• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bebesi emzik almayanlar yada Dis kasiyiciyi elinde uzun sure tutamayanlar, toplanin evrenin sirrini veriyorum. Buyrun...

Eklentiler

• Screenshot_20180619-212855_Chrome.jpg
    Screenshot_20180619-212855_Chrome.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 97
Slm kızlar dönme bahsi açılmış. Benim danacık da bugün sırt üstünden yüzüstüne döndü ama tek taraflı sadece sağına dönüyor dönünce de sağ kolunu altından kurtaramadığı gibi tekrar sırt üstüne dönemiyor. Kolları yorulunca zemine kafasını gömüp sinirleniyor. Dönme işi bitenlere ve tecrübeli analara soruyorum bi sonraki level ne olacak?
Önce yarım dönme
Tek tarafa tam dönüp kolu altında kalma
Kolu çıkartma
Diğer tarafa dönme
360° dönüp yuvarlanma
Yüzüstuyken belini kaldırma 4ayak olmak
Sonrası emekleme

sigorta asgariyse asgariden öder .
Yok iskur kendi odedigi icin onun uzerindekini saymiyormus. Sormak gerek yinede. Benim alanim olmadigi icin net bisey diyemiyorum.
Dış kaşıyıcı ben de aldım ama kasimaktan çok yemeye çalışıyor benimki. Emzik emmiyor ama bunu emzik gibi kullanıyor.
Bizim kizinda bi tane eşsek oyuncagi var kulaklarini bir emisi var gormen lazim. Kizimi goren zaten ac sanir her seyi emme derdindr. Emzik ver diyenlere davetiye cikartiyor cadi:)

Yok canım yapıyor bunları. Ama ben diyince. Bende sanırım yeniden lohusalık lafasına girdim. Kendi düşünsün istedim. Dediğim gibi bebekten değil kendi rahatından salonda uyuyor. Dün biraz patladım. Bebekle ilgilendi baya ben duş vs aldım ettim. Gecede baktım odaya gelmiş.
Demeden olmuyorsa, arada patlamak iyi oluyor :) ben de dün kızdım, hatalıydı ama gururlu..konuşmuyoruz:63:ve cumaya kadar evde değil iş için Kayseri de. Dün gece inince mesaj attı. İyi dedim sadece ....

Ben de bayramda midemin sindirebilecegi ne bulduysam yedim :KK70: ama düğün falan vardi çok stresli gecti dün tartildim 70 den 69 a düşmüşum. Ben de bundan sonra hep doymadan kalkmaya karar verdim.
En iyisi, ama aç da kalmamamız lazım. Ben de 68 buçuk olarak başlıyorum yarın inşallah .. Hamurişini bile kessek ciddi farkeder. Spor lazım aslında spor!

En iyisi, ama aç da kalmamamız lazım. Ben de 68 buçuk olarak başlıyorum yarın inşallah .. Hamurişini bile kessek ciddi farkeder. Spor lazım aslında spor!
Aynen kız karnımız havası sönmüş araba lastiği gibi duruyor diyet yapsak nolur spor yapmak lazim :) ama ben spora ne zaman vakit bulayim uyumaya anca vakit bulanzee

Bebelerin dönmesinden falan bahsedilmiş. Benim çıtırık da erken davrananlardan sanirim. Kendi etrafinda 360 derece dönebiliyor uzaga koydugum nesnelere uzanmaya calisiyor debelene debelene yakalıyor. İşte her bi şeye ilgisi var yemek dışında :) 4 ay kontrolünde 6.200 çıktı. Artık ne saat tutuyorum ne emzirmeye çalışıyorum. Aklima gelirse onun da cani isterse yediriyorum işte:) he bu arada bu ay 600 gr almis bebek

Slm kızlar dönme bahsi açılmış. Benim danacık da bugün sırt üstünden yüzüstüne döndü ama tek taraflı sadece sağına dönüyor dönünce de sağ kolunu altından kurtaramadığı gibi tekrar sırt üstüne dönemiyor. Kolları yorulunca zemine kafasını gömüp sinirleniyor. Dönme işi bitenlere ve tecrübeli analara soruyorum bi sonraki level ne olacak?
Tamı tamına benimki de ayneeennn oyle :)

Yok iskur kendi odedigi icin onun uzerindekini saymiyormus. Sormak gerek yinede. Benim alanim olmadigi icin net bisey diyemiyorum.

Bizim kizinda bi tane eşsek oyuncagi var kulaklarini bir emisi var gormen lazim. Kizimi goren zaten ac sanir her seyi emme derdindr. Emzik ver diyenlere davetiye cikartiyor cadi:)

Benimki zaten herseyi emiyor. Besikteki ufak yastığı üstüne kapatmis yüzünün emiyordu bı gün. Üzerine örttüğüm müslin, boynuna taktigim önlük, altina serdiğim kundak hep ağzında. Bı tek emzik emmiyor onu da vermiyorum zaten ne zamandır.

Back