- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.761
Aslinda çok yakin bi arkadasimda denizlide 10 yildir sadece telefonla konusuyoruz orayada çıkartma yapmayı dusunmuyo degilim esimin yıllık izni bi belli olsundaCanım Manavgat aşağıda ayol. Denizliye çıkartma yap. O yukarda kalıyo :)
Kiz Allah korusun her basi boynu agriyan ayni mi.. Sen hic tansiyonuna baktirdin mi gecmeyen baş ve boyun agrisi tansiyon yukselmesinden olabilir. Bir tane limon sıkıp suyunu iç bakalim rahatlarsin inşallah. Agrica parol siddetli agrilari kesecek kadar etkili degilNerdeeeee ölücem artık ağrıdan..neyse bakalim yarında olursa gidicem ama çünkü geçen erişteye boyundan atmış pıhtı benim boyunda da ağrı var şimdilik parol le idare ediyorum
Ben ilk sağıldığında 3 saat dolaba girip sonra ısıtınca 1 saat diye okumuştum sanki3 saat değil miydi o canim
Kıyamam onlara ya
Biliyorum kuzum evhamımı yavaş yavaş atlatıyorum bakalım bi kaç gündür iyiyim ne sağdığımı hesaplıyorum ne içtiğini su süreçte atlattım atlattım :) öpüyorum seni çok en önemlisi Allah meleklerimize ve onlara bakalım diye de bize sağlık versin gerisi fosGüzelim sana haksızsın yada yanlışsın diyen yok sadece bu konuda biraz fazla evhamlisin evlatlarimiz Maşallah melek hepsi acımak ne demek olurmu öyle sey senin canın sıkkın olduğu için en ufak laftan alınıyorsun belki de zor bi dönem senin için inşallah atlatırsın..hem maşallah var işte sütün zaten sütün sulu olsa bebeğin okadar kilo almazdı canim benim :)ya zaten o sulu süt muhabbetini çıkaran koca karı kimse artık konu komşu eş dost emziren anneleri çıldırtıyor bu konuda..ben seni anladım zaten sütüm sulu mu ki bebegim alması gerekenden az aliyo diyosun ama bunu takman gereken nokta bebeğinin kilosu atıyorum olması gerekenin çok altında olur ozaman zaten almadığı için sorun var derim ana kilosu maşallah diyorum tekrar normalden fazla olduğu için takma diyorum ha şuda var rahatsız olacak diye korkuyosun onu da anlıyorum annesin çünkü ama hasta olsa kilo alacağına kilosu düşer geriler çocuk anlarsın yani..bebis iyiyse aglamiyorsa sana agular gugular sacip gülüyorsa bi sorun yoktur doyuyordur emin ol gün içind e verdiğim mamayı saat kaçta verdigimi, kaç defa verdigimi bile unutuyorum ;hele emzirmeyi saat kaçta emdi kaç saat geçti aradan ne kadar kaç dk emdi onları bile unutuyorum bakiyorum derin ağlamıyor keyfi yerinde takmıyorum ben de..aslında okadar içmeye o kilo normal fazla bile emin ol daha fazla almasını istemezsin salivermeyi dene bi kere de rahatliycaksin :)
Söz mü kız. Bak seni beğenmeye korktum kızacaksın diyeBiliyorum kuzum evhamımı yavaş yavaş atlatıyorum bakalım bi kaç gündür iyiyim ne sağdığımı hesaplıyorum ne içtiğini su süreçte atlattım atlattım :) öpüyorum seni çok en önemlisi Allah meleklerimize ve onlara bakalım diye de bize sağlık versin gerisi fos
Canım ben zaten takıntılı olduğumu kabul ettim. Herşeyi hesaplıyorum aklım hep ne içti az mı çok mu dün ne içmişti diye hesaplıyorum kendime de işkence yapıyorum dedim. Sizin o dediklerinize alınmadım ben bunu bende diyorum kabul ediyorum zaten ama luliciğin bebeğine acıyorum demesine çok kırıldım onu da hallettik zaten. Nankörlükle alakası yok ben bi çok şeyi bursan öğreniyorum hatta bebeğimin hastalığını bile doktorlardan önce burdaki arkadaşlar buldu. Belirli bi doktor yok herşeyi kendim internetten okuyorum yada size soruyorum vs öyle içim rahat ediyo. Diğer deyişlere alınmıyorum çünkü sonrasında ben kendim de yazdım evet ben abartıyorum galiba kendime işkence yapıyorum korkularım yüzünden diyeCanim su yazdığın yazıyı bir oku öyle karşıma gel benim..burda zamanında insanların sana nekadar destek oldugunu unutuyorsun senbu yazdığını diğer yazdığından önce görsem tek kelime yazmazdim sana iyilik yaramıyor iyi niyetli yaklaşmak yaramıyor ben sustum zaten burada artık kimseye yorum yapmayacağım zaten derdim kendime yeter benim de canım çok sıkkın çok rahatsızım ama gelipte burda kimsenin şahsına bi laf etmiyorum hircinligim kv görümce anneme arkadaşlarıma karşı yapmam önce anlamaya çalışır ne demek istediğini sorarim kendisine ben kör değilim 900 okumasam burda biyerde aklımda kalıp yazmazdim yanlışsa düzeltir en başından geçersin alaycı tavırla söylemezsin bi sakin ol artık birde "zorunuza gidiyo"kelimesi nekadar kırıcı bi kelime sana yazma diyen yok git diyen de yok kafanı topla artık ama bi süre gitmek iyi gelecekse git yalnız kendi sinirini stresini başkalarından kırıp döküp çıkarma..kaancelilin kötü bi niyeti oldunu düşünmüyorum ki olsa burda pat diye söylüyo biliyosun az buçuk ki yüz yüze görüştük öyle bi insan degil emin ol yani bunuda kendisine söyle bence bana değil..emzirme konusu da bence çabala emer o da zamanla emince de emin ol kaygıların gider...
Ben antalya merkezdeyim merkeze inerseniz goruselim inmezsenizde belki biz manavgata çıkartma yaparız
Yazılıyordu önce ama bu sene ne olur bilmiyorum. Bir de şu var çalıştığın okula denk olacak ilkokulsa ilkokul, liseyse lise. Önce böyle olmuştu. Ben ilkokuldayım. Bir de benim annemlerin evi Anadolu Lisesi'nin orda canim uzak kalir bize.Seminer için okul yazılıyor mu.. eğer öyleyse ben toros ortaokulundayım aklında olsun
Aaa öylemi koşu bandı ve eliptik ama cidden mi Yani?
Hahah vallah umrumda değil sor bak ne kadar içti dün diye bilmiyorum ne kadar sağdın de onu da bilmiyorum. Su ara telaşım çok saldım çayıra bakalım kafam rahat sadece saatleri tutuyorum okadar :)Söz mü kız. Bak seni beğenmeye korktum kızacaksın diye
Ben korkuyorum canım aslında istiyorum ama tutarken kaydiririm düşer falan allah korusun ama düşünücemCanım bişi dicem sende derini götürsene yüzmeye. Sakıncası yoktur heralde.nemesis havuz suyunun zararı olmadı dimi efsuna. Bizde bizim üniversitenin havuzuna yazılacağız haftaya. Aile boyu. Denizlinin en temiz havuzu. Ama malum klorlu
Şükür canim geçmiş olsun...hormonlardan bence yani öyledir heralde neyse yokmuş ya gözün aydınSağol cnm benim yokmuş şükür yanlış alarm test mi bozuktu artık hormonlardan dolayı mı öle çıktı bilmiyorum ama negatif kan sonucu
Hahaha hepimiz hem bedenen hem psikolojik olarak yorgunım kendimizce savaş veriyoruz. İnsan bazen annesini bile yanlış anlıyo. Ki burda sadece yazı ile ne tonlama var ne bişi öyle olması çok doğal neyse konu kapansım herkes herkesin gönlünü aldı bitti gitti işteDur bir saniye yanlış anlasilma varBirdilimkek sana sert konustu mu bisey yazmisti K Kaan-merve . Yanlis yazdi heralde ben sana bişey demedim kis esther arkadasa dün biraz tepki gosterdim sonra da gönlünü aldim. Kiz yoksam sana mi bisey yazdim da yanlis geldi benim.kafam karisti
Soyle dedi benim diyetisyen bana. Cok asiri terledigin zaman su kaybediyorsun. Bu da sutu olumsuz etkiliyormus. Ayrica laktik asit birikimide oluyormus ve bu laktik asit sut kaliteyesini bozabiliyormus. Ben reformeri haftada 3 e cikaracaktim cikartma dedi bana.Aaa öylemi koşu bandı ve eliptik ama cidden mi Yani?
Ben kaydirdim dusurdum bacim suyun icinde birsey olmadiBen korkuyorum canım aslında istiyorum ama tutarken kaydiririm düşer falan allah korusun ama düşünücem
Kabuğuyla derken cnm. En dış kabuğu mu?Kizlar bu arada sac dokulmesi halsizlik yasayan varsa geceden 1.5 su bardagi suya iki cevizi kirip kabuguyla atin sabah cevizi yiyip suyunu icin. Direnc kazandiriyor. Sutude besliyor.
Ayrica kolasterole de iyi geliyor gerci daha genciz amaKizlar bu arada sac dokulmesi halsizlik yasayan varsa geceden 1.5 su bardagi suya iki cevizi kirip kabuguyla atin sabah cevizi yiyip suyunu icin. Direnc kazandiriyor. Sutude besliyor.
Sirf bu yüzünden yazmak istemiyorum kimse dönüpte bakmiyo neyde herkes iyi olsun da yeter Allaha emanet olunMerhaba kizlar nasilsiniz bu aralar yazamıyorum ama msjlari okuyorum buyume atagi hangi haftalarda oluyordu bnm bebegim cok huysuzlasti aksam 16 kadar cok iyi oynuyoruz 16 dan sonra uyuyup kalktigi zmn hp kucagmda olmak istiyo yatirayim katıla katıla agliyor cuma gunu oyle bi agladi ki 1 saat susturamadim o kadar kotu agladiki resmen titriyo gucsuz kaldi aglamaktan ustumede bsy giyemeden tişört esofmanla koştur koştur hastane giderken uyuya kaldi 10 dkk sonra hicbsy olmamis gibi gülücükler saciyordu 10 gun sonra yurtdışına cikicaz ucakta nasil yapicaz kara kara düşünüyorum
Sizlerde durumlar nasil prens prensesler iyidir insallah
Ben sana yazmadım çoğu kişi ayni şeyi yazdi bende ortaya yazdım ki konu uzamasın diyeBen kıyas yapmadım ki sadece söyleme şekline takildim sagdigi miktarı söyleyip bi üstüne az falan deyince yani o garibime gitti yani onun üstüne dedim en azından anne sütü alıyor degil mi..söylediklerim çok yanlış anlaşılmış galibayoruldum artik kimseye daha fazla açıklama yapamayacağım kötü niyetli olmadığmi bilen bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?