2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nerdeeeee ölücem artık ağrıdan..neyse bakalim yarında olursa gidicem ama çünkü geçen erişteye boyundan atmış pıhtı benim boyunda da ağrı var şimdilik parol le idare ediyorum
Kiz Allah korusun her basi boynu agriyan ayni mi.. Sen hic tansiyonuna baktirdin mi gecmeyen baş ve boyun agrisi tansiyon yukselmesinden olabilir. Bir tane limon sıkıp suyunu iç bakalim rahatlarsin inşallah. Agrica parol siddetli agrilari kesecek kadar etkili degil

Biliyorum kuzum evhamımı yavaş yavaş atlatıyorum bakalım bi kaç gündür iyiyim ne sağdığımı hesaplıyorum ne içtiğini su süreçte atlattım atlattım :) öpüyorum seni çok en önemlisi Allah meleklerimize ve onlara bakalım diye de bize sağlık versin gerisi fos

Söz mü kız. Bak seni beğenmeye korktum kızacaksın diye

Canım ben zaten takıntılı olduğumu kabul ettim. Herşeyi hesaplıyorum aklım hep ne içti az mı çok mu dün ne içmişti diye hesaplıyorum kendime de işkence yapıyorum dedim. Sizin o dediklerinize alınmadım ben bunu bende diyorum kabul ediyorum zaten ama luliciğin bebeğine acıyorum demesine çok kırıldım onu da hallettik zaten. Nankörlükle alakası yok ben bi çok şeyi bursan öğreniyorum hatta bebeğimin hastalığını bile doktorlardan önce burdaki arkadaşlar buldu. Belirli bi doktor yok herşeyi kendim internetten okuyorum yada size soruyorum vs öyle içim rahat ediyo. Diğer deyişlere alınmıyorum çünkü sonrasında ben kendim de yazdım evet ben abartıyorum galiba kendime işkence yapıyorum korkularım yüzünden diye

Seminer için okul yazılıyor mu.. eğer öyleyse ben toros ortaokulundayım aklında olsun
Yazılıyordu önce ama bu sene ne olur bilmiyorum. Bir de şu var çalıştığın okula denk olacak ilkokulsa ilkokul, liseyse lise. Önce böyle olmuştu. Ben ilkokuldayım. Bir de benim annemlerin evi Anadolu Lisesi'nin orda canim uzak kalir bize.

Söz mü kız. Bak seni beğenmeye korktum kızacaksın diye
Hahah vallah umrumda değil sor bak ne kadar içti dün diye bilmiyorum ne kadar sağdın de onu da bilmiyorum. Su ara telaşım çok saldım çayıra bakalım kafam rahat sadece saatleri tutuyorum okadar :)

Ben korkuyorum canım aslında istiyorum ama tutarken kaydiririm düşer falan allah korusun ama düşünücem

Hahaha hepimiz hem bedenen hem psikolojik olarak yorgunım kendimizce savaş veriyoruz. İnsan bazen annesini bile yanlış anlıyo. Ki burda sadece yazı ile ne tonlama var ne bişi öyle olması çok doğal neyse konu kapansım herkes herkesin gönlünü aldı bitti gitti işte

Aaa öylemi koşu bandı ve eliptik ama cidden mi Yani?
Soyle dedi benim diyetisyen bana. Cok asiri terledigin zaman su kaybediyorsun. Bu da sutu olumsuz etkiliyormus. Ayrica laktik asit birikimide oluyormus ve bu laktik asit sut kaliteyesini bozabiliyormus. Ben reformeri haftada 3 e cikaracaktim cikartma dedi bana.

Benim kafa olmak bir mil
Kizlar bu arada sac dokulmesi halsizlik yasayan varsa geceden 1.5 su bardagi suya iki cevizi kirip kabuguyla atin sabah cevizi yiyip suyunu icin. Direnc kazandiriyor. Sutude besliyor.
Ayrica kolasterole de iyi geliyor gerci daha genciz ama ay kocasina sahur hazirlayan bir ben miyim valla yat kalk yat kalk şamar oğlan gibiyim yaaaa

Sirf bu yüzünden yazmak istemiyorum kimse dönüpte bakmiyo neyde herkes iyi olsun da yeter Allaha emanet olun

Ben sana yazmadım çoğu kişi ayni şeyi yazdi bende ortaya yazdım ki konu uzamasın diye
Art niyet aramadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…