canım çekmemeye başladı bile. Kuru incir ceviz yiyorum ara öğünde. İşe başlayınca yemek de düzene girdi saatler oturdu. Pazartesiden pazartesiye tartılcam. Spor pek yapamıyorum, ama yarından itibaren iş yerinde boş oturana kadar yürüyüş yapıyım diyorum. İnşallah zayıflarız, hadi artık başlayın sizde :KK73:

Ay yazdıktan sonra aklıma geliyor diğer yazacaklarım:KK70:

Biz çok uyku sorunu çekiyoruz kızlar. Daha iyi olacakken kötüye gitti gece uykularımız. Defne 12de uyurdu ama 4-5’e kadar uyanmazdı. Şimdi 10da uyuyor ama 12de kalkıyor, sonra 2gibi 3 -4 -5 gidiyor. Uyanıp oynamak istiyor yüzüme bakıp gülüyor. 2saat uyumadığı olıyor. Gündüz annem uyutuyormuş 2gündür uyuyor benimle uyumayan çocuk. Acaba memeden emerken uyuduğundan tam ememiyor da doymayıp mı kalkıyor bu kadar. Çünkü her gün aynı saatte kalkmıyor. Her gün farklı saatlerde. Şimdi eşimle acaba gece biberonla mı beslesek dedik. İlk uyandığında 80ml sür versem uyur mu acep:KK69: bu arada sabah 7den öğlen 3e kadar 3kere süt içmiş 80ml hepsi de. Az mı sizce? Ben doktora sormuştum istedikçe veriin demişti ama bizim kız ağlayınca vermiş annem. Anlıyor acıkıp acıkmadığını.

Sanirim psikolojik tedaviye ihtiyacim var.benim oglan şahti şahpaz oldu.zaten mizmizdi.gun icinde oyalamak mumkun degildi.ozellikle aksam 5ten sonra kriz yasardik simdi o krizi nerdeyse butun gun yasiyiruz 1haftadir.gun icinde uyku yok.10dak lik uykular yatamayinca daha da huysuzlaniyo.mamayi gozu acikken icmez.uyku haline getirip oyle iciriyorum o da ne kadar icerse.
Dra goturdum hasta diye.kan tahlili idrar tah.yaptik temiz cikti.dr diyo senin oglun hep boyleydi simdi dis sikintisi baslar yarin obur gun baska bisey cikar.mama icmiyo dedim diyo icmesin ne zaman isterse o zaman ver.ee diyorum.istemiyo yapacak bisey yok.bu ay 400gr almis.6kilo olmus.yataga koyana kadar ediz döndu.dr bi eliyle zor tuttu.dr bu hasta degil oglun buyume ataginda cok hareketli.aldigi kilonun yarisini bu hareketiyle verir zaten dedi.
Ama ben tukendim.kucagimda tasirim butun gun problem degil alistim.tek kolla hareket etmeye.ama bu aglamasi huysuzlugu mahvediyo.

Bizimki donmeye çalışıyor ama dönemiyor 24 ünde 5 ay bitip 6 Aydan gün alacağız düşün sol kolu kurtaramıyor yan dönünce
Oyun halısında oynamiyordu mesela 3 haftadır hiç durmuyor pek seviyor bi anda hepsi olmaya başladı oturmak istiyor kucakta uzanmalar başladı bence takma bi anda hepsi birden de olabilir Arkadaşımın bebeği ipekten 1 ay büyük daha yeni döndü çabası dahi yoktu elbet döner sıkıntı yapma

Bsy olmaz ama sen yine tırnaklarını kes aşilarını ihmal etme cizdigi yere alkol veya kolonya sur beticon da olur temizlenir
İç dış parazit önemli biran önce yaptır canim

10 gün yapmadi 15 gün normalmiş
Son 2 gün ikinmaktan çok huzursuz oldu kustu fitil verin dedi doktor
Zeytinsin kulak çubuğunu da yapmayın dedi bize sürekli yapılırsa uyarı olmadan kakasını yapmamak hale gelebilir şartlı refleks olur dedi

Kesinlikle gazdır kuzum bir de yediklerimi abartım diyorsun ya Bayram’da omdan olabilir
Bırakma aman diyim ılık duş aldır bi öyle dene

Joker de 100 liraya geniş bsy vardı gayet iyiydi İpek sevmemişti ama ellerinde yoktu teshir vardı belki sitelerinde ya da İstanbul’da vardır
bi de chico vardı 250 e
Kuzum günlerdir almıyor ya yiprandım artık sütum olmasa zoruma gitmezdi emmedigi halde akmaya devam ediyor ped kullaniyorum hala. 5 er dakika a olsa ilk defa bu ay daha fazla emdi hemen farketti toparladı ama yine yine yine bıraktı ve Sefer hiç yaklasmiyor bile

Canim benim kizimda ayni mumkunati yok kucagima alup emziremiyorum. İsine gelirse aliyor yani her defasinda deniyorum ama yok basiyor yaygarayi. Bugun tam 1 saat agladi emmek istiyor ama memeyi verince almiyor busekildeyiz biz hep savasmaktan gina geldi ama yinede yavrum anne sutunden eksik kalmasin diye kendim sekilden sekile giriyorum. Bu aralar yatakta yan yatirip ustune egiliyorum o sekilde biraz zorlayinca aliyor sonra tani bel mel kalmadigi icin kandirma yapiyorum o sekilde emerken kucagima geciriyorum tutarsa devam ediyor tutmazsa tekrar agliyor ve yeniden ayni sekilde emzirmeye geciyorum. Gece uykusunda yada yeni uyandiginda sorun yok ama uyandiginda 5 dk gecsin uykusu dagilsin munkun degil o sekilde emmez. Sabrediyorum Allah bir yerde sabrini verir iyi olsunlar hata olmasinlar onlar cok kucukler daha bilmiyorlar ve bizden gorup ogrenecekler ben ilerde dicem ne cektirdin diye ama o gunlere kadar sabredicem cnm sende kendini o sekilde telkin et malesef ki bize emmesi yerinde evlatlar dusmemis demekki oda bizim sinavimiz diye dusunuyorum :))
Aynen kuzum benim bu bebekle en büyük imtihanim beslenmesi... Allah baska imtihan vermesin ne diyeyim. 5 ayi dolana kadar sagmaya devam edecegim arada meme teklif edeceğim insallah tekrar alır. Ama almazsa 5 aydan sonra ek gidaya gecip günde sadece bir kere sagip verecegim.

Bu arada senin beslendigin bir sey onu rahatsiz ediyor olabilir. Alerjik oldugu icin benim kizim doktor bize onu soyledi rahatsiz olduggu an birakabilir dedi yada hic almak istemez dedi bende mesela yatarak almasini buna bagliyorum. belkide migdesinde biseyler oluyor gaz vs ondan almiyordur diye dusunuyorum cunku hala cozemedik biz alerji durumunu
Biz çözemedik canim. Süt ürünlerini bıraktım cok azaldı ama unutup ayran falan ictim ya da kahvaltıda kasar yedim ondan mi bilmem yine çıktı alerji. Acılı yemiyorum gaz yapici bisey yemiyorum ama emmiyor. Sagip verdigim zaman iki dakikada biberonu bitiriyor mamayi bile öyle iştahlı içmiyor

Yok canım bir problem olmadı çok şükür. Bebeğim sütünü içmiş uyumuş oynamış. Huzursuz olmamış. Bende görüştüm, aslında şuan hiç işimiZ yok. Bütün gün gidip oturuyoruz bahçede o derece. Bizim müdür de haklı, çalışıyor gibi görünmemiz lazım diyor, yoksa birimin geleceği tehlikeye giriyor. Belediyede çalışıyorum ben. Çok karışık bir ortam var, tam kurtlar sofrası. 4gün gidicem 2de çıkıcam, o şekilde anlaştım. İşler başlayınca da 4gün gidicem yine.

cnm insanin ici rahat olunca problem olmuyor degil mi cok şukur insallah hep boyle gider. canim senin adina da sevindim.Allah yardim ediyor iste bir sekilde calisan annelere

Bizimki kiwi 90tl ye mi ne almistim hiçbi özelliği yok ama duruyor bizimki de.önüne oyuncak fln asiyorum oturma Pedi de yıkaniyor.

Vallahi canım ben de hiç memnun değilim bu durumdan bakalım vazgeçirmeye calisiyorum

Ben de şu piyanolj oyun halisindan almıştım çok dar çocuk hiç rahat edemiyor içinde hiç memnun kalmadim renkli örtü fln seriyorum artik

Aynen bizimki de çok mizmiz hiiiiii hiiiiii diye bi ses sürekli arada çığlıklar zor uyuyor bir de
Cok sagol canim hemen bakiyorum

Ay yazdıktan sonra aklıma geliyor diğer yazacaklarım:KK70:

Biz çok uyku sorunu çekiyoruz kızlar. Daha iyi olacakken kötüye gitti gece uykularımız. Defne 12de uyurdu ama 4-5’e kadar uyanmazdı. Şimdi 10da uyuyor ama 12de kalkıyor, sonra 2gibi 3 -4 -5 gidiyor. Uyanıp oynamak istiyor yüzüme bakıp gülüyor. 2saat uyumadığı olıyor. Gündüz annem uyutuyormuş 2gündür uyuyor benimle uyumayan çocuk. Acaba memeden emerken uyuduğundan tam ememiyor da doymayıp mı kalkıyor bu kadar. Çünkü her gün aynı saatte kalkmıyor. Her gün farklı saatlerde. Şimdi eşimle acaba gece biberonla mı beslesek dedik. İlk uyandığında 80ml sür versem uyur mu acep:KK69: bu arada sabah 7den öğlen 3e kadar 3kere süt içmiş 80ml hepsi de. Az mı sizce? Ben doktora sormuştum istedikçe veriin demişti ama bizim kız ağlayınca vermiş annem. Anlıyor acıkıp acıkmadığını.

cnm benimde düşün 8.30 dan 5e kadar 100+120 ml iciyor birde oglen ben emziriyorum oda maksimum 80 ml desek 300 ml ediyor. yaklasik ayni sayilir. zaten fazla verince almiyor.

Back